Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 784
  • 795
  •   1
Отговори
# 645
Dreaming_Shopova, Rocket, Благодаря ви! Би било прекалено хубаво, за да е истина. Ако е положителен ще се убедя, че по Коледа стават чудеса Christmas Tree !
Скорпи къде се губиш днес?

# 646
Пуснах и аз , сега чакаме 😬

# 647
Здравейте , момичета!  Simple Smile Положителни тестчета продължават да се появяват постоянно и темата е все по празнична! Simple Smile Christmas Tree Стискам палци на всички момичета с кръвни тестове да видите сега тлъсто предновогодишно чхг ! GrinningKissing Heart А иначе понеже ми е празнично и усмихнато, идвам с предложения за заглавия на новата темичка, не че съм много добра в тая част де... Joy
"Новата година ни посреща, с две прекрасни чертички на теста"    и
"Празниците отминават, но по две чертички за спомен,на теста ни оставят" ....
Така де...да се помни кога са станали прекрасните бебета ,или кога са видени тестчетата Heart EyesBlushHug

# 648

Неопределен резултат? 🧐 Какво ще рече?

# 649
    Милена според мен е неопределен, защото е рано. Но съм чела из форума, че щом е над 5 е положителен! Надявам се да продължава да се покачва, тихичко честито!

Стискам палци на другите да имат още малко търпение до тестчетата! Вярвам, че ще има още много положителни! 💝

Аз аъм болна... Тази сутрин измерих 38 градуса... 😞 Надявам се да не се покачва пак, защото не искам да ходя на лекар и да чи предпишат антибиотик, тъй като ову трябва да е след 2 дена (не засичам с нищо), но работим през ден за бебче, което св надявам да стане по празниците...

П.п. онзи ден приятеля ми ми каза, че не ме виждал като майка, от което малко ме заболя, но предполагам, че е защото го е страх, ако стане дали ще се справим...]

# 650
Миленка, според мен е още доста рано и не се е натрупал.достатъчно.Най-добре е да повториш в събота, ако имаш възможност преди да тръгнеш за да се види дали расте. Но според си бременна 🤗

# 651
    Милена според мен е неопределен, защото е рано. Но съм чела из форума, че щом е над 5 е положителен! Надявам се да продължава да се покачва, тихичко честито!

Стискам палци на другите да имат още малко търпение до тестчетата! Вярвам, че ще има още много положителни! 💝

Аз аъм болна... Тази сутрин измерих 38 градуса... 😞 Надявам се да не се покачва пак, защото не искам да ходя на лекар и да чи предпишат антибиотик, тъй като ову трябва да е след 2 дена (не засичам с нищо), но работим през ден за бебче, което св надявам да стане по празниците...

П.п. онзи ден приятеля ми ми каза, че не ме виждал като майка, от което малко ме заболя, но предполагам, че е защото го е страх, ако стане дали ще се справим...]
Дано да е така 🙂 относно приятеля ти, не се притеснявай, рядко мъжете се “чуват” какво казват и как ще го тълкуваш ти.. 😄

# 652
Миленка, тихичко честито и от мен! Simple Smile Много е рано още да бъде повече хормона. Wink
А относно мъжете....те винаги се паникьосват-сега ли е момента,не бързаме ли, ще се справим ли....и с приказки като по-горната просто изказват собствените си притеснения.... Проблема е ,че обикновено изказването е на наш гръб....
Тъй че не им се впрягайте момичета Wink

# 653
Милена, ако си 7-8 дена след овулация, този резултат е съвсем нормален. Simple Smile
Ти дори все още нямаш закъснение, дето се вика, а вече имаш и втора бледа чертичка на теста и повече от 5 ЧХГ.
И аз казвам тихичко честито.
Можеш да пробваш да пуснеш втора проба след 48 часа, тоест в събота. Не знам от кой град си, но в повечето има лаборатории, които работят и тогава.

# 654
Милена, ако си 7-8 дена след овулация, този резултат е съвсем нормален. Simple Smile
Ти дори все още нямаш закъснение, дето се вика, а вече имаш и втора бледа чертичка на теста и повече от 5 ЧХГ.
И аз казвам тихичко честито.
Можеш да пробваш да пуснеш втора проба след 48 часа, тоест в събота. Не знам от кой град си, но в повечето има лаборатории, които работят и тогава.

Да, ще пусна в събота пак ☺. От Пловдив съм, работят си хората 😄

# 655
Моето ЧХГ беше 18 когато имах такавя чертичка, която ти показах, така че чускай смело в събота и стискам палци да е към 30 🤞

# 656
На мен за жалост със сигурност ще ми дойде, пуснах и аз едно ЧХГ следобед - 0,10 mIU/ml 😕. Еми, продължаваме.....

# 657
  • Габрово
Хмммм Теди...... Grinning знаеш си нали едни позабравят други не Grinning
Тука съм днес работих Fearful така ме боли кръста и корема и бях сигурна че съм цъфнала да ама не JoyСтават ли чудеса ден преди дата за лелка JoyGrinning Вече ще стане 6 дена закъснение Flushed и от вчера почнаха да ме болят гърдите много странно мен ме болят 2 седмици преди М.Не знам ама ще е чудо да не ми дойде Joy очаквам да цъфна защото имам болки от 2 дни в кръста и ме опъват яйчниците чак изтръпват.Много съм се чудила на забременели ден два преди М и то с редовни Ц или по време на кървене абе не вярвам много че е възможно да не кажа хич JoyВажното е да си се филмирам да не ми е скучно въбреки че съм на 100% сигурна как ще цъфна Grinning
Попи малеее стискам палци за хубаво чхг Hug Очаквам хубави новини.
Peoney дай Боже Коледно чудо най-сетне Heart Eyes

# 658
Скорпиии,  аз имам позната забременяла по време на цикъл! Така че всичко е възможно....ако е писано, защо пък не.
Аз цял ден имам чувство, че ми идва и съм през 5 мин в тоалетната. За сега няма, чакам с нетърпение утре сутрин да видя наистина резултата.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт