Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 813
  • 795
  •   1
Отговори
# 480
ДжейЛо след 2-3 дни ще е положителен😉

[/b]
FBID100000405403788, повярвай! Вижда ми се по- наситена вече Hug много се радвам за вас! Страхотна Коледа ще имате! Heart
Ето това е отрицателен тест

# 481
Аз така се надявах на декември, ама майче няма да е при мен.
Вчера теста ми за О беше на една идея от положителен и точно се зарадвах, че днес ще е +. Ама днес е изключително, напълно отрицателен. Sad
Майче ще си пия вит.Д и ще се надявам, че проблемът идва от дефицита му. Simple Smile

# 482
Ей, все едно за себе си чета като правихме 4 месечния неуспешен тур. Следвайки тази логика ги правех до цикъл тестовете и естествено се побърквах с всеки отрицателен тест. После пак стигах до извода, че е рано. На другия ден пак и тн.
Съчуствам ти много.
Добро утро,

От мен един силно отрицателен тест. Сега лудата в мен ми говори" много рано ги правиш, утре пак". Flushed
Нищо де, гледам да не се разочаровам. Чакаме някой друг да ни зарадва!

# 483
Минах и фазата да се вторачвам в несъществуващи черти Joy...после го вадих от кофата пак да погледна Joy за всеки случай;
Следващият ще е в понеделник, последен за този цикъл.
И ако няма- нова година, нови опити!
Чудя се колко време да си дадем, не разполагаме с такова. ММ онзи ден врътна 40....аз го гоня....та няма да е дълго, преди да се откажем. Такъв е животът! Hug

# 484
Оф, мислех, че само аз бъркам по кошовете след часове, за да си проверя няма ли разлика в резултата. 😄😄😄

# 485
Не , не сте само вие Stuck Out Tongue Winking Eye

# 486
Джей Ло това си е абсолютен героизъм.Аз ако бях вече щеше да е направен .И ако беше отрицателен утре щях да си купя пак и да пробвам😀😀😀.Аз имах овулация на 6.12 направих си тест вечерта 9 дена след О и беше положителен с не толкова бледа черта.После два дена преди цикъл и чертички бяха наситени (еднакви).Междувременно си направих и още тестове...И съпруга ми си направи един даже.😆😆😆Каза ми тези тестове са нещо дефектни всички с 2 чертички.Имаш 5, 6 дена до МЦ я дай и аз да си направя...Еее неговия беше с една😆😆😆
По-странното щеше да е, ако и той има 2 черти... 😁😁

# 487
  • София
FBID100000405403788, повярвай! Вижда ми се по- наситена вече Hug много се радвам за вас! Страхотна Коледа ще имате! Heart
Ето това е отрицателен тест

Благодаря за подкрепата 😊 след поредния тест днес...вече повярвах... 

Пожелавам на всички ви скоро да видите мечтаните две чертички! ❤️

# 488
А, не, не. И аз така с първото. Направих си тест рано-рано към 4 дни преди ову. Една черта, изхвърлих го и на сутринта ходих да го ровя в боклука. Беше се появила втора бледна черта. Аз реших, че е развален от престоя в кофата. Даже ми стана тъпо, че изглежда като положителен, а е "развален". И хич не се усетих. После проверих в Гугъла и ми светна лампата. Така разбрах и какво е чхг, защото не знаех. Пуснах си. Изобщо за 1 ден много се образовах. Grinning
Съответно после с второто ровех всеки тест. Накрая просто спрях да ги изхвърлям. Държах ги до кофата няколко часа. Поне да не ровя.
Оф, мислех, че само аз бъркам по кошовете след часове, за да си проверя няма ли разлика в резултата. 😄😄😄

# 489
Joy Момичета, всяка с нейния си номер.
Аз пък се взирах в тестовете миналия месец- защото, видиш ли, може да има бледа черта като на биохимичната. Ама не.
Rosse, изследвах ембриотоксини февруари и нямам, имам високи НК клетки и съм правила една вливка интралипид, ама после щитовидната жлеза се влоши и честно казано ме е страх да правя отново. Сигурна съм, че Русев ще ми се кара Stuck Out Tongue Winking Eye
А ти имаш ли? Аз не съм много запозната с твоята история, извинявай. Ако искаш сподели, може и на лични Hug
Скорпи, Мери Hug

# 490
на Данито майка му, докато те четях....полази ме мисъл да го изровя пак Joy това не е нормално, не Joy

# 491
  • София
Здравейте, момичета!

JLo, хич не го приемай за краен резултат - докато няма лелка, има надежда! Това е мотото на темата ни JoyHug

Честито и на девойката за положителния тест! Толкова месеци опити сигурно е изтощитално за психиката, но всичко е наред накрая. Лека бременност и до термин!

Да ви кажа, и аз съм вадила тестове от кофата... Само го гледах със свити устни и клатех глава в осъзнаване на глупостта си... Но пък ето, че на Данито майка му е извадила най-хубавия от кошчето Heart

Мери, днес е ден 5 след ову (може и 4, зависи кога точно след теста е била овуто, не съм мерила температура).

Рокетче, не се отчайвай! Възмажно е пикът да е бил краткотраен и вечерта и да не си успяла да го хванеш! Моята линийка на обяд беше наситена, а на следващия ден вече много слаба,а си мисля, че можеше и още да се насити.

Момичета, прегръщам ви!

# 492
Peoney, толкова проблеми и проблемЧЕТА, че не ми се връща назад Simple Smile Сега около празниците , не искам да се сещам.
Вероятно след тях ще драсна някой ред Simple Smile

За тестовете и аз ровя в кофата! Освен това ги разглобявам и гледам с лупа ...даже на престо съм "виждала" черти (те дават и много фалшиви де) ама аз "виждах" това което го нямаше ....гладна кокошка, просо сънува 😄
И когато ММ ми каже "ти си се издухала тотално" сглобявам теста и се мъча да го чупя ама не става ... и тогава  лети из стаята и го ритам по земята , скачам отгоре . Представление 😂

# 493
Хахха и на мен ми е любимо да ги разглобявям! Гледам ги на дневна светлина,  до прозореца,  на терасата, под лампата, с фенерче светя... Очилата си слагам....пазя ги ден поне, луда работа.

[/b]
Peoney, толкова проблеми и проблемЧЕТА, че не ми се връща назад Simple Smile Сега около празниците , не искам да се сещам.
Вероятно след тях ще драсна някой ред Simple Smile

За тестовете и аз ровя в кофата! Освен това ги разглобявам и гледам с лупа ...даже на престо съм "виждала" черти (те дават и много фалшиви де) ама аз "виждах" това което го нямаше ....гладна кокошка, просо сънува 😄
И когато ММ ми каже "ти си се издухала тотално" сглобявам теста и се мъча да го чупя ама не става ... и тогава  лети из стаята и го ритам по земята , скачам отгоре . Представление 😂

# 494
Аз ли не съм наред ... като гледам теста на Джей ло от компютъра е пълен минус . Като влезна от телефона ми се привижда сянка 😀

Общи условия

Активация на акаунт