Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 621
  • 795
  •   1
Отговори
# 675
За януари е наистина много готино! Браво за идеята! ☺

# 676
През новата година, бебешко коремче, бъдещата мама ще потрива

# 677
Добро утро, момичета Disappointed
Бременност няма, М няма,  главата ми ще се пръсне от мисли на какво се дължи това нетипично закъснение.
Хем нямах голми очаквания, но доста се разочровах.

# 678
Добро утро, момичета Disappointed
Бременност няма, М няма,  главата ми ще се пръсне от мисли на какво се дължи това нетипично закъснение.
Хем нямах голми очаквания, но доста се разочровах.

Много съжалявам, мила! Дано за последно да ти е това разочарование! На сестра ми и една огромна част от приятелките ми им закъснява също.. времето може би влияе.Прегръщам те!

Аз днес пак препишках тест 😬 опитвам се да го сравня с тези от миналитте дни да видя дали леко се понасища, но изобщо не мога да преценя..

утре пак ЧХГ, дано да се е удвоило 🙏🏻

# 679
Честито, Милена! Чертичката е видима, поне за мен.Blush Дано Новата година донесе радост на всички ни!

# 680
Milena1823, аз виждам нещо леко да се розовее там, а за кръвния, според мен резултатът е такъв, защото са минали много малко дни от О, но все пак за този кратък срок, резултатът е над 10, което ме обнадеждава лично мен, а на втория препишкан тест мисля, че се вижда повече чертичката! Simple Smile

Peoney, много се радвам че всичко е наред с изследванията! Simple Smile

Попи, много съжалявам за този резултат, а така вярвах и аз, че се е получило чудото... дано скоро да ни изненадаш приятно! Simple Smile

Dreaming_Shopova, чакаме те със силно положителен тест, дано да сте уцелили момента! Simple Smile

Blackwidow1322, и според мен казаното от приятеля ти е от някаква доза страх, но наистина и на мен не би ми било приятно да го чуя.

# 681
Попи, съжалявам мила. Много добре те разбирам. Confused
Закъснението може да се дължи на много неща, както хормонални, така и емоционални. Ако ти е притеснено, пробвай да се включиш при някой лекар, въпреки че сега с тези празници е много трудно.
Ти беше ли следила О. този месец?

# 682
  • София
Добро утро, момичета!

Попче, съжалявам за този резултат - колкото и да не ни се иска, обикновено сами си създаваме надежди и накрая се разочароваме. Редовно си го причинявам и знам колко е неприятно. Важното е да останем оптимисти въпреки всичко, всички разочарования и неприятни емоции в крайна сметка ще бъдат засенчени от едно единствено щастливо събитие.

Аз тази сутрин препишках едно Престо... еми, нищо ново под слънцето - самотна чертичка. Бях си обещала да не се настройвам този месец, и даже до един момент се справях доста добре, но типично за мен по едно време очакванията започнаха да се прокрадват в ума ми заедно с поредните „симптоми“. Реално все още има някакъв шанс - рано е, до М остават 4-5 дни, може и да не съм изчислила О правилно, но все пак поредната гледка на самотна чертичка доста ми попари ентусиазма.

На всичкото отгоре днес пак леко ме боли коремът - 10-15 минути боли, след това спира за няколко часа, че и някакво течение текна, та вече много ми се иска да се свършва с тая мъка Joy

Страхотен ден ви пожелавам, момичета! Hug

# 683
Категорично Положителен тест за ову нямах този месец, но на 13ти-14ти имах болка в десния яйчник и си мисля, че тогава е била евентуално. Не знам много шантав и смотан месец. И наситина такова закъснение през живота си не съм имала. Сега е невъзможно да отида на преглед, след нова година ще запиша час.
А силно се моля да се появи М тия дни, повече липсата й  ме натъжава и притеснява, не толкова отрицателния тест, защото вътрешно си знаех, че не съм бременна. Да не ви развалям и на вас настроението.
Хубав ден ви желая и аз!

Попи, съжалявам мила. Много добре те разбирам. Confused
Закъснението може да се дължи на много неща, както хормонални, така и емоционални. Ако ти е притеснено, пробвай да се включиш при някой лекар, въпреки че сега с тези празници е много трудно.
Ти беше ли следила О. този месец?

