Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 784
  • 795
  •   1
Отговори
# 630
Милена и аз определено я виждам 🤗! Аз също засякох О на 19-ти и много се чудя дали да пусна едно ЧХГ утре следобед, че в събота ще пътуваме и си идваме чак на 6-ти. По принцип (не) чакам на 2-ри, ама нон стоп го мисля, пък и две вечери сънувам само тестове, ту положителни, ту отрицателни 😆

И аз ! 😂😂😂 то не бяха бебета, тестове, бременно коремче...на мен също по приложение на 02.01 (не) трябва да дойде.. но и ние ще пътуваме извън страната за Нова Година и кръвния май ще го изчакам, и да искам няма как да проследя стойностите през 48 часа, защото ще работят само днес и утре.

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 10:09 от Milena1823

# 631
Хопчи , стискам палци Stuck Out Tongue Winking Eye

# 632
  • София
Милена и Хопчи, и аз не чакам на 2ри Grinning Заедно се движим.

Да ви кажа, и аз постоянно сънувам разни глупости, супер ярки и запомнящи се, че и по няколко на вечер (не всички свързани с бременност, де). Онзи ден пък сънувах, че виждам имплантационно зацапване Joy Тотално сме изперкали ми се струва...

Днес е уж ден 10 след О, сърбят ме ръцете да препишкам един тест, обаче ме е страх и за сега държа печено Joy

# 633
Момичета, добро утро и Честита Коледа!
С моите темпове на влизане във форума веднъж-два пъти на седмица, май изпускам доооста🤣 Трябва да започна по-честитчко.
Милена , виждам я и аз втората чертичка, дано да се насища повече.
А аз този месец имах големи емоции, ходене по репродуктивни специалисти, изследвания,2-ро,5-то,10-то мнение, то като започнеш и няма спиране след това😂 В крайна сметка засякохме О. с фоликулометрия поне (на 23-ти) и доста се постарахме в дните около нея , та ще видим какво ще излезе, днес ще ходя да видим дали се е спукал фоликула, да стискате палци!😂
Аз не съм много убедена, но би трябвало към 4-5 Януари да ми дойде МЦ, та се надявам да сме го измамили и да не се появи тая гад 😕 Но тестове преди това определено няма да правя, не съм по тази част 😂

# 634
Милена, за 9 дни след О чертичката е точно както трябва да бъде 🤞🏼 Много тихичко честито ❤

Попи, отивай за ЧХГ и много силно пожелавам и се надявам стойностите да се качват 🎄

Буболеске, на тези дни след О повечето чувствителни тестове ще покажат 🤞🏼 Много, много стискам всички палчета дето имам ❤

Peoney, вярвам, че всичко ще бъде наред с изследванията 😘

# 635
Peoney , с колко дни ти закъснява ?

# 636
  • София
Peoney, стискам палчета за изследванията! Вярвам, че всичко ще е наред Simple Smile

Sunshine9051, надявам се да сте хванали яйчицето! Стискам палчета днес да се види, че има спукан фоликул и че нещата се развиват по план Wink

Съншайнче, освен да пробвам едно Престо после... ама пък ме притеснява, че няма да е с първа урина. Иначе имам тук един SureCheck, даже и тест от кутията с тестовете за О. Ама пуст страх, не съм готова да видя пак отрицателен тест Joy Иначе днес въображаемата чувствителност и болка в гърдите си станаха съвсем реални, което на мен никога не ми се случва - никога не ме болят гърдите. Като цяло пак имам цял куп „симптоми“, доста различни от миналия месец, обаче. Но пък го отдавам и на новите витамини и билки, които пия, та знае ли се...

