Магията на изтока - тема 56

• 40 784
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
То, ясно, че Жужито е една от причините да го погледна този сериал. Дано му променят визията по нататък, че като клошар е.... Dizzy Face.

А на мен Жужито точно така ми хареса - с дълга коса. Небрежно Жужи, което скача от влакове и оцелява също като един корейски 007. Айгууу.
На тази сцена в болницата много се смях. Поредният корейски сериал, в който и ти се плаче, и ти се смее. Жанр - от всичко по малко (бибимбап-буламач) и само главният актьор спасява положението/ привлича женската публика. Друго няма. Здраве да е.
И пак им излиза пара от устата. Отново са снимали на не-знам-колко-точно-минус-градуса, а уж са в болница. Абе, корейска му работа. Пестят пари.

А за г-жа Пластична операция, дам, отново е прекалила.
Тя, като една видна любителка на пластиките (знаем, правила ги е безброй пъти, сигурно и тя не помни вече колко точно) се представя в обичайната си светлина. С нищо не ме изненада.

И пропуснах да споделя новината от тази сутрин - SM Ent. пускат Чен със соло албум през април. Жива да не бях... Изненадах се.
Сега остана да са му написали и брилятното парче за неговия сладкопоен глас. Балсам за ушите ми. Ще си пусна сега пак някой от шедьоврите му.

# 541
Оооо,какво крие Майки под дрехите. Heart Eyes
Да им се чуди човек защо толкова го обличат. Blush

Philip Lee да не се е отказал от актьорството?Помня,че имаше проблем с очите покрай някоя драма.

# 542
  • DE
Значи трябва да го гледаш в "Mr. Swimmer" Откара си почти цял сериал по бански Crazy Grinning

И аз четох, че заради травма във "Вяра" се отказва от актьорството. Занимавал се с бизнес. Каква загуба за очоплакнене Tired А аз веднага си представих как го гледат разните офис служителки и бизнес партньорки Grinning

# 543
Честит празник! Flowers Hibiscus

Дане, и аз предпочитам Такеши с по-дълга коса, но и с къса не бих го върнала.

Въпроса на Бел за филми от Ямада видян и не забравен. 
Изобщо не се притеснявай за това, мога да почакам.

# 544
  • DE
Аз като цяло повечето ги предпочитам с повечко коса, не само Такеши Grinning
Балкански ритми ли чувам в Китай  newsm78

Прекрасен Кристиян Heart Eyes

# 545
Нямам претенции Joy С коса,без коса.Само да нямат наченки на брада и мустаци.

Значи трябва да го гледаш в "Mr. Swimmer" Откара си почти цял сериал по бански Crazy Grinning
50 еп. не е ли твърде много за подобен сюжет?
Аз съм разглезена.Искам плът и плочки в малко епизоди.

# 546
  • DE
Абе много са, но всички са симпатяги, освен навлечката естествено. Изгледах си го, с леко пребутване.

# 547
Ще го имам предвид,но сега ми се гледа фентъзи.Искам магии,бели перуки,летящи хора,някой дракон...
Или нещо от типа на Tomb of the Sea,но преведен,със симпатична главна,може и без любовни истории.

И от мен петъчно
Скрит текст:

Maлчо и са му причинили нещо
Скрит текст:

# 548
Хубав ден Sunglasses.

# 549
Тийзър на новия сериал на Ямапи - In Hand, който ще стартира в началото на април. Ямапи и животинки. Няма какво повече да се желае.
Мармозетката на финал е голяма сладурана.

Но преди да започне пролетния сезон на японските сериали, в два поредни дни (23 и 24 март) ще видим Шун Огури-сама в двусерийния тв филм (спешъл) - Futatsu no Sokoku.
Батко ше го играе второ поколение американец от японски произход (ти да видиш) и ще се върнем назад в годините на Втората световна война.
Макеню ще е в ролята на по-малък брат на батко.
Не се изпуска, особено с тези двамата в главните роли, както и другите любими актьори в историята - Микако Табе, Муро Цуйоши и Кенго Кора.

Пролетен Халу. Палавият котарак Муги е останал вкъщи.

Сакурите в Япония цъфтят ли цъфтят... Най-хубавият период в годината на островите.
Сега, с пролетните дорами ще се насладя отново на картината.

credit: @halu4809

# 550
  • DE
Димаш ми е странен на собствения си език Crazy
Умеят корейците да измислят музикални формати. Харесвам неговата "Инсомния" повече от на Craig David.

С хор от 300 фенове се получава нещо страхотно.
Wheesung е един от първите вокални педагози на бенгите и Ailee.

# 551

Пролетен Халу. Палавият котарак Муги е останал вкъщи.

Сакурите в Япония цъфтят ли цъфтят... Най-хубавият период в годината на островите.
Сега, с пролетните дорами ще се насладя отново на картината.

credit: @halu4809
Красота! Heart

# 552
Чета си аз  за китайските артисти,да се просветля,да не се излагам,че вероятно занам едни  5-6 имена и стигам до  Ma Tianyu Heart Eyes Heart Любов от първа снимка Joy
Пее,танцува,играе,има нацупени устнички и никъде не съм го гледала
Скрит текст:
Съвършен

# 553
  • DE
Правилно си се ориентирала, Матиен е разкошен. И е над 30 което си е преимущество  Grinning
Гледала съм го в 3 неща и в трите беше великолепен. В "Ice Fantasy" бяха страхотен броманс с Feng Shao Feng, но там беше некадърната Виктория която малко развали удоволствието и не завърши много добре та... Grinning
Изглеждаше така  Heart Eyes

"Secret of the Three Kingdoms" отново великолепно партньорство с Han Dong Jun, и той не завърши много розово Whistling
И в "Strange Hero Yi Zhi Mei" отново страхотен тандем с Уолас и Лю Шиши. Този поне завърши прилично  Mr. Green

# 554
  • MJF
Бел за Yoji Yamada
Нещо лошо от него още не съм гледала. Правя паралел с Корееда. Има едни основни общочовешки постулати в тяхните творби.
Ще изредя какво съм гледала:
The Little House (2014).   Tokyo Family (2013),  The Yellow Handkerchief 2011,  About Her Brother (2010),  Kabei: Our Mother,   Love and Honour (2006),  The Twilight Samurai (2002)

Общи условия

Активация на акаунт