Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 782
  • 795
  •   1
Отговори
# 465
Джей Ло това си е абсолютен героизъм.Аз ако бях вече щеше да е направен .И ако беше отрицателен утре щях да си купя пак и да пробвам😀😀😀.Аз имах овулация на 6.12 направих си тест вечерта 9 дена след О и беше положителен с не толкова бледа черта.После два дена преди цикъл и чертички бяха наситени (еднакви).Междувременно си направих и още тестове...И съпруга ми си направи един даже.😆😆😆Каза ми тези тестове са нещо дефектни всички с 2 чертички.Имаш 5, 6 дена до МЦ я дай и аз да си направя...Еее неговия беше с една😆😆😆

# 466
  • София
Здравейте, вчера (20.12) си правих два теста и на двата се вижда бледа втора черта? Днес (21.12) е датата, на която трябва да ми дойде. Отново сутринта си направих тест- бледа втора черта. Вече 9 месеца правим опити, защото се боря с висок пролактин и до сега на тестовете не съм виждала каквато и да е била втора чертичка. Не знам вече какво да мисля и дали да се радвам. Според вас дали имам повод за щастие?

# 467
За мен са си положителни! Честито! Дано всичко е наред и да се гушкате след 9 месеца Hug

# 468
Здравейте , прекрасни ... ❤

Тестовете са положителни , честито и лека Б ☺

Джей , Попи ... очаквам ви днес с плюсчета , момичета ... време е за Каледен подарък 🙏😍

Скорпи , бързо оздравяване 😘

Буболеска , ти колко дни след О си 🤗

# 469
Добро утро,

От мен един силно отрицателен тест. Сега лудата в мен ми говори" много рано ги правиш, утре пак". Flushed
Нищо де, гледам да не се разочаровам. Чакаме някой друг да ни зарадва!

# 470
Добро утро!
ДжейЛо, може би наистина е рано.
Аз не съм се тествала, мисля си, че няма смисъл, чакам си гостенката, подготвена съм за ден, два закъснение, защото Ову ми беше по-късна.
Януари с нови сили сме на ринга!

[/b]
Добро утро,

От мен един силно отрицателен тест. Сега лудата в мен ми говори" много рано ги правиш, утре пак". Flushed
Нищо де, гледам да не се разочаровам. Чакаме някой друг да ни зарадва!

# 471
Джей ло , като цяло е рано , за сега можем да кажем само , не се знае 🤞

Попи , ти много бързо отписваш месеца ... дано да ни изненадаш ☺

# 472
Хихи, Мери, не ми вкарвай муха в главата... Наистина го отписах, нямма никакви симптоми, вчерашния отрицателен тест... Нямам усещане никакво, затова.

Джей ло , като цяло е рано , за сега можем да кажем само , не се знае 🤞

Попи , ти много бързо отписваш месеца ... дано да ни изненадаш ☺

# 473
Здравейте, вчера (20.12) си правих два теста и на двата се вижда бледа втора черта? Днес (21.12) е датата, на която трябва да ми дойде. Отново сутринта си направих тест- бледа втора черта. Вече 9 месеца правим опити, защото се боря с висок пролактин и до сега на тестовете не съм виждала каквато и да е била втора чертичка. Не знам вече какво да мисля и дали да се радвам. Според вас дали имам повод за щастие?
Честито , мила Heart
Чертичката се вижда прекрасно , чакаме да споделиш резултати от кръвен Blush

# 474
  • Габрово
Моята ндп на деня и един закъснение имаше отрицателен тест аз още като я зърнах и казах че е бременна .А тя ми вика не съм закъсня ми правих тест отрицателен е .Бяха минали 4 дни от отриц тест  имах престо дадох и го и сега бледата чертичка я пощурва 3 година у тях Joy Така че няма ли лелка дори и отриц тест не е гаранция че не е станало бебото Blush

# 475
  • София
Честито , мила Heart
Чертичката се вижда прекрасно , чакаме да споделиш резултати от кръвен Blush

Още не мога да повярвам, че е истина! Днес вече ми е първи ден от закъснението, а втората чертичка все стои бледа...

# 476
FBID100000405403788, повярвай! Вижда ми се по- наситена вече Hug много се радвам за вас! Страхотна Коледа ще имате! Heart
Ето това е отрицателен тест

# 477
Нека момичетата , които имат дечица да си кажат мнението , за мен е положителен . Според мен също е по-наситена днешната .

# 478
FBID100000405403788, положителен е. При мен на ЧХГ 163 чертичките все още бяха бледи. Чак на ЧХГ над 400 се изравниха що годе по цвят и наситеност ✌🏼 Честито! Леко бременеене и пухкав финал!

# 479
FBID100000405403788, повярвай! Вижда ми се по- наситена вече Hug много се радвам за вас! Страхотна Коледа ще имате! Heart
Ето това е отрицателен тест

Все едно си снимала моя от миналия месец Joy

Общи условия

Активация на акаунт