# 637
Sunshine42 ,определено ще отида през обедната почивка, защото вече ми писна от това неведение. Още няма и следа от лелката. На моменти си мисля, че може пък и да е станало, овуто да е била ден, два след последното бебеправене примерно, и затова пикливите да не засичат хормона , но пък в следващия момент си мисля, че не е възможно все още да няма дори бледа чертичка..., а и нямам никакви симптоми освен леко болезнени гръди, по-скоро зърна, но само при натиск. От време на време усещам нещо като пулсиране в областта на матката, а тази сутрин имах и леки спазми. Абе голяма агония. Тази нощ се събудих по едно време и бях сигурна, че ми е дошло, отивам до 00 и нищо, бялото течение се засилва на моменти...
Ще сложа край на терзанията... А за колко време излизат резултатите от кръвния? И във всяка лаборатория ли го правят? В лабораторията на болницата мисля да отида да си пусна. Малоумни са ми въпросите хаха, знам, но наистина.

Милена, за 9 дни след О чертичката е точно както трябва да бъде 🤞🏼 Много тихичко честито ❤

Попи, отивай за ЧХГ и много силно пожелавам и се надявам стойностите да се качват 🎄

Буболеске, на тези дни след О повечето чувствителни тестове ще покажат 🤞🏼 Много, много стискам всички палчета дето имам ❤

Peoney, вярвам, че всичко ще бъде наред с изследванията 😘

# 638
Леле, събуждам се и какво да видя, първият пост е с една бледа чертичка. Simple Smile
Милена, и аз да се включва към тези, които виждат чертичката. Сега с тези празници и почивни дни е много трудно да се хване правилният момент за правене на ЧХГ, но аконе можеш да издържиш прави днес и на 30-ти или 31-ви. Пак ще покаже някакво движение.

Буболеса, не знам как издържаш, да не направиш тест. Аз съм евентулно 2-3 дена след О. и имам желание за един. Не знам как ще запазя спокойствие чак до 2019, защото по-рано при мен няма смисъл. Което не значи, че няма да пробвам. Grinning

Peoney, стискам палци и аз. Надявам се пред Новогодишно да се напълни темата с положителни тестове. Simple Smile

# 639
Попи, навсякъде правят ЧХГ. Излиза обикновено в рамките на деня, зависи къде се прави. В цибалаб, кандиларов и бодимед излизат още в ранния следобяд. В болниците не знам как стоят нещата обаче :/
При всички случаи ти стискаме палци ❤

# 640
Оххх ,навихте ме и мен! 😂 В почивката отивам до лабораторията.

Страх ме е да не би просто зрението да ми играе лоша шега, а сега теста да е отрицателен.. 😔

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 11:32 от Milena1823

# 641
Оххх ,навихте ме и мен! 😂 В почивката отивам до лабораторията.

Страх ме е да не би просто зрението да ми играе лоша шега, а сега теста да е отрицателен.. 😔

Милена, пускай смело, според мен ще отчете положителен резултат ЧХГ-то.
Тук момичетата бяха коментирали, че в кръвта е по-наситено, отколкото в урината.
Ти имаш още 7 дена до цикъла, което значи че ти е около 7-ми ден след О. В някакви таблици преди бях гледала, че в този период резултата на ЧХГ е от 5 до 50.
Стискам палции. Simple Smile

# 642
Аз пуснах кръвен, казаха ми, че утре ще е готов.  Вече спокойно ще си чакам.  Мъжлето ми ме бъзика, че сега щом пуснах тест по закона на Мърфи ще ми дойде докато чакам резултат.😀

# 643
Попи, стискам палци. Те мъжете винаги така дразнят, но и на тях им е напрегнато и притеснено. Просто за разлика от нас, където препикаваме тестове, мерим симптоми и правим кръвни, те нищо не могат да направят освен да чакат. Simple Smile

# 644
Попи, и аз ще чакам заветното покачено двуцифрено число утре сутрин! Лелки не се допускат в близост до нас, така че остави ТМ да си говори! 👀
Благодаря ви за милите думи с Буболеска, дано чудото да се е случило преди седмица! Нямам търпение да дойде моментът за тест... 👏🏻

Общи условия

Активация на акаунт