Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 602
  • 795
  •   1
Отговори
# 735
Ихаааа , честито Kissing Heart Много се радвам за вас

# 736
Ето така, вече е по-добреее! :* Имаме си ново хукнало ангелче! Браво за резултата и спокойствие от тук нататък! Heart

# 737
  • Габрово
Честито мацка лека Б направо си вече за Узи с това чхг.Heart EyesВесели празници ще имаш Hug
Момичета моя на тоя форум му вика "змийския" пак ли съм там Joy
Съжелявам за лелищата Disappointed
Попи мисля че си имала БХ няма как да се покачи иначе чхг затова и закъснението.Просто си хванала падащия хормон в края следващия път ще е до финал Hug
А тестовете може да не хванат ако си с късна ову изместена или т.н дори със седмица закъснение.Затова има и мацки които в началото на закъснението не им отчита .Ако ову се измести и да трябва да ти закъснее а в същото време не си засичла и си смяташ стандартно дните и се случи бебето следва оплождане имплантация ей ти ги още 10 дена закъснение Grinning
Аз все още чакам чакам 6 ден закъснение и 34 от Ц Laughing
Ще си чакам прие мен ако е горният сценрий тамън 5 6 дни са минали няма смисъл и ит тестове Bowtie
Палчета за оставащите момичета в очакване:kissing_heart:

# 738
Danger Scorpion, и аз съм от чакащите, така че ще си чакаме заедно.
Хем си бях обещала, че няма да следя за симптоми, ама то си е направо невъзможно. Особено като почнаха да ме болят гърдите и се зароди една надеждичка в мен. Grinning
Лошото, е че това води към постоянно взиране - вчера ме болеше дясното ухо, днеска левия крак, утре сигурно ще ме сърби скалпа, извод - сигурно съм бременна. Grinning
Ужасно е това чакане направо!

# 739
Дами , със сигурност всяка от вас ходи на прегледи поне на 2/3 месеца веднъж! Не мислите ли ,че е време да хванете мъжете и да ги закарате в близката репродуктивна клиника и да направят по една СГ?
И да изхаби те всичките тестове на света и 300 кръвни да имате през 48 часа , ако има проблеми със спермитата само ще се вайкате.  Има ли вече 6 месеца опити БЕЗ успех трябва да действате. Най-лесното и безболезнено нещо във връзка с бебеправенето.
Голям зор видях докато накарам ММ (като малко хлапе , да съм до него , срамува се и т.н ) Спомням си го като ден днешен 😂имаме дата и час , но той смени часа!!! От клиниката се съобразиха с него ( Ню Лайф) На тръгване се пребих по стълбите , добре е че той беше вече долу , та ме спря , но думите му бяха " видя ли ,това е знак да не ходим" .....после САМ отиде и прав втора СГ , и после в деня на пункцията пак сам .
Нека и мъжете да направят нещо!

За ВСИЧКИ  който "виждат" ник,име, намек за някой конкретен!  

Пак казвам , ако някой се познава и темата е болезнена за него ...Това не е мой проблем!
Съвет за направата на изследване!
Дали ще влезете на контра, дали ще си замълчите или ще се съгласите , вие решавате!  

Съжалявам, че пак ще захвана тази тема, но просто не мога да се сдържа !
Не мога да разбера едно, защо тези, които са от доста време във форума на моменти се изявяват като негови тарторки!?
През последните пет години следя специално тази тема и винаги се намира някоя старша, която да командори!Мисля, че тук сме възрастни и всеки може да прецени сам за себе си кога, какво и как да направи!Всеки може да даде съвет и насока, но някой да седне и да обяснява как трябва да си заведеш мъжа на СГ е безумно.Още малко и ще почнете да казвате кой кога да прави секс!Съгласна съм, че най-напред трябва да се направи изследване на мъжа ама големите разбирачки ще ми обяснят ли каква е ползата от това ако не си при репрудоктивен!?Всички изследвания освен хормони при жената, ако  се тълкуват при кварталното АГ, няма грам смисъл от тях.
За това който когато се почувства готов заминава в клиника и пуска всички по- сложни изследвания, не е нужно някой тук с назидателен тон да поставя диагнози и да назначава изследвания!

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 14:11 от Izabel__

# 740
  • София
Честито мацка лека Б направо си вече за Узи с това чхг.Heart EyesВесели празници ще имаш Hug
Момичета моя на тоя форум му вика "змийския" пак ли съм там Joy
Съжелявам за лелищата Disappointed
Попи мисля че си имала БХ няма как да се покачи иначе чхг затова и закъснението.Просто си хванала падащия хормон в края следващия път ще е до финал Hug
А тестовете може да не хванат ако си с късна ову изместена или т.н дори със седмица закъснение.Затова има и мацки които в началото на закъснението не им отчита .Ако ову се измести и да трябва да ти закъснее а в същото време не си засичла и си смяташ стандартно дните и се случи бебето следва оплождане имплантация ей ти ги още 10 дена закъснение Grinning
Аз все още чакам чакам 6 ден закъснение и 34 от Ц Laughing
Ще си чакам прие мен ако е горният сценрий тамън 5 6 дни са минали няма смисъл и ит тестове Bowtie
Палчета за оставащите момичета в очакване:kissing_heart:

Ами днес ми е 7 ден от закъснението и още се чудя кога да ходя на гинеколог. Но реших поне кръвен днес да направя. 😁 Още не мога да го повярвам 😊😊😊

