Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 638
  • 795
  •   1
Отговори
# 690
Как кое, това си е естествения и нормален начин за забременяване....
Доколкото знам за зачеване е нужна яйцеклетка и сперматозоид...
Гаранция в живота няма, но 6 месеца си е кратък срок, специално за нас.  Природа, късмет...  Преди да забременея със сина си се бях психясала, действахме по същия начин и се получи.  За двойки без ясни проблеми мисля, че е излишно да се обременяват с черни мисли отначалото на опитите и да се хуква по лекари.
Всеки сам си решава естествено.
Точно днес не ми се спори. Приятно ми е тук, чувствам топлина и разбиране, не искам да се разваля усещаето ми...
Но мразя назидателни и хапливи коментари, нищо лично...

Щом сте си дали срок е отделен въпрос.  Имате си план следвате си го .
Кое ти дава гаранция ,че ще са случат нещата като засичаш О ?

Буболеса, не е идеалната морфология.  Ние бяхме с 15% което се смята за нормална . След лапарото ми имаме 8 месеца без успех . По спомен морфология под 14% не е ок.

# 691
В темата пиша от поне 2 г и половина и тия коментари от рода на "не ми се спори и хапли ви коментари" знаеш ли колко съм ги виждала и къде ги пращам 😉
Сигурно моя сериал е по-голям от твоя и това , че в момента си пред цикъл не ти дава право да ми правиш изречения от този род ....
И да ти кажа ДА психясала си ( на тема бебе , не си мисли, че те обиждам)  Имаш проблем с това . И не ми обяснявай, че не е така .... всичко което преживяваш ми е познато и съвсем прясно. (И не само ти де , всички сме психясали по това бебеправене)

И пак не разбрах , кое ти дава гаранция , че като видиш ++ на теста за О ти гарантира , че ще си бременна? Знаеш и за другите познати методи за засичане на О , които също не дават гаранция ...

# 692
  • Пловдив
Добро утро, момичета Disappointed
Бременност няма, М няма,  главата ми ще се пръсне от мисли на какво се дължи това нетипично закъснение.
Хем нямах голми очаквания, но доста се разочровах.

Аз с първата бременност хванах ЧХГ, точно момента на имплантацията, което беше 2...Всички ме убедиха, че не съм бременна и сега това ЧХГ е на две годинки Simple Smile)) няма защо чхг да се е покачило дори малко, ако нещо не се е случило. Ако няма нищо трябва да е 0.
Успех и дано си улучила имплантацията Simple Smile

# 693
А кое не ми дава гаранция, че ще забременея засичайки О? Как се забременява и кое дава гаранция според теб?
Наистина не разбирам защо е това заяждане! Доста време прекарах и аз в темата преди да забременея първия път и са ми ясни доста неща. И именно това, че всички сме малко психясали и се разбираме една друга, прави форума и темата полезна, не е ли така?
И не, не съм психясала, да чувствам се зле днес, и да успя да ме засегнеш, и ме прати където пожелаеш, за мен няма смисъл от злостно съскане, наистина. Ако това ще ти достави удоволствие добре бръкна в раната ми, точно днес.

SheLLia много ти благодаря за окуражителните думи, едва ли има бременност, но е хубаво да усетиш подкрепа. С кръвни тестове не съм си имала работа и ми е мъгла всичко.

В темата пиша от поне 2 г и половина и тия коментари от рода на "не ми се спори и хапли ви коментари" знаеш ли колко съм ги виждала и къде ги пращам 😉
Сигурно моя сериал е по-голям от твоя и това , че в момента си пред цикъл не ти дава право да ми правиш изречения от този род ....
И да ти кажа ДА психясала си ( на тема бебе , не си мисли, че те обиждам)  Имаш проблем с това . И не ми обяснявай, че не е така .... всичко което преживяваш ми е познато и съвсем прясно. (И не само ти де , всички сме психясали по това бебеправене)

И пак не разбрах , кое ти дава гаранция , че като видиш ++ на теста за О ти гарантира , че ще си бременна? Знаеш и за другите познати методи за засичане на О , които също не дават гаранция ...

# 694
Никой не е искал да засяга никой!
Ти си нервна и се отразява на коментарите ти и там на отговорите които получаваш. Съвета ми беше да се направи една СГ (да не минават метър мъжете) обаче ти гарантираш перфектната  (дано) на ТМ .
Ни най-малко съм имала за цел да обиждам някой. Сякъш не знам какво е да видиш такъв кръвен  (който всъщност е по-висок от моя резултат след ЗЕТ през юни  )

# 695
Алелуя навести ме лелката! Щастие!
Така скоро не съм се радвала на появата й...

# 696
Разбира се, че спермограмата е основно изследване, което трябва да се направи и вярвам, че повечето двойки, които усилено опитват, са се подложили двустранно на различни изследвания. Ние имахме една неуспешна бременност, след което ни бяха казали да пробваме година и ако нищо не става- да започваме с различни изследвания. Ами, познайте дали чакахме 1 година, още на 3-я месец започнахме.
Относно морфологията- с много по-лоша морфология се забременява, въпроса с морфологията е - дали ще се задържи плода, защото лошата морфология е причина за спонтанни аборти често.

Но хайде да не обръщаме темата на “проблемно забременяване”, толкова е хубаво , че в тази тема струи такава подкрепа.

На нас вчера ни беше последния преглед от фоликулометрията. За щастие спукана му е работата на фоликула😍 Доста се постарахме , но пък е в ляво, а аз там имам една прекарана извънматочна, завършила с лапароскопия и запазена тръба, която уж пропуска 😬 Еми, мисля да не се филмирам пък- каквото има да става- ще става!

@Попи,Честито! 🤣 Нова година- нов късмет 🙂
@Милена, мен ми се вижда маааалко по-наситена тая чертичка🤔 Стискам палци утре да се е удвоило!

# 697
Аз също мисля, че първите няколко месеца не трябва да се мисли за изследвания. Един преглед при АГ е достатъчен.
Вече после всеки сам си преценява как да действа и колко време ще чака за изследванията. При много от двойките има доста други обстоятелства,  с които трябва да се съобразят (поне при нас беше така).
Аз друго не мога да си обясня (без да искам да обиждам никого) - каква е тази истерия за ранно тестване? От пишещите тук не прочетох да има някое момиче с проблем, който налага толкова ранно тестване.  И какво като се пусне кръвен толкова рано - пак не знаеш има ли Б или няма, а и дали ще се задържи, ако има такава.
Отделно да препишкаш 20 теста всеки месец за мен пак не е нормално.
Мислех си, че аз много съм се филмирала на тази тема, но за почти 2 години - правила съм 3-4 теста за Б, след закъснение. Един единствен път правих преди закъснение (ден преди Ц), за да знам дали да отида на силова тренировка....

# 698
Момичета , не изпадайте в излишни спорове Simple Smile

Всеки преценява за себе си как да действа ... Разбира се , че забременяването не става с вълшебна пръчка , сега и на момента . Няколко месеца не са проблем и не е нежно всички да тичаме при репродоктивни . Който се притеснява и има нужда да се успокои , е хубаво да провери положението в клиника , но това не значи , че трябва да го прави на 4/5 месец опити , защото не се е получило .

Рос , I love you ❤ , разбирам , че искаш да помогнеш със съвет , но ми се струва , че е прибързано 😉

С първото дете , забременях без да искам ... с второто след 9 месеца опити , с третото /мисед/ след 5 месеца ... не става , когато ние пожелаем , а когато е писано да се случи . Има много двойки , които чакат с години , на тях бих дала такъв съвет , но на семейства с опити от няколко месеца , не мисля , че е нужно Simple Smile 

💋 на всички !

