Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 776
  • 795
  •   1
Отговори
# 705

Върнах се няколко стр назад ...
Теди е с друга фамилия  (Петкова) и до колкото помня е 88 набор , а това момиче до колкото виждам е 84🤓

За съжаление въпросната  наистина  не е добре. Съжалявам , че като я срещнах не и казах да спре да ни тероризира Simple Smile
Теди , ако четеш ...Моля те спри! (За кой път не знам 🤔)

# 706
Да си призная , не се вгледах сериозно в проблема с нашите 4% , на фона на кофти яйцеклетки  (които очаквах да имам ) все си мислех , че ще има няколко читави спермита.

И аз не съм си мислила, че ще стигна до проблемно, ама след толкова циклене тук  искам или не на там отидоха нещата.

Всеки иска да му се каже това което иска да чуе Simple Smile Дадох го като съвет ! Който иска да приеме , който не иска здраве да е!

Сън9051, успех 🍀

Докато си пиша виждам предателкииии 😘 Нищо пак ви обичам ❤

Правете изследвания! За нито едно не съжалявам!  Съжалявам, че не съм ги правила по-рано.

Ей 💋 без квалификации 😉 Това , че сме на различно мнение , не значи предателство ...

Исках да кажа , че е хубаво , че даваш съвет . Правиш го за хубаво . Но при някои двойки не е нужно . Гаранция разбира се няма , но според мен е излишно да се обременяваме с изследвания и лекари след няколко месеца ... Хубаво е да се обърне внимание , но на по-дълъг период от време . Не всеки , който не е успял за 4 месеца има проблем . Поне според мен до 9 -10 месеца си е нормален срок и то зависи от обстоятелствата . Ако контактите са редки , нормално , че трудно ще стане дари и за талкова . Както при Скарпи примерно . Ако вече са през ден и най-вече са около О , е хубаво да се провери и мъжа и жената .

Ти го казваш точно , защото при вас се стигна до проблемно . И да , права си , че щеше да е по-добре да посетите репродуктивен по-рано . Но има случаи , в които бебето се бави няколко месеца , но не значи , че има проблем 🤗

# 707
Чувала съм, че шуър чек дава често грешка, а се води скъп. Знам, че има и обикновени, които си дават верни резултати от първия път. Затова и питам, може да пробвам с този Престо, но си сигурност ще си купя още един, два теста, за да видя какви резултати ще покажат и те.
Айде и тук си се изявила и пускаш по пързалката.
На 6 дни закъснение - всеки тест ще покаже, та дори и да е най-евтиния.
Ама що пък да бързаш, 6 дни не са чак толкова много....  

Не разбирам нещо заяждаш ли се с мен? По каква пързалка да ви пускам? Въпросите ме са съвсем нормални и не виждам нищо пързалящо по въпроса ми за тестовете за бременност.

# 708
Такова слънчице грее навън, момичета усмихнете се! Дебнете ОВУ, бебеправете и очаквайте чудото, ще ни се случи! Още този месец на много от нас! Ще я сгащим тая яйцеклетка бе!
И нека не се поддаваме на провокации! Излишно е!

# 709
Леле, момичета, каква активност! Навън е слънце, радвайте се на живота! Всяка двойка си преценява как да процедира, и кога. Hug
Съжалявам за отрицателните тестове, но нямаме избор- продължаваме напред Heart
Аз лично, мисля да се насладя на идващите празници, после с нови сили към мечтаното бебе Heart
Ние СГ за сега няма да правим, едва трети месец ни е, натам ще преценим. А и си обещахме третото дете да не ни се превърне във фикс идея. И с двете деца забременявах през пролетта Grinning и сега гледам с надежда към нея.

# 710
  • София
Я вярно малко повече позитивизъм и ентусиазъм! Какво сме оклюмали Simple Smile

При мен няма слънциче, но ще си го представям Grinning

И нещо глупаво - ако този месец е станало, бебочко ще е дева, което ММ хич не иска, че има горчив опит с девите... пък аз ще се радвам на едно стрелче така или иначе, така че има време Grinning

# 711
Без да обиждам никой! Всеки   който е стигнал до тук ( да пише в темата ) е или психясал или с фикс идея Simple Smile  (не правя изключение ,особено при нещата които преживях и надеждите които възлагах)

До преди да се заемем сериозно с бебеправенето не знаех , че съществува форум и че има теми за това!

