Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 642
  • 795
  •   1
Отговори
# 90
Ще изпратя май 2018 с две черти на там ми намирисват нещата. Аз ще съм за тест точно на 31.12. Айде още някоя с мене няма ли, не знам защо съм убедена че този път ще стане, преди все не вярвах някак. Тази тема е вълшебна, носи хубави подаръци Heart

# 91
very_raspberry, страхотно начало на деня! Честити чертички, лека бременност и успешен финал! Simple Smile

Тази тема наистина е много вълшебна... като цяло декемврийските теми нещо са завладяни от коледна магия, но аз като ви казвах, че трябва да се пишат писма на Дядо Коледа и стават чудеса и се сбъдват желания този месец, да ме слушате... Grinning Чак ме е яд, че не бебеправя и аз... уф Simple Smile

SheLLia, и аз си помислих, че може да е двойно щастие при теб с този резултат. Simple Smile

Виктория Вики, силно ти стискам палци да изживееш най-вълнуващата Нова година! Simple Smile

Момичета, и мен не ме натоварвате с притесненията си и желанията за тестване, разбирам ви, макар да не съм преживяла нищо, което да ме кара и аз да искам все да се тествам, но съм сигурна, че на ваше място също бих  го мислила, бих се притеснявала и бих се тествала доста, пък дали има смисъл или не... сигурно няма да ме интересува. Grinning

# 92
Слънчогледче защо не опитвате?

# 93
Sunflower, ние с теб морално се подкрепяме, с ММ също почиваме. Но скоро се надявам да сме в редиците.
Та, те разбирам Flowers Hibiscus Вярвам, че нашият момент също ще дойде Simple Smile

# 94
Момичета, при вас има ли някаква тиха лудост както при мен, като минат 7 дни след овулация да почне едно вътрешно силно желание за тест. Направо неконтролирано, дано не се пробуди това желание до 30-31. Joy

# 95
Момичета, при вас има ли някаква тиха лудост както при мен, като минат 7 дни след овулация да почне едно вътрешно силно желание за тест. Направо неконтролирано, дано не се пробуди това желание до 30-31. Joy
Естествено Kissing Smiling Eyes

# 96
Вики, и аз така около седмица след овулация направо се побърквах за тест, нормална е явно тази тиха лудост. Simple Smile

А ние не опитваме сега, защото от 3 седмици съм на нова работа, никак не се чувствах добре на старата и си мисля, че може и тези негативни преживявания там да са допринесли за нашия неуспех в бебеправенето. Сега ще изчакам известно време преди да подновим опитите, тъй като смятам, че няма да е коректно докато отида и да забременея, макар и да не знам дали няма да ми отнеме време, но Божа работа, малко се изморих от вечните планове и сметки, които правя, та вече вярвам, че нещата ще се случат тогава, когато трябва... Simple Smile

Peoney, ти ще си преди мен, чакам с нетърпение и твоя положителен тест! Simple Smile

# 97
Нали съм си Тома неверни ,направих и Клиър и втората черта е направо като по учебник.

# 98
Вики, страхотна е чертичката, хубаво да се потрудите тези дни и задължително да постигнете успех! Simple Smile

# 99
Момичета , имам въпрос относно тестовете за овулация Simple Smile Двете чертички напълно еднакви ли трябва да са , за да има овулация ?

# 100
Съншайн, при мен на 30 ноември и на 1 декември имах положителен тест с тестова черта по-тъмна от контролната. Имахме един опит - на 1 декември следобяд. Хванахме О пък да видим как ще се развият натам нещата 😀

# 101
Слънчице42, значи като мен тестовата, значи днес и утре задължително. Колко дни след положитления тест на 30 си направи теста за бременност  ?

# 102
Вики, моята черта беше като твоята на 30.11 и на 01.12. Опитахме само веднъж на 01.12 следобяд и бях сигурна, че не е станало. Не съм показателна за тест, защото се тествам от много рано, не съм търпелива. Правех тестове на Престо от 9 и 10 декември. На 11 декември видях сянка, която не знаех черта ли е, но на 12 имах бледа розова чертичка, която и качих в миналата тема. Така, че да кажем, че видях чертичка на 11 ден след О (ако приемем, че О е била на 1.12)

# 103
Оле да приемем че утре ще ми е ову или днес, ще направя на Коледа, едва ме нави  мечтаех на Коледа и ето че не е съвсем невъзможно да отчете  HeartJoyJoy

# 104
  • Пловдив
Съншайн, всичко е наред, аз днес пуснах чхг, което е 186... първото беше 56 в четеъртък следобяд, а днес сутринта (няма и 48 часа след първото) вече е 156.
Аз също правих тест снощи и чертата си беше бледа, така че не се притеснявай 💋
Шели има ли шанс за двечки 🤗🤗 , то ти се отроява 😊😊 . Стискам палци всичко да е наред 🙏

А дано за двечки, но за жалост нямам в родата близнаци Sad

С първата бееменност пак се утрояваше и някъде четих, че бременност с момиче така се удвова повече, отколкото с момче. Дефакто имам момиче, но не знам колко се дължи бързото покачване на това Simple Smile

Чак на 3 януари съм на преглед и дано да видим сакче, а живот и здраве след това да чуем и сърчице.

Тази тема също започва много добре, така че очаквам до края на годината да има ище мнооого положителни тестове

Общи условия

Активация на акаунт