# 699
Дай Боже всекиму! Дано всички, които очакват този момент се усмихнат след новата година и да посрещнат две чертички. Между другото искам да ви попитам ползвате ли скъпи тестове за бременност или се доверявате и на най-обикновените? Питам, защото тези дни ми предстои да си направя.

# 700
Да си призная , не се вгледах сериозно в проблема с нашите 4% , на фона на кофти яйцеклетки  (които очаквах да имам ) все си мислех , че ще има няколко читави спермита.

И аз не съм си мислила, че ще стигна до проблемно, ама след толкова циклене тук  искам или не на там отидоха нещата.

Всеки иска да му се каже това което иска да чуе Simple Smile Дадох го като съвет ! Който иска да приеме , който не иска здраве да е!

Сън9051, успех 🍀

Докато си пиша виждам предателкииии 😘 Нищо пак ви обичам ❤

Правете изследвания! За нито едно не съжалявам!  Съжалявам, че не съм ги правила по-рано.

# 701
Дай Боже всекиму! Дано всички, които очакват този момент се усмихнат след новата година и да посрещнат две чертички. Между другото искам да ви попитам ползвате ли скъпи тестове за бременност или се доверявате и на най-обикновените? Питам, защото тези дни ми предстои да си направя.

Не знам кои са скъпите , но аз винаги ползвам шуър чек с пипетка или престо (престо са 2 в опаковка). Аз други марки даже не знам май...🤔

# 702
  • София
Аз друго не мога да си обясня (без да искам да обиждам никого) - каква е тази истерия за ранно тестване? От пишещите тук не прочетох да има някое момиче с проблем, който налага толкова ранно тестване.  И какво като се пусне кръвен толкова рано - пак не знаеш има ли Б или няма, а и дали ще се задържи, ако има такава.
Отделно да препишкаш 20 теста всеки месец за мен пак не е нормално.
Мислех си, че аз много съм се филмирала на тази тема, но за почти 2 години - правила съм 3-4 теста за Б, след закъснение. Един единствен път правих преди закъснение (ден преди Ц), за да знам дали да отида на силова тренировка....

Дарче, много си права! Да ти кажа, даже не исках да правя тест, обаче пусто нетърпение. И за пореден път съжалявам, че го направих. Така хубаво си бях обещала да не се филмирам, пък то...

Нищо, от днес си обещавам, и то публично, че няма да правя повече тестове преди закъснение Grinning

Рос, Мери - и двете сте прави. Просто разликата е в това, че някои двойки усещат нуждата да направят изследванията, за да са по-спокойни, а други предпочитат да оставят нещата да се случват на собствен ход. Тук вече е въпрос на личен избор. Хубавото е, че в темата има момичета, които са винаги готови да дадат съвет - вече кой ще се вслуша в него е /отново/ - личен избор. Но грешен такъв, според мен, няма. Вътрешното усещане е най-важно.

Целувам ви всичките! Heart

# 703

Не знам кои са скъпите , но аз винаги ползвам шуър чек с пипетка или престо (престо са 2 в опаковка). Аз други марки даже не знам май...🤔

Чувала съм, че шуър чек дава често грешка, а се води скъп. Знам, че има и обикновени, които си дават верни резултати от първия път. Затова и питам, може да пробвам с този Престо, но си сигурност ще си купя още един, два теста, за да видя какви резултати ще покажат и те.

# 704
Чувала съм, че шуър чек дава често грешка, а се води скъп. Знам, че има и обикновени, които си дават верни резултати от първия път. Затова и питам, може да пробвам с този Престо, но си сигурност ще си купя още един, два теста, за да видя какви резултати ще покажат и те.
Айде и тук си се изявила и пускаш по пързалката.
На 6 дни закъснение - всеки тест ще покаже, та дори и да е най-евтиния.
Ама що пък да бързаш, 6 дни не са чак толкова много....  

Общи условия

Активация на акаунт