Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 798
  • 795
  •   1
Отговори
# 660
  • Габрово
Joy сам човек каквото си направи никой друг не може !Така за да не влизам в полемики излишни ще кажа  аз никой не назовах  и чаках точно тази реакция мисля че е достатъчно за всички да разберат, мисля че са много досетливи момичета  тук!Относно преди, аз не съм човека и го знаеш просто ника си е стар и нормално да го помниш .Малко са ветераните в темата Joy но ни има за добро или лошо!Успех момиче, но не уцели човека GrinningАз ФБ нямам но имам информатори Blush

# 661
Тая Теди много известна явно Joy
Не я знам аз , не ми и трябва! Чакам с трепет развитието на тестовете на Милена, Попи, Хопчи( дано не си въпросната) Joy
Чакам и следващите от списъка! Сгрейте ни душиците, на тези, които поехме щафетата за януари! Heart
На мен ми е много криво....но ще мине! Явно през ден не става, ще купя сигурно и тестове за овулация.....и ще видим!

# 662
  • Габрово
Попи Heart Eyes аз чакам чакам вече ......час ден с теб имам усещане за хубава вест Blush Ама ми даваш и ти муха с твоята позната, че малко съм щръклица  Joy Аз го отдавам на антибиотика това закъснение реално .....но си и помечтавам Joy и ме напушва на смях чак .ММ мъж ми се смее че всеки месец съм бременна Joy направо ми се присмива ...аххх как искам да му натрия носа Joy Тогава да го видя Heart Eyes

# 663
скорпи, ще му натриеш носът съвсем скоро, ще видиш!
Попи Heart Eyes аз чакам чакам вече ......час ден с теб имам усещане за хубава вест Blush Ама ми даваш и ти муха с твоята позната, че малко съм щръклица  Joy Аз го отдавам на антибиотика това закъснение реално .....но си и помечтавам Joy и ме напушва на смях чак .ММ мъж ми се смее че всеки месец съм бременна Joy направо ми се присмива ...аххх как искам да му натрия носа Joy Тогава да го видя Heart Eyes

# 664
Момичета, с каква чувствителнодт се водят стандартните тестове за бременност?
Гледам в нета, но в повечето описания не е опоменато. Върти ми се нещо в главата като 10 или 25, но може и да бъркам с тестовете за О.

# 665
Стандартните са с 20/25 , от типа на престо и шуъра.... Има и едни билийв с 10....ама аз от тях 3-4 пъти ревах....розови чертички това онова , ама цикъла точен.... Не ги харесвам

# 666
Момичета , може ли да спрем с тази Теди Joy Достатъчно ѝ чета глупостите в една група във фейсбук , имената ѝ не съвпадат с тези на Хопчи . Моля ви , дори някой да я разпознава тук , просто не я отразявайте . Благодаря предварително Kissing Heart

# 667
Мерси Stella, значи правилно помня за 25. Simple Smile
Абе и аз гледам, че много се оплакват от тези на Белийв, явно си дават дефекти.

# 668
Дами, отново напомням за заглавие на новата тема - скоро пак ще я стягам. Hug
Излязоха ми резултатите за щитовидната - всичко е наред, благодаря ви за палчетата  Heart

# 669

И ето я новата година, приветстваме я ний двамина!

# 670
  • Габрово
Ммм спирам се нека си лъже пък който не я знае да и отговаря да и да и се връзва на постоянните бременности, чхгта ,инвитрота ,запушени тръби, мъжки фактори, двама бащи и т.н .Такъв човек дори не е за коментиране!!!
Сори за спама, но се възмутих  пълен фейк .
Новата година ще ни донесе девет месечно разстящо шкембе!

# 671
През новата година теста само две черти ще има.

# 672
2019-та се възцари и чертичка втора ще ни подари! ♥

Относно “Ех, пак ли Тедито” от една страна толкова идиотично безмислен сценарий, от друга - толкова драматичност на незнайната героиня от незнайната лаборатория. Кой знае, защо се отключват този тип шизофренични бленувания в горкото девойче... Не разбирам, честно казано, кое е сложното да се запишат няколкото различни IP-та при рег на фейк профилите й и Т да остане в историята...

Та, така..Много шум за нищо, но все пак благодаря на Скорпи, че ни “светна”. Не смятам, че съпреживяваме въздушно историите една на друга - мислим се искрено и нека остане така, аз наистина повярвах на вълнението й.

Късметлийското списъче остана много назад в листата, на кого стискаме палци за късметлийския последен уикенд на 2018-та? 💋

# 673
Хората са казали-който не чака пие по два пъти- в моя случай пише... Joy
"Новата година ни посреща, с две прекрасни чертички на теста"    и
"Празниците отминават, но по две чертички за спомен,на теста ни оставят"
Поне да "сложа" идеите "на място" ,там където момичетата изреждате заглавийца... Simple Smile

# 674
Януарски две чертички ще зарадват всички.
Новата година носи ни на всички тестчета с две чертички.

Януари води за ръчичка втората чертичка.

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 22:48 от Пoпи 83

Общи условия

Активация на акаунт