Мери , с теб винаги ще сме на различно мнение ( като почнем от тестването преди дата, та до тук) няма какво да го коментираме , ако има нещо в месинджър Моля 😉

И много време и отделих на въпросната (трябваше да я Игнор отдавна ...В цикъл е , а това е желязна защита)

JLo, на пролет всичко се пробужда, може пък наистина да е вашето време 😊🍀

# 712
Без да обиждам никой! Всеки   който е стигнал до тук ( да пише в темата ) е или психясал или с фикс идея Simple Smile  (не правя изключение ,особено при нещата които преживях и надеждите които възлагах)
До преди да се заемем сериозно с бебеправенето не знаех , че съществува форум и че има теми за това!
Ееее имаме/имахме доста момичета, които преди да почнат опитите се записваха в темата. Особено ако имаха някакви проблеми (хормони, щитовидна).
Даже мисля едното Съншайнче се записа преди да почнат опитите, но може и да се бъркам.
Аз също се записах след първия месец опити ей така да има с кой да си споделям вълненията. Ама и след първия месец си бях куку и се филмирах. Joy

# 713
В спора се ражда истината или поне успокояването, че въпросът има повече от един верни отговори... И в двата случая - не е напразен, стига всеки да остане в мир със себе си и с групата... ♥ И аз имам нужда от повече ведрост в темата, момичета! Хайде! Нахъсайте се за голямото сурвакане на дядо Мраз! 🎅🏻 Съншайн 42, къде си? Напиши ни някоя ведра история или евентуален нов новиничък признак за бремелинкане, ще ни разведри много да ти се порадваме! ♥

Попи, прегръщам те много силно! 💋 Сигурна съм, че януари ще е късметлийски с именцето, което предложи за темата! 😊

# 714
Здравейте момичета! Чета ви, но не съм писала скоро. Идвам да ви пожелая светли празници, хармония, любов и естествено бебче , което най-сетне да дойде, защото всяка го заслужава! 🙏😊❤❤❤👶
ROSSE мислех да не се намесвам, но защо толкова грубо? Няколко пъти прочетох постовете, не видях никой да те е обидил за да отвръщаш така.. Проблема ти е , че Попи не е на твоето мнени.. Всеки има право на такова! Аз същи смятам, че опити от 7-8 месеца са нормални, ако някой реши да отиде по-рано, то това пак си е личен избор. Темата винаги е била много уютна, момичетата са изключително мили, неразбирам подобна настройка.

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 12:26 от Poly12

# 715
Тук сме да споделяме, не да назидаваме когото и да е. Аз най-мразя непоискани съвети и квалификации.
Прегръдки за всички ви! Със сина си забремеях в нечетна година и го родих в четна, дано и сега стане така хахаха, малко суеверия не са излишни.
Буболеска мъжът ми е стрелче, супер добри и позитивни хора са.

# 716
Дара, точно така, аз съм Съншайнчето дето е тук 3 месеца преди да започнат опитите 😂

Дрийминг Шопова, не мога да ви зарадвам с нищо 🤷🏻♀ Утре ми е първият преглед ❤

Момичета, това ми е любимата тема. Чувствам се неловко вече да пиша тук, но другата тема, в която съм така и не я приех както тази.. Много ми е тъжно като прочетох последните две страници. Тук винаги сме били олицетворението на подкрепа, надежда и емпатия. Моля ви, запазете баланс и не позволявайте да се четат такива неща в темата 🙏🏼

# 717
Абе защо като се казва истината всеки го смята за нападка, обида и каквото
 още се сетите?
  Изобщо не ми е проблем , че някой си не  е на моето мнение. Темата не е само за въпросната ! Все някой ще се светне и ще бутне мъжа си да си направи СГ
.
Темата не е само за постване на тестове за О и за Б !!!Тук се коментира всичко .

Освен това за всички които смятат , че искам да обидя някой , няма да е зле да прочетете първия  ми коментар по въпроса . Да съм визирала някой???
Ако някой се е ПОЗНАЛ там е отделен въпрос!
 Я се съвземете!

# 718
Толкова много кокошчици на едно място, няма как да се мине без захапвания от време на време, съвсем нормално е, релакс Simple Smile
Всеки си преценя, дали ще се тества, кога, как и т.н. Не намирам нищо странно в това, че се препоръчват изследвания. Ако някой се притеснява толкова много, че не се получава бързо, то следващата стъпка е да се направи нещо, за да се отърве от тези си страхове- дали ще е изследвания, дали ще е книжка, филмче, йога- има много начини.
Аз вярвам, че 2019 ще е нашата година и че всяка една от нас ще дундурка рожба. Взе да ми се изчерпва търпението, трябва да се случва вече.

# 719
Ееее имаме/имахме доста момичета, които преди да почнат опитите се записваха в темата. Особено ако имаха някакви проблеми (хормони, щитовидна).
Даже мисля едното Съншайнче се записа преди да почнат опитите, но може и да се бъркам.
Аз също се записах след първия месец опити ей така да има с кой да си споделям вълненията. Ама и след първия месец си бях куку и се филмирах. Joy

Еееее, има и такива които влизат да кажат , че са правили 1 път секс и ...Ооо чудо!  😀
Знаеш, че не ползвах форума дълго време и не съм запозната с проблемите на повечето.
И аз като се рег. отидох в "бременна ли съм" да питам време ли е за тест след 2/3 дни закъснение😂😂 всеки с номера си

Общи условия

Активация на акаунт