Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 768
  • 795
  •   1
Отговори
# 135
Аааа супер Виктория Вики.🤗🤗🤗

# 136
Пак сте изписали темата. Хайде лягайте си вече, утре пак. Сладки сънища! Честито на новите печеливши. Бъдете здрави 😘😘😘

# 137
Добро утро, айде още някой да развее плюс тест.
Ние се отчетохме и днес, имах повече болка отколкото снощи.Дано е на бебче, някак си съм спокойна и уверена в себе си този път, каквото ще да става
Нека е Божията воля!  Да е глух дявола снощи сънувах че бутаме бебешка количка на центъра Heart Eyes

# 138
Добро утро прекрасни момичета.Черпя ви с едно горещо☕.Тази сутрин реших да си направя експеримент:Дали ОВУ тест отчита бременност.В американски сайтове съм чела че отчита ,но в български форуми и сайтове го отричат.Така като аз този месец за първи път си мях купила 5 ОВУ теста(благодарение на форум БГ мама).Бях използвала 4 след ОВУ-то ми от чисто любопитство.(Моето ОВУ-е на 6 горе-долу).беше ми останал един.След два положителни теста за бременност  вчера и днес реших да направя и последния си тест за ОВУ.Вие какво мислите отчита ли тест за ОВУ бременност?🤔😃

# 139
Отчитат!  Аз съм с гадене днес. Може би от високия ЛХ, по структура са много близки с ЧХГ за това.

# 140
Беатрис , а на теб кога ти беше О? Защото , ако е била наистина между 08.12-10.12. То как тест за Б ти отчете 5дни по-късно?

# 141
Поли, овулациятя и е била на 6.12,тези тесове са от по напреднали дати и са отрицателни. Днес жената е 9 дни след ову, явно е забременяла ден два по-рано за да и отчете такавс ярка черта на теста за бременност.

# 142
Не видях , коя страна е с контролна и коя с тест линия. Затова попитах. Явно е ранна О. Защото и 9 дни след О е доста наситена черта. Беатрис значи може да отидеш на доки по-рано. Стискам палци 🙏🙏

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 11:18 от Poly12

# 143
Поли 12 благодаря

# 144
  • София
Здравейте, момичета!

Понеже това ми е трети месец, в който следя ову с тестове, втория от които така и не видях насищане, според вас днешният положителен ли е, или по-скоро утре ще е по-наситена чертичката? Thinking

Днес е ден 12 от МЦ и май за първи път от толкова месеци цикълът се движи като по часовник. Имам и обилна ЦС, но май още съвсем мъничко й трябва за да стане белтък.

Как мислите, да действаме ли днес, или да пазим плувците за от утре? Grinning

# 145
Буболеска, аз бих започнала от днес с опитите. Желая ти от все сърце този месец да ви се случи чудото 😇😘
[/b]
Здравейте, момичета!

Понеже това ми е трети месец, в който следя ову с тестове, втория от които така и не видях насищане, според вас днешният положителен ли е, или по-скоро утре ще е по-наситена чертичката? Thinking

Днес е ден 12 от МЦ и май за първи път от толкова месеци цикълът се движи като по часовник. Имам и обилна ЦС, но май още съвсем мъничко й трябва за да стане белтък.

Как мислите, да действаме ли днес, или да пазим плувците за от утре? Grinning

# 146
Буболеске , може да се каже , че е + , направи утре пак . Ако чертата е по-наситена от контролната , смятай утре за по + Grinning  Но ...според мен , действайте от сега , за всеки случай Wink

Успех Kissing Heart

# 147
Действайте, стига с това мислене ,всеки ден секс най-добре!  Опитваме този месец когато искаме, нямало е въздържане много, когато стана положителен теста вчера, пробвахме същия ден и на другата сутрин днес, преди това бяхме също редовни. Ето ти положителен тест на тази мярка от вчера. Според мен утре ще е +

# 148
Буболеска, тестът ми изглежда положителен. Имах много ясна втора черта на теста за ову на 1. декември. Действахме два поредни дни преди това, в деня на теста, в деня след него, после пропуснахме един ден и на следващия пак. Мисля си, че просто малките бели агенти са били на място и са чакали вече яйцето Grinning Доколкото знам оцеляват вътре 3-5 дни. Може би това не е лош вариант за действие. Стискам палци да се получи пухкавото щастие! People Baby

# 149
  • София
Ехх, за първи път виждам такъв наситен тест, та чак ми стана странно и реших да поискам мнение, и така се радвам, че споделих с вас Grinning

Иначе ние и вчера се постарахме, но се чудех дали да не им дадем малко почивка на агентите, да съберат сили, но май няма да има никакво време да отпуснат душичката, а направо влизат в действие да правят засада на дамата Grinning

Днес и зърната ми са доста чувствителни, явно и това е знак за предстояща ову всеки момент. Този месец за първи път нещата се случват по график, дано да ни е на късмет.

Благодаря за прекрасните пожелания, момичета HugHeart

Общи условия

Активация на акаунт