Кралски работи и клюки - 22

• 52 337
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Айде глупусти. Личи си колко е деликатно и неумишлено.

Ти пък, естествено, че е умишлено, тя е медиен вампир. Вниманието трябва да е върху нея. ImpScream

Шегата настрана вече, тоалетът е прекрасен. Тя също.

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 14:49 от Анонимен

# 241
Този път ми харесва и роклята и палтото.

А за корема... Залагам си главата, че повече от половината въпроси и пожелания към нея са:
"Диър, дъчис, изглеждате прекрасно. Сияете. Чувствате ли се добре? Искате ли да седнете? Лека бременност ви желаем! Леко раждане ви желаем! Бъдете горди! Бъдете щастливи!" и т.н. свързано с бременността. Отнасят се с внимание като към.... херцогиня. И да не искаш, някак си подсъзнателно ще си пипнеш корема. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 242
Роклята е хубава! И палтото е бижу!
Обаче тази стойка е уникална! Наподобява ексхибиционист, който всеки момент ще си отвори шлифера и ще си покаже ... корема. Laughing

Без лоши чувства съм, да е жива и здрава и дано се научи някой ден на по-фино поведение.

# 243
  • София
Меган Маркъл пак е посмяла да си пипне корема.
Темата шА гръмнИ.

Еее, не е така. Тази снимка е съвсем нормална снимка на бременна жена и няма нищо общо с онази, на която изглеждаше все едно държи тенджера пълна със сарми и я е страх да не я изпусне

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 15:11 от Lady Cassiopeia Duval

# 244
  • Down south
"Шегата настрана вече, тоалетът е прекрасен. Тя също."

Всичко, всичко в Мегън е прекрасно!
Close

# 245
 1480 долара за 100% полиестер? В десена на басмяните пердета на баба?
Благодаря!

# 246
  • На топло
Цитат
Еее, не е така. Тази снимка е съвсем нормална снимка на бременна жена и няма нищо общо с онази, на която изглеждаше все едно държи тенджера пълна със сърми и я е страх да не я изпусне
😂
Дали са и съвет да спре да се излага.
Десена на роклята не ми харесва, не е за месец декември.

# 247
Ами аз тогава ще замълча, защото на мен Мегън само в лице ми харесва.

# 248
Мегън ми е като нахилена Вики Бекъм. Ако може Мегън по-малко да се хили, а Виктория повече, ще е по-добре. И двете не ми харесват. Нито като стил, нито като външен вид.

# 249
И роклята и палтото ми допадат, а докосването на корема ѝ този път изобщо не може да се сравнява с онова от миналия път, където ръцете и обграждаха корема с чупка, като в индийски филм Mr. Green

# 250
И малко да я пусне тази коса, не и ли  втръсна този кок с път по средата?
Роклята и палтото ми харесват Peace

# 251
  • София
Между другото скоро попаднах на снимки на Мегън от обявяването на годежа й с Хари. Ами излъчването й беше доста по-различно от сега. Изглеждаше наистина усмихната и щастлива. Сияеше и то с неподправен чар. Сега ми изглежда някак изкуствена. Усмивката й насила, излъчването изчезна. Не знам защо, но сравнявайки снимките преди/след се вижда сериозна разлика в начина, по който изглежда. Може и аз да си внушавам, но определено преди ми харесваше повече

# 252
Защо коремът ѝ на едните снимки е супер малък, а на други- тройно по- голям? За последния тоалет говоря.

# 253
  • София
Защото има различни ъгли на снимане. Не, защото е рептил Satisfied
Моят корем изглеждаше много малък отстрани, в лице бях, като бидон. 
Харесва ми. Роклята ми е по-скоро безразлична, но палтото е много хубаво.
Онази разкрачена поза май е, като се е обръщала и още не е преместила крака.
На мен ми се струва нормално бременна да си пипа корема, при условие, че все за това я питат. На клипа виждате ли как се премести в стола на една страна, просто и нея я фокусират все върху бременността и.
А онази уникална снимка тип Девата от Гуадалупе , според мен е в момент, в който са се вторачили в нея, нещо е споменато за бебето и тя логично кокетничи. Не, че си ходи така по принцип.

# 254
Включвам се и аз с две картички! Heart Heart Heart

Общи условия

Активация на акаунт