Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 772
  • 795
  •   1
Отговори
# 720
Днес темата като гледам е тръгнала враждебно, за съжаление.
Дайте да го караме по-ведро, все пак идват събота и неделя. Simple Smile

Попи, радвам се, че дойде М, за да не го мислиш вече. При мен имаше случай на закъснение от 10 дена и се оказа задържан фоликул, така че е добре все пак след празниците да минеш на преглед. Стискам палци да е просто някакво ошашкване на хормоните и от януари с нови сили. Wink

За ранното тестване, всеки решава дали да го прави, особено ако става дума за пикливите тестове. За кръвните съм малко резервирана предварително, защото всяко висене по лаборатории и бодене си е стрес за огранизма. От както правим опити (4 месеца) съм правила два пъти тест, единият път на закъснение и миналия месец на 28 ден от цикъла. И двата месеца, не бяхме особено редовни с бебеправенетп, защото ММ отсъстваше доста, така че нямах големи надежди. За разлика, този месец и двамата си бяхме в къщи и имам маааалко повече вяра, че нещо може да се е случило. Не мисля обаче, че ще успея да издържа за тест до закъснение, като гледам тук какви чертични излизат на 7-8 ден от О. Майче и аз ще съм от нетърпеливите. Grinning

ПС: дайте да мислим име за новата тема, че сме в 49 страница на тази. Имаше едно на Попи, което много ми допадна, но се изгуби някъде из страниците, а не го запомних. Grinning

# 721
Дами , със сигурност всяка от вас ходи на прегледи поне на 2/3 месеца веднъж! Не мислите ли ,че е време да хванете мъжете и да ги закарате в близката репродуктивна клиника и да направят по една СГ?
И да изхаби те всичките тестове на света и 300 кръвни да имате през 48 часа , ако има проблеми със спермитата само ще се вайкате.  Има ли вече 6 месеца опити БЕЗ успех трябва да действате. Най-лесното и безболезнено нещо във връзка с бебеправенето.
Голям зор видях докато накарам ММ (като малко хлапе , да съм до него , срамува се и т.н ) Спомням си го като ден днешен 😂имаме дата и час , но той смени часа!!! От клиниката се съобразиха с него ( Ню Лайф) На тръгване се пребих по стълбите , добре е че той беше вече долу , та ме спря , но думите му бяха " видя ли ,това е знак да не ходим" .....после САМ отиде и прав втора СГ , и после в деня на пункцията пак сам .
Нека и мъжете да направят нещо!

За ВСИЧКИ  който "виждат" ник,име, намек за някой конкретен!  

Пак казвам , ако някой се познава и темата е болезнена за него ...Това не е мой проблем!
Съвет за направата на изследване!
Дали ще влезете на контра, дали ще си замълчите или ще се съгласите , вие решавате!  

# 722
Януарски две чертички ще зарадват всички.
Новата година носи ни на всички тестчета с две чертички.

Януари води за ръчичка втората чертичка.

На мен тези и 3-те на Попи много ми харесват ❤ даже май 3-тото най-много!

# 723
И аз гласувам за "Януари води за ръчичка втората чертичка". Simple Smile

ПС: Дами, за малко разнообразие, дайте идея с каква храна да приемам вит. Д3?
Питах в темата за хормините и Денис ми каза, че една лъжичка зехтин в салатата е достатъчна.
Иска ми се обаче да видя какви са и другите варианти, че ми е важен този витамин. Ще се раздвам ако се сещате за някоя по-непритенциозна храна. Grinning
Подчертавам непритенциозна, защото знам, че сьомгата е добра идея, но ще ми дойде малко нагоре всеки ден да ям тази риба, и физически и финансово. Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 13:09 от Rocket

# 724
  • София
И аз съм за третото Simple Smile

"Януари води за ръчичка втората чертичка"

Много е сладко Heart

# 725
Момичета, до довечера пускам анкетата за заглавие. Много ми е натоварено последните дни, не мога да седна на компютъра. Ще можете да гласувате Hug

