Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 600
  • 795
  •   1
Отговори
# 765
  • София
И мен такива мисли са ме обзели... поне тръбите вече знам, че са наред, но това, че не съм виждала две чертички на едно място ме притеснява. Една БХ поне значи, че зачеването е възможно...

Сега си правих разбор на последните цикли, почти съм сигурна, че не е имало вероятност да има БХ. С дължини 27-26-29-29-25-30 едва ли. Де факто не е имало някакво особено закъснение. По-скоро проблемът е в кратките такива.

Джули, когато имаш възможност да си направиш цветната снимка поне ще бъдеш спокойна. Стискам палчета всичко на е наред и поне това да не го мислиш Heart

# 766
Буболеса, не приемай мнението ми за честа монета, но от врене по разни теми знам, че понякога по-краткия цикъл се свързва и с по-кратка лутеална фаза. По този начин яйцеклетката няма достатъчно време да се имплантира. Става дума за периода м/у О и началото на следващия цикъл. Възможно е и ти да си я знаеш тази информация де, но аз да споделя. Simple Smile

# 767
Мерчи и аз съм от лудите с ранното тестване, хаха,но нищо не хванах.
Съншайн-чета , разсмяхте ме Grinning 

За БХ , ами правете ранни тестове като мен бе хора Joy
Това в кръга на шегата , но сериозно ...хубаво е една жена да знае дали прави БХ , за да се потърси причината , ако е така Simple Smile

Рокетче , специално те орисвам ...на Йордановден съм рожденичка , ще съм много щастлива , ако ме зарадваш с такъв подарък Kissing Heart

Разбира се , много палчета и за всички други , които нечакат на тези красиви празници Hands Pray

Скорпи , твоя мъж до кога е тук ? Heart Eyes

# 768
Попи, от кой ден го почна ти тестването?
Питам си да знам за лична употреба. Grinning Както казах, няма да изтрая до  закъснение.

# 769
  • София
Рокетче, да, и за това съм мислила Grinning

Доки ми каза, че по-кратките вероятно са онези цикли, през които съм овулирала от по-мъничкия яйчник с намалена функция. Предполагам, че тогава има проблем с жълтото тяло, то не синтезира прогестерон достатъчно дълго и следователно се намаля лутеалната фаза.
Това последното си го измислих, де, не е потвърдено като информация, просто така си го обяснявам Grinning

# 770
рокетче 8ми,11ти и 13ти ден след предполагаема ову. 14 ден кръвен тест.
Моят цикъл е 28-29 дни от както ми е дошъл. Лутеалната фаза ми е 12-13 дни.
Попи, от кой ден го почна ти тестването?
Питам си да знам за лична употреба. Grinning Както казах, няма да изтрая до  закъснение.

# 771
Попи , за мен ранното тестване има само плюсове , не и минуси ... Чрез ранно тестване можеш да хванеш БХ , можеш да хванеш Б и да вземеш мерки /примерно прогестерон/ , ако се налага иии не на последно място място , да бъдеш щастлива от по-рано Grinning Изобщо не ме плаши тест с една черта , повече ме плаши пристигането на МЦ ... И както коментирахме , тези неща са личен избор . Никой не убеждавам в моята гледна точка , както и никой не може да убеди мен , че това е излишно , неразбираемо и т.н. Hug

А къде е късметлийското списъче ? Да ви видя вас тихите защо се спотайвате и кога нечакате Grinning
Буболеске , за теб говоря Kissing Heart

# 772
  • София
Мерчо, аз не чакам на 02.01, днес правих тест Престо с първа урина и не показа ни-щи-чко Joy

Имах положителен тест за ову на 16.12 - приемам, че е имало О на 17-18.12, значи днес е ден 10 или 11.

