Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 780
  • 795
  •   1
Отговори
# 150
Буболеска, желая ти късмет. Опитвайте колкото можете повече и вдигай краката, за да помогнеш на войниците Grinning

# 151
Буболеска, и за мен този тест е супер положителен. Действайте! Утре каквото и да покаже чертата ще е все едно, защото вече ще имаш готови бойци на фронта, а днес е по-добре да ги строиш там, утре може и да закъснеят!

# 152
Буболеска, давай! Аз бих опитала и днес и утре, или вторник. Ох, дано! Hug
Ние този месец направихме каквото можахме. Сега не знам как ще дочакам края на декември Grinning
Как ви се струва? Дали сме преценили правилно дните? Не правя тестове за овулация все още.

# 153
Аз този месец, макар че не видях положителен тест за ову,  точно когато се бях отчаяла започнах да усещам симтоми и на 18ти ден от цикъла усетих овулацията. Толкова късно никога не е настъпвала.  Бебеправихме от 12ти ден до 18ти ден включително. Надявам се на някакво чудо. Идната седмица съпругът ми има рожден ден,  решила съм да се тествам тогава, макар че може би ще е рано с тази късна овулация,  но ще опитам. 
С първата си бременност на раждения му ден бяхме на преглед за потвърждение на бременността,  много би ми се искало този път пък да го сюрпризирам с две черти. Не знам защо много не вярвам, че се е случило, но пък Божа работа...

# 154
Буболеса, за мен също тестът ти е положителен. Давайте смело и стискам палци после тестът за бременност да е също толкова положителен, колкото е и този за овулация! Simple Smile

JLo, ако се вярва на календарчето, смятам, че добре сте уцелили дните. Стискам палци скоро да се похвалиш и ти! Simple Smile

Попи, аз пък вярвам, че има шанс. Много хубав подарък ще е наистина един положителен тест. Чела съм тук доста истории на момичета, които забременяват точно така, когато най-малко вярват, че този месец може да е станало. Дано и ти да си от тях! Simple Smile

# 155
Буболеске, за мен това е напълно положителен тест! Действайте и чакаме 2 черти след 2 седмици 🤞🏼❤

Попи, и аз бях отписала този месец, а в миналите 2-3 месеца се чувствах бременна без да бебеправим, ама.. май тези чувства са подвеждащи 😀 Както е казала Слънчогледката - при много хора се случва когато най-малко вярват, че е станало. Подкрепям това и от личен опит ✌🏼

# 156
  • София
Ох, много се вълнувам, все едно за първи месец ще бебеправим, много е странно Grinning И все пак съм намислила да съм много спокойна и да не си го навивам на пръста, че ще стане - Божа работа, има още месеци след този.

Попи, и аз съм чувала, че именно в месеците, които са били отписани като опити, всъщност се е случило чудото. А вече имаме и момичета в темата, които са жив пример Grinning Така че май наистина важното е... просто да сме спокойни, да не се настройваме и да си чакаме да се случи.

JLo, май наистина сте уцелили дните - стискам палчета накрая на месеца да има тлъстички две чертички Hug

# 157
Момичета, от известно време ви чета и се  каня да се запиша в темата. Hug Все си казвам айде днес, айде утре и така мина целият месец.
Ние с ММ нямаме възможност за опити всеки месец и за това всичко ми се виждаше много сложно. Края на ноември ходих на профилактичен преглед при гинеколог и докторката ми каза, че всичко е наред и сега е точния момент за бебеправене. То всичко хубаво, но вече нямаше как, защото ММ беше заминал три дни преди това.
И така.. Чакам си аз МЦ, идва денят и нищо. Казвам си, никакъв шанс да е станало, ще дойде Grinning Обаче снощи се събуждам посред нощ и се сещам, че имам един останал тест Престо. Първата ми работа сутринта беше да го направя. Още докато го капех, виждах как се оцветяват две ясни, червени черти.
Скрит текст:

Толкова се шокирах, че стоях половин час в тоалетната и чаках да видя дали едната няма да изчезне Rolling Eyes
Преди малко си купих друг тест, за всеки случай. Утре ще направя и него. Днес ми е едва втори ден закъснение и разбира се не смея да се зарадвам. Много се надявам чудото да е станало Simple Smile
Малко дълго стана, но имах нужда да споделя. Hug

# 158
Ооооо , страхотни две чертички Heart Честито Куку Маус

# 159
Страхотен положителен тест! Честито! Heart Eyes

# 160

KuKuMayc, какъв страхотен тест имаш! Изобщо няма какво да го мислиш и да се притесняваш, чудото е станало! Пожелавам ти лека бременност и успешен финал! Simple Smile Забравих да кажа добре дошла в темата, но то направо влизаш да ръсиш прашец, което е още по-страхотно. Simple Smile

