Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 744
  • 795
  •   1
Отговори
# 120
Беатрис, чертичката е супер. Честито и леко до финал. Чакаме следващата Hug

# 121
Аз живея в чужбина и мисля, че тук няма Престо.Благодаря за поздравленията.Пожелавам и на всички вас да видите мечтаните две чертички.

# 122
И на мен ми се утрояваше на ниските стойности е началотом. После след 300 се удвояваше само. Знам, че след 1000 трябва да започне да се удвоява на 72-92 часа. Не съм го мерила до там. Тогава вече ако ти се утроява мисля, че е по-показателно по стойности, които съм гледала. Но има време. Ще ти кажат след някоя и друга седмица. Леко бременеене на всички! Браво на Пеони за новата тема! Написала я е с вълшебната клавиатура пак! Айде, лъвчета, покажете се къде се криете!

Съншайн, всичко е наред, аз днес пуснах чхг, което е 186... първото беше 56 в четеъртък следобяд, а днес сутринта (няма и 48 часа след първото) вече е 156.
Аз също правих тест снощи и чертата си беше бледа, така че не се притеснявай 💋
Шели има ли шанс за двечки 🤗🤗 , то ти се отроява 😊😊 . Стискам палци всичко да е наред 🙏

А дано за двечки, но за жалост нямам в родата близнаци Sad

С първата бееменност пак се утрояваше и някъде четих, че бременност с момиче така се удвова повече, отколкото с момче. Дефакто имам момиче, но не знам колко се дължи бързото покачване на това Simple Smile

Чак на 3 януари съм на преглед и дано да видим сакче, а живот и здраве след това да чуем и сърчице.

Тази тема също започва много добре, така че очаквам до края на годината да има ище мнооого положителни тестове

# 123
Беатрис, тази чертичка за 5-6 дни преди датата на цикъла си е направо невероятна! Simple Smile Пожелавам ти наистина да е бебешка и всичко да е спокойно и успешно до финал! Simple Smile

# 124
Момичета, както казах и по-рано - откакто пуснах ЧХГ много чета, особено американските и английските форуми и забелязах една теория, която се коментираше в тях, че ако тестът за бременност покаже чертичка доста време преди закъснение - значи бебето ще е момиче, ако по-късно започне да се появява чертичка - момченце. Сега като прочетох Слънчогледката какво е написала се сетих за тази теория. Които сте се отчели вече с детенце може да я потвърдите или отречете ако ви се струва интересно 😀

# 125
А тези като мен, които забременяха в единствения месец, в който не следиха О.. 😀 хвърляме боб ... Важно е всичко да е наред. Обещали сте ми да изпразним темата, момченца, момиченца каквото дойде😀

# 126
Sunflower92, благодаря ти .💐

# 127
Беатрис , честито , мила Heart Eyes

# 128
Не е дефектен, а е бебешки .Честито. Мале на всяка страница по един + тест, нека да идва с Коледа вечее и моя тест с бледа чертичка .Blush

# 129
Желая ти го от сърце Heart

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 21:17 от Sunshine_00

# 130
Sunshine_00 благодаря ти🌹
Виктория Вики ,пожелавам ти го от сърце.И сякаш вътрешно знам ,че ще имаш две чертички до към 26/27😉😁.

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 20:50 от Не се сърди, човече

# 131
  • София
Беатрис, много хубава чертичка! Тихичко честито и лека и безпроблемна бременност! ❤️

# 132
Момичета, както казах и по-рано - откакто пуснах ЧХГ много чета, особено американските и английските форуми и забелязах една теория, която се коментираше в тях, че ако тестът за бременност покаже чертичка доста време преди закъснение - значи бебето ще е момиче, ако по-късно започне да се появява чертичка - момченце. Сега като прочетох Слънчогледката какво е написала се сетих за тази теория. Които сте се отчели вече с детенце може да я потвърдите или отречете ако ви се струва интересно 😀
Това не мисля, че е вярно. На мен с малчо при двудневно закъснение чхг ми беше над 2500, което ще рече че теста би показал и по рано, но тогава уж бях по търпелива. Една приятелка пък, със завидно закъснение и двата пъти теста не и отчете, има момче и момиче, така че божа работа, да са ни живи и здрави Hug

# 133
Буболеса мила,благодаря ти🏵

# 134
Овулацията ми HeartSparkling Heart People Couple With Heartмина, усетих я, с характерните болки, гадене, и падна голямо бебеправене People Babyкакто никога до сега, даже два пъти един след друг, сега остава само да чакам 25.12 Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт