Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 917
  • 795
  •   1
Отговори
# 435
Спокойно , момичета Kissing Heart
Попи , защо не направиш още един тест ?

# 436
Ще няправя утре сутрин, ако не ми е дошло.
Честно казано не се разочаровах, слушам коледни песни и си повдигам настроението.
Цвети,  началото на новата година ще е начало и на нашата щастлива развръзка!
Толкова положителни тестове имаше този месец, трява да има и малко отрицанелни за да се запази равновесието, другия месец сме останалите наред!
😇😘

Спокойно , момичета Kissing Heart
Попи , защо не направиш още един тест ?

# 437
  • Пловдив
Попи, права си! На това се надявам и аз.
Ще взема да последвам примера ти и да си приповдигна настроението с някоя песен Wink Kissing Heart

# 438
  • София
Момичета, при мен днес има нещо, което не съм усещала от години - лека болка в гърдите, по-скоро близо до подмишниците, при допир и когато си вдигна ръцете нагоре. Все още се опитвам да разбера дали е по-скоро мускулна треска от нещо или от мачкане през 5 минути Joy

Този месец за първи път пия и FertilAid, която регулира цикъла, така че е вероятно да влияе и по този начин.

Много интересно ми стана и трябваше да споделя Grinning

# 439
Буболеска мен преди М ме болят точно там, където описваш ти.  От подмишниците започва болката и слиза надолу,  отстрани.  Но пък щом теб досега не са те боляли може и да е признак за нещо хубаво.

# 440
  • София
От тийнейджърските години не ми се е случвало, затова ми направи впечатление Grinning То даже не е и болка точно, а по-скоро чувствителност. Аз така или иначе имам мега малки гърди, никога не ме болят, единствено около Ову и след нея ме болят зърната, а тези дни като че ли те са по-спокойни.

При всеки случай, може и да ново усещане от витамините. Ако се повтори следващия месец ще е ясно.

Като цяло съм си обещала, че изобщо няма да търся симптоми, ама то пък пусто постоянно усещам някакви неща, особено докато седя на бюрото в офиса - всичко ми прави впечатление.

Но не си го навивам на пръста и не очаквам каквото и да било, че миналия месец бая студен душ беше Joy

# 441
Буболеса, стискам палци този път симптомите да са на хубаво. 🌺
Кога чакаше цикъл ти?

# 442
И аз ходя и се опипвам Joy луди сме! Моите имат някакво напрежение, но така или иначе имам около овулацията и преди цикъл, нищо, че са чашка Б Joy. Иди го разбери. Ох!
Чудя се утре сутринта дали да не направя вече тест.. .ама пусти страх от една черта.....4 -5 дни преди цикъл си е хвърляне на боб....

# 443
  • София
Рокетче, благодаря ти! Иначе съм далече още - евентуално на 02.01. Иначе днес съм 4 дни след Ову, което е супер рано, така че може всичко да е.

Но пък ми става хубаво да си записвам разни симптоми, така си опознавам тялото по-добре - все едно до сега не съм живяла в него Grinning

JLo, то е ясно, че сме откачени - можем само да си се радваме на тази лудост Joy Аз даже съм чашка А Grinning
Иначе ти кога НЕ чакаш? Утре кой ден ще бъде?

# 444
Хаха, и аз нях тръгнала д а записвам в една тетрадка какво и кога се случва по месеци, но се спрях наскоро. То един с един не си приличат. 😄
Само се самонавивам за разни глупости.
Иначе аз преди малко си получих вит. Д3 и почвам да го пия от утре, да видим ще я свършим ли някаква с него.

# 445
Не чакам на 26ти или 27-ми. Утре ми е 26ти ден от 29-30 дневен цикъл....

# 446
И аз съм между А и Б. Спортът не прощава. Grinning
Казват, че чашка А не било чашка, а чинийка. JoyJoyJoy

# 447
  • София
Рокетче, права си - един с един няма, все нещо е различно и ново Joy

Ще кажеш после как ти влияе витаминът Simple Smile

JLo, а ову засича ли?

Дарче - падам от смях сега, колегите ме гледат странно Joy Баш чинийка си е...

# 448
Аз реших да пия тоя цикъл МВИ. Имам спомен, че някои от вас го приемаха,може ли да ми кажете каква е схемата на прием? Четох из нета и има доста разнородни мнения. Преди години го бях пила, но заради проблем с едната гърда,приемах го нон стоп 3 месеца.  Но сега не знам, приемам съвети.
Аз се разрових в стари документи и открих тестчетата, с които разбрах, че съм бременна първия път, още повече ми се оправи настроението като се сетих какво вълнение беше....
А за чашките.... Аз съм Д, но след дългото кърмене положението не е цветущо😁
Иначе Jlo, Буболеса, не знам защо,но мисля,че ще ви се усмихне съдбата тоя цикъл! Дано усещането ми е правилно!

# 449
  • София
Дано си права, Попи, мила! Heart

Направо настръхвам като си помисля какво си изпитала сега след като си намерила старите тестове! Сигурно чувството е било уникално, а сега ти е топло на душата Hug

Иначе аз МВИ пиех 2х1300 мг след хранене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт