Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 875
  • 795
  •   1
Отговори
# 450
И а така приемах игликата!
Нищо не съм засичала аз, ако и сега не стане ще започна и тестове за овулация.
Дано не ми трябват все пак Grinning

# 451
Момичета какво ви е мнението за Лейди тест лентичките ? Не мога да намеря отзиви за тях а са евтини към 0.60ст, обаче се чудя може ли да им се вярва

# 452
С точно такъв тест видях 2 чертички за първи път.  2 дни преди закъснение.
[/b]
Момичета какво ви е мнението за Лейди тест лентичките ? Не мога да намеря отзиви за тях а са евтини към 0.60ст, обаче се чудя може ли да им се вярва

# 453
Аз пия масло от ВИ до Ову само, див ямс на капсули през втората половина от Ц, витекс през цялото време. Иначе пия Омега 3 по 3000мг на ден, вит. Ц, Д, Б6, Б12, фолиева и инозитол на прах. Преди пиех и други добавки, но малко ги ограничих Simple Smile))

Момичета, от сърце ви пожелавам една вълшебна Коледа и чудеса, които да ни зарадват още през първите месеци на новата година! Heart

# 454
Четох точно такива мнения, че се пие до Ову само и затова се зачудих как да го приемам.

Аз пия масло от ВИ до Ову само, див ямс на капсули през втората половина от Ц, витекс през цялото време. Иначе пия Омега 3 по 3000мг на ден, вит. Ц, Д, Б6, Б12, фолиева и инозитол на прах. Преди пиех и други добавки, но малко ги ограничих Simple Smile))

Момичета, от сърце ви пожелавам една вълшебна Коледа и чудеса, които да ни зарадват още през първите месеци на новата година! Heart

# 455
  • Габрово
Относно размера в начало на м съм с чинийки преди М ставам с В чашка Grinning Аз от вчера съм на Аб и днес синузита ми се отпули и е страшно за пръв път си позволих да не си изкарам ра ботния ден но получих спазми от бронхита.Сега съм полегнала чакам ММ да се прибере след 4 месеца и калто винаги да съм болна и в цикъл Rage Така е вече 3 година ако някой може да ми даде логично обяснение ще ми е интересно.....Смеех се до скоро но вече става прекалено.......всеки път когато си идва съм болна или се разболявам а през останалите месеци съм ок Rolling EyesСори за мрънканеро ама Господ ме наказва от години.

# 456
Скорпи, гуш! Неприятно съвпадение е, но със сигурност има защо да се случва така!
Господ е справедлив! Всичко ще се нареди. Ще мине менструацията,ще оздравееш...мъжът ти за колко време си идва?
Да се оправяш бързо!

[/b]
Относно размера в начало на м съм с чинийки преди М ставам с В чашка Grinning Аз от вчера съм на Аб и днес синузита ми се отпули и е страшно за пръв път си позволих да не си изкарам ра ботния ден но получих спазми от бронхита.Сега съм полегнала чакам ММ да се прибере след 4 месеца и калто винаги да съм болна и в цикъл Rage Така е вече 3 година ако някой може да ми даде логично обяснение ще ми е интересно.....Смеех се до скоро но вече става прекалено.......всеки път когато си идва съм болна или се разболявам а през останалите месеци съм ок Rolling EyesСори за мрънканеро ама Господ ме наказва от години.

# 457
  • Габрово
Попи идва си за 2 3 седмици макс  и съвпадение и сега и миналия път и по миналия той почна мисли си че съм го разлюбила затова ставало така Cry щом му прави и на него впечатление....чувствам се гадно Confused как да спре тоя порочен кръг Flushed

# 458
  • София
Скорпи, горе главата, мила! Heart

Попи е права, просто съвпадение е, Господ си знае работата и съм сигурна, че съвсем скоро нещата ще се наредят. Може пък да иска да се научите на търпение, за себе си знам, че това е много трудно за постигане.

Важното е да си оптимист! Сигурна съм, че показваш на ТМ, че го обичаш, просто и на него му е криво, че все така се случва.

Сега си почини, наслади се на празниците, оздравявай по-бързо. А ако сега си в цикъл, а той си идва за 2-3 седмици, имате съвсем сериозни шансове да хванете яйчицето! Стискам палчета!

# 459
Скорпи, ще се случи в най- подходящият момент! Hug

Аз си купих тест, край със спокойствието, сега не обещавам колко ще издържа да не го направя. Grinning искам просто да разбера и да продължавам напред, каквото и да покаже. 25-ти ден от 29 цикъл е много рано, нали? Кажете, че не е Joy предполагаемата овулация е била към ден 15 вероятно...нищо конкретно нямам...

# 460
JLO 4дни преди Ц , не е чак толкова рано. Силно стискам палци за + 🙏🙏🙏

# 461
Джей Ло, 10 дни след О не е рано! Стискаме палци ❤🤞🏼

# 462
  • Габрово
Благодаря ви муцунки повдигате ми духа Heart Eyes
Джей Ло нямам търпение видим бледнушката ти Heart Eyes
Искам пак Коледна лавина доста момичета очакват чудуто.....мойто М е утре но няма изгледи да дойде от тая болест и илачи не знам дано не се обърка много тамън 3 месеца ми е по часовник нивгаш толкоз добре да е Blush

# 463
  • Пловдив
Скорпи, ще се случи в най- подходящият момент! Hug

Аз си купих тест, край със спокойствието, сега не обещавам колко ще издържа да не го направя. Grinning искам просто да разбера и да продължавам напред, каквото и да покаже. 25-ти ден от 29 цикъл е много рано, нали? Кажете, че не е Joy предполагаемата овулация е била към ден 15 вероятно...нищо конкретно нямам...

Аз също съм с овулация около 15-тия ден и 2 дена преди Ц се видя не толкова слаба чертичка, така че действай утре сутрин, ако вече не си Grinning

# 464
Едва ме навихте Joy
Сутринта ще го направя... Каквото тест покаже! Тази вечер удържах и направо се смятам за герой Joy

Общи условия

Активация на акаунт