Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 599
  • 795
  •   1
Отговори
# 750
Възможно ли е ЧХГ да се покачва от друго или да са нормални покачвания в границата 0-5 без да има бременност?
Никога досега не съм си пускала, но в темата за ЧХГ съм виждала много резултати под 5. Съмнява ме всички те са били заради биохимична.

По принцип е възможно  ЧХГ да се повиши (говорим доста над 5) без да има бременност, но това говори за заболяване. Не случайно се използва и за туморен маркер (основно при мъже). Но главно си е хормон на бременността при жената.
Попи, за мен ЧХГ със стойност 2 си е имало нещо, ако днес пуснеш сигурно ще е 0. Ако беше пуснала в деня на МЦ най-вероятно е било и по-високо от 5, дори и малко.

# 751
  • София
FBID - страхотни резултати! Тихичко честито и до термин!

Ох, момичета, все едно слушам себе си Grinning Както си бях обещала да не се вглеждам, и то се почна... за първи път от години ме боляха изобщо гърдите, естествено малкото дяволче на рамото ми веднага се включи - бременна си! Сега поспряха да болят, но пък зърната са си чувствителни, гърдите са се понапълнили и станали по-тежички... а аз никога нямам промяна в гърдите, изобщо, евър...

После, издух се като плондир, не мога да си закопчавам дънките. Имам газове /извинявам се Joy /, повече се оригвам, от няколко дни ме наболва корема като пред цикъл, боли по 10-15 минути, после с часове няма никой. Кръстът също ме боли, но не както миналия месец, когато 1 седмица беше като изстръпнал.
Няколко дни ми се гади от време на време... един ден си бях буквално пред повръщане и съм сигурна, че не беше самовнушение Joy Или много ми се спи, или се въртя като пумпал и място не мога да си намеря в леглото...

Изобщо, картинката е пълна Grinning Явно прогестеронът не прощава!

И на мен ми е интересно за ЧХГ. Зачудих се дали е възможно от толкова месеци опити да е имало БХ без да съм я хванала дори...

# 752
  • Габрово
Възможно то затова са казали тест след закъснение защото много ранно хванати Б приключват със малко закъснение и цикъл .
Бубулеска все едно описваш моите смущения Joy мога да добавя качени 5кг за 7 дни и страшен апетит Joy и при все че съм зор с тоалетната сега по 3 4 пъти на ден си я бройкам Joy извинявам се за отревистото ми писане Blush

# 753
Дами , със сигурност всяка от вас ходи на прегледи поне на 2/3 месеца веднъж! Не мислите ли ,че е време да хванете мъжете и да ги закарате в близката репродуктивна клиника и да направят по една СГ?
И да изхаби те всичките тестове на света и 300 кръвни да имате през 48 часа , ако има проблеми със спермитата само ще се вайкате.  Има ли вече 6 месеца опити БЕЗ успех трябва да действате. Най-лесното и безболезнено нещо във връзка с бебеправенето.
Голям зор видях докато накарам ММ (като малко хлапе , да съм до него , срамува се и т.н ) Спомням си го като ден днешен 😂имаме дата и час , но той смени часа!!! От клиниката се съобразиха с него ( Ню Лайф) На тръгване се пребих по стълбите , добре е че той беше вече долу , та ме спря , но думите му бяха " видя ли ,това е знак да не ходим" .....после САМ отиде и прав втора СГ , и после в деня на пункцията пак сам .
Нека и мъжете да направят нещо!

За ВСИЧКИ  който "виждат" ник,име, намек за някой конкретен!  

Пак казвам , ако някой се познава и темата е болезнена за него ...Това не е мой проблем!
Съвет за направата на изследване!
Дали ще влезете на контра, дали ще си замълчите или ще се съгласите , вие решавате!  