Ноо, седя и си чакам кротичко. Сутринта ми стана криво, ама вече ми мина Grinning

Hug

# 773
Буболеска , имаш време ...стискаме палчета :* Ако не сега , догодина задружно Heart

Съншайнче , много успех утре на прегледа Hands Pray  Чакаме те с хубави новини , в което не се съмнявам Blush

# 774
мери и аз нямам против да се тествам рано,  разочарованието от една черта е същото, като разочарованието като ти дойде. Но лично мен чакането ме убива и любопитството ми винаги надделява. Единствено влияе негативно на финансите ми хахах.

# 775
Успех и от мен на Съншайнчето Heart

# 776
Буболеса, значи първо стискаме палци на теб, да има втора четичка на 02.01. После ще стискаме на мен. 😄
Ако има и други да се включват, че не помня кой кога беше 😁

# 777
И на мен 😋 мен НЕ трябва на 02.01.19 да ме посети лелката, но О. ми беше на 23-24.12 и не знам за 10-11 дни дали ще се захване нещо, ако има.. това ме притеснява. По принцип О. винаги ми е била на 13-14ти ден, този месец на 20-21, та се чудя сега пак ли да смятам на 29 дни или да броя “закъснение” от 14 дни след О.
Още повече, че миналия месец за пръв път ми беше на 45 дни МЦ. И пак забравих да питам доктора.. но ако на 2-ри не ме посети леличката, ще се тествам на 3-ти 🤔😉

# 778
  • Габрово
И аз не знам до кога е тука мъжо Joy надявам се изкара поне до 10ти с мен че после 2 месеца ще го няма бързо ще минат Grinningна фона на 4ри JoyСега ако не е чудо станало ден преди М няма и да стане в близките 2 3 месца Satisfied
Чхг при някои момичета по зор се хваща от пикливите тестове моето на 25  с престо имаше сива сянка даже е било повече защото кръвен правих на следващия ден .
Рокетче няма да мислиш глупости нещата стават нека пък да е изненада не все в дебнене да се разбере ....някак си ще е по яко усещането така да се изкажа .
Буболеска рано е още за тест изчакай и в неделята препишкай един Innocent да ни направиш деня вълшебен .
Аз минах да си взема едно гелче бях го забравила даже че съм го поръчала от аптеката и взех един белийв ама що Grinning и аз не знам .И докато се разхождахме ми подмокри нещо викам си взех тест и ми дойде .....JoyНякакво гъсто бяло ......лепкаво ....дано не съм направила някоя беля ама нямам мириси симптоми сърбежи.Много странно ми стана.Корема пак ме понаболя ама за кратко и по-леко.Не знам ама такова закъснение ......да не съм в ранна критическа влязла AnguishedВече полудявам от сюжети !
Много искам още една от най нетърпеливите мацки да избухне с изненада 2 черти Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 779
Попи, напълно възможно е да имаш отрицателен уринарен тест и ЧХГ над 5. Аз откакто правя тестове за О ми идва точно 14 дни след като съм я засякла. Така миналият месец ми закъсня с един ден и веднага реших, че се случва нещо. Два шуър чека - отрицателни! Пускам ЧХГ - 5,05. Въпреки че е много ниско аз изключително много се зарадвах, че нещата са се случили. Решавам същият ден следобед след работа да пусна ТСХ (с Хашимото съм) и отново пуснах едно ЧХГ с надеждата, че ще е по-високо (това вече в друга лаборатория). Там беше 4,07 - шок и разочарование. На другата сутрин отново правя уринарен и отново отрицателен. Обадих се на док и той ми каза да започвам Дуфастон и ако ми дойде да пусна още едно ЧХГ. След 2 дни цъфнах и резултатът ми беше 0,08.
А относно тестването, аз лично нямам търпение и се започвам рано-рано, не се издържа иначе....тайно от мъжа ми разбира се 😆. Но за себе си реших да не правя уринарни тестове повече, а на 11-12 ден от О да пускам ЧХГ.

Общи условия

Активация на акаунт