# 684
Попи, ако този месец е бил ановулаторен, възможно в от там да идва закъснението. Стискам палци скоро да се появи М, за да спреш да се терзаеш и да изкараш празника по-спокойно.

# 685
Попи , Буболеска Hug , сокойно , момичета , в живота всичко се нарежда , по един или друг начин Kissing Heart

# 686
Дами , със сигурност всяка от вас ходи на прегледи поне на 2/3 месеца веднъж! Не мислите ли ,че е време да хванете мъжете и да ги закарате в близката репродуктивна клиника и да направят по една СГ?
И да изхаби те всичките тестове на света и 300 кръвни да имате през 48 часа , ако има проблеми със спермитата само ще се вайкате.  Има ли вече 6 месеца опити БЕЗ успех трябва да действате. Най-лесното и безболезнено нещо във връзка с бебеправенето.
Голям зор видях докато накарам ММ (като малко хлапе , да съм до него , срамува се и т.н ) Спомням си го като ден днешен 😂имаме дата и час , но той смени часа!!! От клиниката се съобразиха с него ( Ню Лайф) На тръгване се пребих по стълбите , добре е че той беше вече долу , та ме спря , но думите му бяха " видя ли ,това е знак да не ходим" .....после САМ отиде и прав втора СГ , и после в деня на пункцията пак сам .
Нека и мъжете да направят нещо!

# 687
  • София
Rosse, ние правихме СГ - излезе не много добра морфология, 8%, но двама доктори казаха, че проблем няма, което мен лично доста ме озадачи... при това единият е репродуктивен...
Хубавото беше, че ММ малко се притесняваше, но в крайна сметка беше смел и се нави да направи изследването без почти никакво навиване от моя страна GrinningHeart Eyes

Съншайн, благодаря, мила!

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 10:06 от Буболеса

# 688
Моя мъж няма проблем с изследванията, правил е спермограма преди предната бременност.  Сега пак сме си говорили на темата и сме го планували занапред. При нас минаха 5 месеца,откакто не се пазим,  от коита 3 се тествам за ову, единия месец с положителен тест действахме усърдно, втория месец имахме проблем, който ни беше превзел съзнанието и не успяхме да бъдем много редовни и този месец нямах положителен тест.
Така, че реално не са минали 6 месеца с целенасочени опити в точния момент. Не искам да се обременяваме психически, дали сме си срок от 1 година. Лекаря ми също така ни посъветва. Надявам се да се случат нещата до лятото.
Всяка двойка е индивидуална, не може да се слагат всички под общ знаменател.

Дами , със сигурност всяка от вас ходи на прегледи поне на 2/3 месеца веднъж! Не мислите ли ,че е време да хванете мъжете и да ги закарате в близката репродуктивна клиника и да направят по една СГ?
И да изхаби те всичките тестове на света и 300 кръвни да имате през 48 часа , ако има проблеми със спермитата само ще се вайкате.  Има ли вече 6 месеца опити БЕЗ успех трябва да действате. Най-лесното и безболезнено нещо във връзка с бебеправенето.
Голям зор видях докато накарам ММ (като малко хлапе , да съм до него , срамува се и т.н ) Спомням си го като ден днешен 😂имаме дата и час , но той смени часа!!! От клиниката се съобразиха с него ( Ню Лайф) На тръгване се пребих по стълбите , добре е че той беше вече долу , та ме спря , но думите му бяха " видя ли ,това е знак да не ходим" .....после САМ отиде и прав втора СГ , и после в деня на пункцията пак сам .
Нека и мъжете да направят нещо!

# 689
Щом сте си дали срок е отделен въпрос.  Имате си план следвате си го .
Кое ти дава гаранция ,че ще са случат нещата като засичаш О ?
 Той и ММ беше с 15% през декември 2016, но февруари 2018 падна на 4 %. Алкохол, цигари , СТРЕС всичко влияе . Вие си знаете най-добре , какво и как да изследвате и правите . Никой не е застрахован.

Буболеса, не е идеалната морфология.  Ние бяхме с 15% което се смята за нормална . След лапарото ми имаме 8 месеца без успех . По спомен морфология под 14% не е ок.

Общи условия

Активация на акаунт