# 726
И аз гласувам за "Януари води за ръчичка втората чертичка". Simple Smile

ПС: Дами, за малко разнообразие, дайте идея с каква храна да приемам вит. Д3?
Питах в темата за хормините и Денис ми каза, че една лъжичка зехтин в салатата е достатъчна.
Иска ми се обаче да видя какви са и другите варианти, че ми е важен този витамин. Ще се раздвам ако се сещате за някоя по-непритенциозна храна. Grinning
Подчертавам непритенциозна, защото знам, че сьомгата е добра идея, но ще ми дойде малко нагоре всеки ден да ям тази риба, и физически и финансово. Simple Smile

Вит Д. Е мастно разтворим витамин. Аз взвмам на Jamiesоn капки. Капя 4-5 капки (моя в 27,6) в една супена лъжица, след което загребвам с една чаена лъжичка пт буркана с кокосово масло 🤣🤣
Не зная колко е правилно, но така го приемам аз. Една приятелка се бъзика, че се приемал сутрин на гладно с парче сланина 😂😂😂

# 727
  • София
Рокетче, мисля, че в графата на качествените мазнини спадат също и авокадото и ядките. Червеното месо и яйцата също не са за подценяване. И както Денис е казала - и една лъжичка зехтин е достатъчна Simple Smile Аз напоследък съм почти само на салати, друго не ми се яде, та поне зехтинът не ми мърда.

# 728
Peoney, ако не бях писала днес , щеше да имаш още ден/два до новата тема Simple Smile 🤗

Ще дам и моите предложение :
2019 е на прага и всяка мама бебче чака !
2019та ни предлага тест с двойна изненада!
На всеки за награда ,2019 та бебенце предлага!

# 729
Еееее, има и такива които влизат да кажат , че са правили 1 път секс и ...Ооо чудо!  😀
Знаеш, че не ползвах форума дълго време и не съм запозната с проблемите на повечето.
И аз като се рег. отидох в "бременна ли съм" да питам време ли е за тест след 2/3 дни закъснение😂😂 всеки с номера си
Абе то някои и в аптеката бяха ходили с теста за бременност. Joy
Rosse, бая неща сме видели с теб по тези теми. Kissing Face

# 730
Буболеса, Съншайн9051, благодаря за предложенията.
Сланина няма да е, но за яйцата и авокадото си е добро попадение. И двете неща ги ям с кеф.
И аз тези дни го карам главно на салати, особено след голямото преяждане по Коледа. Simple Smile

# 731
По едно яйце на ден ли се яде за витамин Д?

# 732
По едно яйце на ден ли се яде за витамин Д?

Само да уточня, че става дума за приамне на добавка вит. Д с яйце, авокадо, сьомга, зехтин или друга мазнина.
От самото яйце на ден няма как да получиш желата доза от витамина. Simple Smile
Аз си купих витамини на таблетки, но както спомена Съншайн има и вариант с вит. Д3 на капки.
За да се увои този витамин трябва да се приема с по-мазна храна.

# 733
  • София
Здравейте, вчера (20.12) си правих два теста и на двата се вижда бледа втора черта? Днес (21.12) е датата, на която трябва да ми дойде. Отново сутринта си направих тест- бледа втора черта. Вече 9 месеца правим опити, защото се боря с висок пролактин и до сега на тестовете не съм виждала каквато и да е била втора чертичка. Не знам вече какво да мисля и дали да се радвам. Според вас дали имам повод за щастие?
Честито , мила Heart
Чертичката се вижда прекрасно , чакаме да споделиш резултати от кръвен Blush

Здравейте, днес си правих кръвен тест ето и резултата:

# 734
Здравейте, вчера (20.12) си правих два теста и на двата се вижда бледа втора черта? Днес (21.12) е датата, на която трябва да ми дойде. Отново сутринта си направих тест- бледа втора черта. Вече 9 месеца правим опити, защото се боря с висок пролактин и до сега на тестовете не съм виждала каквато и да е била втора чертичка. Не знам вече какво да мисля и дали да се радвам. Според вас дали имам повод за щастие?
Честито , мила Heart
Чертичката се вижда прекрасно , чакаме да споделиш резултати от кръвен Blush

Здравейте, днес си правих кръвен тест ето и резултата:

Ехаааа! Какво тлъсто ЧХГ! Честито и лека бременност до финал!❤

Общи условия

Активация на акаунт