Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 793
  • 795
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ви момичета,наистина! След вашите думи минималистична вяра се събуди в мен.
Може да направя кръвен в петък, ако още няма следа от М.

# 601
  • Габрово
Няма нужда от кръвни ще разбереш като още една седмица си го почакаш и не дойде Grinning

# 602
От къде търпение за още седмица Joy
Аз още нямам М, сърби ме за тест, но се надявам да удържа до утре.

# 603
И аз в новата тема 🎄🎄🎄🎄🎄🎄
Пожелавам на всички ни да сме си направили коледно бебе ❤🤩

# 604
Весела Коледа , момичета ❤ Здраве и успехи !

Милена , толкова такива черти съм видяла на Престо , че се убедих , че ако няма розова черта в първите 10 минути , пиши го отрицателен . При теб е много рано , може би дава изпарителна черта , но може и да засича нещо слабо Simple Smile До два дни трябва да има промяна , ако чертата е реална . Успех ! 🤗

Скорпи , възможно е от лекарствата да се измести МЦ ... вие се наслаждавайте , пък каквото стане Simple Smile До кога е тук ТМ ?

Джей Ло , пожелавам ти скоро да не видиш Ц ... миналия месец бяхме заедно , а на мен днес ми дойде , което значи , че има голяма вероятност за изненада при теб . Стискам палци 🙏

# 605
Оф, сега погледнах приложението, утре би трябвало да ми дойде според него Frowning отиде ми надеждата. Днес ми е 30 ти ден,  не знам защо ми изчислява 31 дневен. През последните месеци ми е на 29-30.
Хм, днес нямам излизане, но....дали работят аптеките? Grinning

# 606
  • Габрово
Джей Ло стискам палчоци Grinning ако има денонощни аптечки не ,че те подскукуросвам Joy
Мери не знам от лекарствата ако нещо се е забавило или променило .Аз аб не съм пила от години Joy а на система от още повече не съм.Факт че мъжа си дойде събота и тогава трябваше да цъфна ам още си чакам Joy Очаквах че и след бурни страсти бързо ще стане ам цъккк....още съм в недоумление.Мери мила кога не чакаш Hugда стискам палчета Kissing Heart

# 607
Аз току що цъфнах Angry ще се редя за другия месец! Ново начало! Hug

# 608
Момичета , аз този месец го отписвам , но другия ще бъдем по-усърдни Hug

# 609
Скорпи , тази сутрин ми дойде ... Вече спрях хапчетата и ще можем да започнем опити , но още не сме го обсъдили , ще видим Wink ТМ ще постои ли до О евентуално Hands Pray

Джей , за пореден месец сме часовник и двете Grinning Дано ни е на късмет Simple Smile

# 610
Весела Коледа!!! Simple Smile
И при мен почва голямото чакане. Предполагаемта овулация ми беше на 24ти или 25ти, но не се знае дали изобщо се е състояла. Цикъл чакам около 9ти януари, пък да видим.
Надявам се до края на тази година да видим още двучертичкови тестове, че добре почна темата. Simple Smile

# 611
  • Габрово
Мери звучи много добре пожелавам ти ранна спонтанна ОВУ и много здрав плувец да я сгащи.
Рокетче стискам палчета новата година да е с бебешки късмет поне един а защо не 2ва Grinning
Мен ме заболя кръста и изтръпна както преди да ми дойде пък да видим GrinningСупер чудо ще е да е станало ден преди датата ми за М .Единствено с антибиотика бих си обяснила и системата седмица преди това да е станало някакво изместване на Ову.....не съм чувала за подбни случеи или ако има ще са в графа Коледни чудеса Joy Ще си чакаме пък да видим .
Мери Kissing Heart
Палчета за всички в очакване Heart

# 612
Мерси Скорпионче Simple Smile
Нещо ме наболява и дърпа левият яйчник, както когато имах задържан фоликул и не съм много обнадеждена. Но времето ще си покаже. Така или иначе няма къде да ходя по доктори сега почити в навечерието на НГ. 😄

# 613
Споко, и на мен не ми избиваше 3 дни, направо се побърках от неви. Аз дори не знам, дали съм имала Ову този месец, подозирам, че се е получил задържан фоликул, което уж било нормално 1 или 2 пъти в годината. Лошото е че мъчи Sad
Вече взех да си втълпявам, че тръбите са ми прецакани, тези дни много си го мисля...

# 614
Julliana, не си втълпявай глупости сега. Simple Smile
Задържането на фоликули и състоянието на тръбите не са свързани.

Общи условия

Активация на акаунт