# 161
Не мога да ги разбера тези които влизат изневиделица от нищото, само за да се похвалят с положителен тест. Честито.. :/
Мен ме заболяха гърдите, което е сигурен признак, че овулацията е минала..  Simple Smile

# 162
Здравейте и от мен. При мен днес се очаква М, но аз на пук последните 3-4 дни не съм се и тествала, не исках да се разочаровам ако не е +. Ако не дойде днес, утре сутринта задължително ставам с тест в ръка Grinning Интересното е, че изобщо никакви симптоми  в областта на матката нямам за пристигане на лелката. Единствено силна болка в гърдите..
честито на всички до тук Heart

# 163
Бонибон, стискам палци да има радост! Heart Eyes

# 164
Късметлийксо Списъче Hug
valey_of_roses, първи ден на МЦ 09.11 , предполагаема О 22.11 , ТЕСТ/МЦ 07.12  EFP
Sunshine42, първи ден на МЦ 15.11, предполагаема О 01.12 , ТЕСТ/МЦ 15.12  EFP
SheLLia, първи ден на МЦ  , предполагаема О 02.12 , ТЕСТ/МЦ 15.12 fingerscrossed
Zornica8801, първи ден на МЦ 17.11 , предполагаема О 01.12 , ТЕСТ/МЦ 17.12  fingerscrossed
Lamip, първи ден на МЦ 19.11 , предполагаема О 03.12, ТЕСТ/МЦ  17.12 fingerscrossed
BonniBonn,първи ден на МЦ 17.11 , предполагаема О 01.12, ТЕСТ/МЦ  17.12 fingerscrossed
very_raspbery, първи ден на МЦ 14.11 , предполагаема О 01.12 , ТЕСТ/МЦ 19.12 fingerscrossed
jullliana, , предполагаема О 06.12 , ТЕСТ/МЦ 19.12 fingerscrossed
Beatris87,първи ден на МЦ 22.11 , предполагаема О 06.12 , ТЕСТ/МЦ 20.12 fingerscrossed
Попи 83, първи ден на МЦ 24.11 , предполагаема О 09.12 , ТЕСТ/МЦ 22.12  fingerscrossed
Tsvety_ първи ден на МЦ 25.11 , предполагаема О 09.12 , ТЕСТ/МЦ 22.12 fingerscrossed
JLo,първи ден на МЦ 27.11 , предполагаема О 12.12 , ТЕСТ/МЦ 26.12. fingerscrossed
tinti1984, първи ден на МЦ 03.12 , предполагаема О 13.12 , ТЕСТ/МЦ 27.12 fingerscrossed
IRusinova, първи ден на МЦ 02.12 , предполагаема О 14.12 , ТЕСТ/МЦ 28.12 fingerscrossed
Anele89, първи ден на МЦ 02.12, предполагаема О 16.12, ТЕСТ/МЦ 30.12 fingerscrossed
Виктория Вики,първи ден на МЦ 26.11 , предполагаема О 15.12 , ТЕСТ/МЦ 30.12 fingerscrossed
Буболеса, първи ден на МЦ 05.12 , предполагаема О 18.12 , ТЕСТ/МЦ 02.01.19г. fingerscrossed
Dreaming_Shop4e,първи ден на МЦ 05.12 , предполагаема О 19.12 , ТЕСТ/МЦ 02.01.19г. fingerscrossed
Invisible_G,първи ден на МЦ 06.12 , предполагаема О 24.12 , ТЕСТ/МЦ 07.01.19г. fingerscrossed
Sunshine_00,първи ден на МЦ 11.12 , предполагаема О 22.12 , ТЕСТ/МЦ 06.01.19г. fingerscrossed
Izabel__, първи ден на МЦ 13.12 , предполагаема О 26.12 , ТЕСТ/МЦ 09.01.19г. fingerscrossed
Nadya_95,първи ден на МЦ 13.12 , предполагаема О 26.12 , ТЕСТ/МЦ 11.01.19г. fingerscrossed
Sha Ni,първи ден на МЦ 15.12 , предполагаема О 28.12 , ТЕСТ/МЦ 12.01.19г. fingerscrossed

При който настъпят промени, нека само да ми драсне на лично, да редактирам!
Ако някой иска да го добавя, да ми пише на лично.

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 15:50 от valley_of_roses

Общи условия

Активация на акаунт