Съжалявам, че пак ще захвана тази тема, но просто не мога да се сдържа !
Не мога да разбера едно, защо тези, които са от доста време във форума на моменти се изявяват като негови тарторки!?
През последните пет години следя специално тази тема и винаги се намира някоя старша, която да командори!Мисля, че тук сме възрастни и всеки може да прецени сам за себе си кога, какво и как да направи!Всеки може да даде съвет и насока, но някой да седне и да обяснява как трябва да си заведеш мъжа на СГ е безумно.Още малко и ще почнете да казвате кой кога да прави секс!Съгласна съм, че най-напред трябва да се направи изследване на мъжа ама големите разбирачки ще ми обяснят ли каква е ползата от това ако не си при репрудоктивен!?Всички изследвания освен хормони при жената, ако  се тълкуват при кварталното АГ, няма грам смисъл от тях.
За това който когато се почувства готов заминава в клиника и пуска всички по- сложни изследвания, не е нужно някой тук с назидателен тон да поставя диагнози и да назначава изследвания!

Стига си предъвквала вече написано , само и само да се включиш в "спора" (ако може да се нарече така)

Преди да решиш да пишеш ,вземи прочети какво съм написала!!!!Не се включвай неподготвена!
СГ се прави в репродуктивна клиника!!!
След като я направи (и при евентуален проблем ще се ориентира към репродуктивиен там или другаде  )В техните лаборатирии се прави , за да има кой да я разчете и при евентуален проблем да послужи за пред Цар!
Не съм казала , че тази или онази ( и мъжете им са за репродуктивиен )
Никой няма да признае СГ  правена в обикновенна лаб.
Четете както ви е изгодно ...пфффф
Аман от философи!

# 754
Пф, Буболеске, ти ми четеш мислите😂 Толкова пъти съм била “бременна” по различни симптоми, а когато реално бях- нямах нито 1, даже не бях забелязала, че ми закъснява..светна ми лампичката на 6-я ден! 😬 Това в момента няма как да ми се случи. Миналия месец ми закъсня с 15 дни- поне 5-6 теста, отидох и пуснах бета ЧХГ - 2 пъти!!!, защото съм мноого хитра и си мисля: абеее 6 теста може и да не отчитат, ей сега ще блесне едно ЧХГ. Еми, блесна една кръгла 0 😂🤣 и в същия ден ми дойде!
За БХ и аз съм си го мислела. Но след миналия месец - си дадох сметка, че трябва да се спра! Дадох 50 лв за 2 кръни теста, поне 30 за пикливи и още около 350 за репродуктивни специалисти , за да ми кажат: абе нищо ти няма, на 28 си, опитвай още няколко месеца смело!
Мисля, че аз съм дъното на дъната в тази тема 🤣🤣
Този месец- ще го карам по-кротичко 🤔

# 755
  • София
Момичета, благодаря ви за поздравите 😊 След толкова чакане, още не мога да повярвам, че е истина! Наистина дано всичко е наред през следващите месеци❤️ Ще пиша и след прегледа 🙂
А на вас ви пожелавам да изпитате и моето щастие, колкото е възможно по-скоро!

# 756
Пф, Буболеске, ти ми четеш мислите😂 Толкова пъти съм била “бременна” по различни симптоми, а когато реално бях- нямах нито 1, даже не бях забелязала, че ми закъснява..светна ми лампичката на 6-я ден! 😬 Това в момента няма как да ми се случи. Миналия месец ми закъсня с 15 дни- поне 5-6 теста, отидох и пуснах бета ЧХГ - 2 пъти!!!, защото съм мноого хитра и си мисля: абеее 6 теста може и да не отчитат, ей сега ще блесне едно ЧХГ. Еми, блесна една кръгла 0 😂🤣 и в същия ден ми дойде!
За БХ и аз съм си го мислела. Но след миналия месец - си дадох сметка, че трябва да се спра! Дадох 50 лв за 2 кръни теста, поне 30 за пикливи и още около 350 за репродуктивни специалисти , за да ми кажат: абе нищо ти няма, на 28 си, опитвай още няколко месеца смело!
Joy Ти си сладур на сладурите ако питаш мен Kissing Heart

