Кралски работи и клюки - 22

• 51 686
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Нова семейна снимка

# 46
  • Добрич
Малко странно ми изглеждат децата на тази снимка. Все едно са ги добавили после.

Тайните на кралското семейство..
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/tymnite-tajni-na-kralskot … tvo-video-2136626

Не знаех за този принц Джон. Много жестоко да го оставят така да си иде.

# 47
  • София
Много хубава снимка! Луи и голям бонбон Heart
Джорджи е много готин с тия гумени ботуши, Шарлът също е станала малка дама, и пак гледа закачливо Wink

# 48
Четох и изказванията на Кийра. Като почнат да говорят с тези прости кратки изречение все едно правят някакво велико изказване или реч, която ще остане за поколенията... Иначе Кийра я харесвам като лице на Шанел.
Аз нямам нужда да гледам полето на битката на Кейт, понеже и сега ми е ясно, че мнозинството жени не излизат като нея от болницата след раждане. Кралското семейство ми е предимно за развлечение и не ми се ще да ме натоварват с хормоните, кърмата или шевовете.
Ако Кейт или пък Мегън след няколко месеца излезе разрошена, с измачкана рокля и маратонки с амниотична течност по тях, повечето хора ще се зачудят тези херцогини няма ли кой да ги барне и приведе във вид за десет минути. Или пък ще кажат, че тия повлекани, въпреки статуса си на представителни фигури и екипа зад тях, не си изпълняват единственото задължение.

# 49
Много са хубави децата им, Шарлот както винаги с хитър поглед за бели, а Луи е толкова сладко бебе, бонбон,  идва ми да го гушна... Heart Eyes

# 50
Луи кога се роди, кога порастна толкова Anguished Все го мисля за двумесечен Joy

# 51
  • о`майна лунна нощ е
Отново интересна тема и чудесно оформление!
Впечатлих се от сватбената рокля на Мабел. Точно ефекта "толкова ми е грозна, че се влюбих в нея". Обичам ги такива нестандартни десени, кройки, които са на ръба на кича, но същевременно излъчват изключително тънък вкус и стил.

# 52
От двореца са споделили и нова снимка на Меган и Хари от сватбения прием

The Duke and Duchess of Sussex are delighted to share a new photograph from their Wedding Reception at Frogmore House on 19th May.

The photograph was taken by Chris Allerton.

# 53
Дечицата са страшно сладки. Шарлот ми е любимка, голям образ е. А Джордж е с дънки, което мислех, че никога няма да се случи 😂. Луи и аз още го мисля за новородено, пък той в вече на 7 месеца.

На тя снимка въобще нямаше да разбера, че са Х&М, ако не бяха писали. И може ли секунди след коледната картичка, да изтипосат и двамата младоженци? Нямам търпение да си разделят ПР-а.

# 54
Луи е с чорапогащник под късите панталонки, много сладко бебе.

# 55
Споделили са снимка на Х&М, за да замажат последните снимки на Меги с корема. Grinning

А Луи е просто разкош. Simple Smile Simple Smile

# 56
Аз не виждам сниката Cry

# 57
Споделили са снимка на Х&М, за да замажат последните снимки на Меги с корема. Grinning

Сега видях, че всъщност тези три снимки са коледните картички на трите кралски семейства. Очаквах, че коледната картичка на Меган и Хари ще е актуална, с ръце обвити около корема на Меган, но не би. Laughing

https://www.royal.uk/members-royal-family-release-images-used-ye … s-christmas-cards

# 58
Радика,обичам да пиша и чета в темата ти,но още по-приятно ми е да чета информацията,която ни даваш.Като приказка е увлекателна,благодаря!   
Максима много ми прилича на Ернестина Шинова,а Мабел има излъчването на Къртни Лав.Има нещо бунтарско и откачено в Мабел,което ми допада:избора на весел кич за рокля,тоалета и каскетчето  до кралицата.А и галеното й име-Мабел,ми звучи приятно.
Кира да си трае.Аз по-скучна актриса от нея рядко виждам,пък и борец за права излезе.Няколко часа след раждане във варварски,сравнени с техния лукс,условия вече щъках насам-натам и приемах близките ми гримирана и сресана като Кейт.Така че не е невъзможно.Невъзможно е,когато второто ми раждане беше секцио по спешност,да дойда на себе си и да напусна реанимацията.
Черно-бялата снимка на Хари и Меги е хубава.Добре й е извил ръцете,та да не ги сложи на корема Simple SmileШегичка.

# 59
  • Разпиляна във въображението
Много ми харесва снимката на Кейт и Уилям. Страхотно семейство са. На кого изпращат тези картички?

Общи условия

Активация на акаунт