# 741
Скорпи и аз си мислех за БХ и се ровя из форума и чета. Важното е, че ми дойде, мъжлето скочи до тавана. 5 дни ми закъсня по календара, който си водя.  Но тъй като овуто, най-вероятно,беше по-късно този месец,с 2-3 дни, реално закъснението е с 2 дни. Каквото такова. Не съм имала проблеми с цикъла. Или наистина е била БХ или съм задържала фоликул.  Следващия цикъл ще видим как ще е.  Но Януари ще е спокоен месец, всички празници ще са привършили и подхващам 60те теста за ову, които чакам Joy
Изабел поста ти припокрива изцяло и моето мнение по въпроса. Най-лесно е да обидиш някого. Но наистина всички сме с глави на раменете, някои минали през доста перипетии, други имат 1 или 2 успешни бременности и са наясно с телата и процеса на зачатието.
Нека се подкрепяме и да поддържаме топлия и сърдечен тон в темата.
Heart Eyes

# 742
Чудесно ЧХГ , честито и лека бременност ! ❤ Вече можеш да отидеш на преглед ... стискам палци за двойна изненада 🤗

Момичета , нека не приемаме коментарите така лично ... Нека да уважаваме мнението на другите и с усмивка да продължим темата Simple Smile

Рокетче , кой ден ти е днес ? Да хващаме ли палците вече ? 🤞

# 743
Възможно ли е ЧХГ да се покачва от друго или да са нормални покачвания в границата 0-5 без да има бременност?
Никога досега не съм си пускала, но в темата за ЧХГ съм виждала много резултати под 5. Съмнява ме всички те са били заради биохимична.

*Мери*, писали сме едновременно. Имах нещо като положителен тест за О на 23.12, което значи че съм 3-4 дена след това. Чакам си цикъла в началото на другата година, но едва ли ще издържа дотогава с теста. Grinning Ще видим, още ми е много рано във всеки случай, дори за стискането на палци. Дори не знам дали е имало овулация в крайна сметка, защото левия яйчник ме понаболява, а това се случва често при задържан фоликул.

# 744
Рокетче нямам представа и аз нивото на чхг, затова и се разрових.
Стиснати палчета за положително развитие при теб този месец.
Възможно ли е ЧХГ да се покачва от друго или да са нормални покачвания в границата 0-5 без да има бременност?
Никога досега не съм си пускала, но в темата за ЧХГ съм виждала много резултати под 5. Съмнява ме всички те са били заради биохимична.

*Мери*, писали сме едновременно. Имах нещо като положителен тест за О на 23.12, което значи че съм 3-4 дена след това. Чакам си цикъла в началото на другата година, но едва ли ще издържа дотогава с теста. Grinning Ще видим, още ми е много рано във всеки случай, дори за стискането на палци. Дори не знам дали е имало овулация в крайна сметка, защото левия яйчник ме понаболява, а това се случва често при задържан фоликул.

# 745

Рокет, вървим заедно значи! И моята О. беше на 23 или 24-ти. И мен ме наболява в ляво яйчника, а Ф. се е спукал. Аз вече питах вчера д-ра дали може да ме боли от това, че яйцеклетката се придвижва по тръбата(предвид, че нали май не е особено читава) и той се смя жестоко 😂 Каза, че щял да започне да ми записва бисерите 😬 Значи ще си НЕчакаме заедно догодина! 🤩

# 746
  • Габрово
Рокетче споко и аз "не си ги търся" симптомите те сами си идват както винаги Joy Гърди от 3 дни ме болят корема също но днес спря сякаш ми е свършил цикъла дето го няма.Та и по календар ми е последен ден от М Grinning Имам и още щурави симптоми като подут стомах оригвнки и т.н. Ама то може да си е от всичко.
Попи чиста бх си е вчера е било 2 а днес ти дойде.На мен на 25 ми дойде след 4 дена явни тогава е станало 0 Blush
Относно старши и нови във форума.....това е меко казано бул шитс BlushКакто са го и замислили със съответните статуси новак ,ентосиаст, демек матрицата е вменена Grinning
Много жени много хормони и от време на време някой избухва JoyЕдна да отрече че не е "откчала" поне за ден Grinning Няма нужда от излишни вълнения имаме си в повече мисля Joy
FBID за 7 дни закъснение чхг ти просто супер да пишеш и след прегледа може двойна изненада имате Heart Eyes

# 747
Рокет , аз този месец имах много странни усещания преди Ц ... направо , ако бяхме действали , щях да съм убедена , че е станало 😂 Още 4/5 след О ми се надуха гърдите и ме заболяха , което не е типично за мен в толкова ранен период ... после от 7 ден започнах да се будя всяка сутрин в 5 и няма заспиване ... апетита ми намаля и изобщо пълен комплект ... като бременна нямам талкова симптоми като в някои месеци , в които не съм 😂

Та , ти е раничко още , нооо ще чакаме плюсче за Йордановден 🙏😉❤

# 748
Sunshine, ако щеш ми вярвай, ама и аз си помислих, че може да ме боли от яйцекелтката, която се придвижва по тръбата. Явно и двете имаме еднакво дефектни мозъци и мисли Grinning Аз просто съм вманиачена в темата за задържан фоликул, защото съм правила такъв. Ще си чакаме, пък дано ни е на късмет.

Мери, мерси за хубавите пожелания. Опитвам се да не се надъхвам, колкото и да е трудно и невъзможно. После като видиш самотната чертичка и е още по-криво.

Danger Scorpion, винаги ли покачването на ЧХГ, пък било то и от 0 до 5 значи наличие на някаква бременност?

# 749
И на мен не трябва да ми идва на Йорданов ден

Общи условия

Активация на акаунт