# 757
Аааааа,  Скорпи, Буболеска, съмнявате ме вие двете!
Хмм,  е добре де, ако е било БХ и стойностите преди 2-3дни са били по-високи заща пикливия не отчете дори бледнушка? Аз до онзи ден си мерих Т и си паддържах 37.1. А вечер отиваше към 37.3. Снощи се присетих да я измеря и си беше 36.7.
Съншайнче 9051 наборчета сме с теб, не знаех. Моят АГ също така реагира когато ходих последно да ме види всичко ли е наред. И ми каза :"Ако си мислиш, че всички жени, които забременяват са със супер хоромони, в цветущо здраве, мъжете им са с перфектни СГ се лъжеш.Дишай, правете си любов във фертилните дни и ще се видим догодина"
Днес пък в аптеката една ромка на около 50г иска тест за Б от 1 лв. И вика на фармацефта, айде давай, че май пак съм пълна.... Направо ми се дорева, викам си на такива по 10 им се раждат... Та Божа работа. Понякога не е справедлива съдбата. Но тези, като нас, които умеят да чакат биват възнаградени GrinningInnocent

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 15:18 от Пoпи 83

# 758
FBID, честито и до термин! Вече спокойно може да си запишеш час за док и да се зарадваш на малката точица. Само нформативно - от колко време правихте опити преди да се получи?

# 759
  • София
FBID, честито и до термин! Вече спокойно може да си запишеш час за док и да се зарадваш на малката точица. Само нформативно - от колко време правихте опити преди да се получи?

9 месеца опити....

# 760
  • София
Скрит текст:
Joy Ти си сладур на сладурите ако питаш мен Kissing Heart

Много правилно си й го казала Joy

Ми така си е, психясали сме... уж все си обещаваме, а то какво се случва всеки Божи месец... Ай дано наистина успеем да го караме по-кротичко Grinning

Скорпи, и ти ме съмняваш, особено с това закъснение Grinning

Попче, и аз точно се чудех ако е имало БХ защо пикливите не са я хванали... или е било в толкова ранен стадий, че не е имало какво да хванат.

# 761
Стана ми интересно за ЧХГ-то, защото и друг път съм изказвала мнението си, че понякога ранните тестове може и да са в помощ.
Аз съм след 2 гинекологични операции и колкото и грубо да звучи, предпочитам да имам веднъж БХ вместо всеки месец празен тест. Това поне ще значи, че е имало бременност, пък било то и за кратко. Че има по-голям шанс за успешна такава следващия път.
Може да е сбъркано, но за мен това звучи по-добре от пълната невъзмможност за забременяване.
Оф, малко си изплаках болката. Pensive

# 762

Съншайнче 9051 наборчета сме с теб, не знаех. Моят АГ също така реагира когато ходих последно да ме види всичко ле е наред. И ми каза"ако си мислиш, че всички жени, които забременяват са със супер хоромони, в цветущо здраве, мъжете им са с перфектни СГ се лъжеш.Дишай, правете си любов във фертилните дни и ще се видим догодина"
[/quote]

Хм, сега да не се окаже, че ходим и при един АГ 🤣Защото точно същото ми го каза и моя!! Даже вчера акушерката вика: Абе ти май излишно се филмираш, давай по-спокойно. Той само я изгледа така:🤨 и й каза: Ти май не познаваш Вики- спокойствието е несъвместимо с нея 😂😂😂
Обаче аз не - тоя месец с това следене на фоликули бях разработила такъв тактически план-  “Война и Мир” бледнее.. Доки слуша, слуша и накрая вика: Вие все едно не бебе правите, а нов модел генно инженерство разработвате.
😂😂😂

# 763
Съншайн-чета , разсмяхте ме Grinning 

За БХ , ами правете ранни тестове като мен бе хора Joy
Това в кръга на шегата , но сериозно ...хубаво е една жена да знае дали прави БХ , за да се потърси причината , ако е така Simple Smile

Рокетче , специално те орисвам ...на Йордановден съм рожденичка , ще съм много щастлива , ако ме зарадваш с такъв подарък Kissing Heart

Разбира се , много палчета и за всички други , които нечакат на тези красиви празници Hands Pray

Скорпи , твоя мъж до кога е тук ? Heart Eyes

# 764
Rocket, аз се чувствам по същия начин. Моя позната имаше биохимична и все си мислех, че на нея и се е случило, което значи, че всичко и е било ок, до момента, в който  е прокървила. Поне знае, че тръбите са и ок- аз с мойте вечни мисли за тръби, и че е почти сигурно, че пак ще и се случи и по възможност всичко ще е ок. И аз никога не съм виждала 2-ра чертичка.

Общи условия

Активация на акаунт