Кралски работи и клюки - 22

• 51 713
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Много харесвам Максима, всъщност така и се разписах в тази любопитна тема.

# 31
  • София
Радика, страхотна тема, както винаги! ❤

Момичета, удоволствие е да си бистрим кралските клюките заедно!

Монархията я свързвам с класа и нещо магическо ,а не със събрани от кол и въже жени,които се изживяват като принцеси и дукеси.
Те понеже принцовете са кои знае какво 😀.

А забравих, роклята на Максима в първия пост е божествена!

# 32
# 33
  • в сърцето на един мъж...
Благодарности за темата, отново много интересно оформление. Максима ми е една от любимите кралици! Помня като даваха за инцидента с брата на краля, после погребението. Имаха една много впечатляваща снимка всичките след това. Говореше се, че е бил много харесван брат му и холандците скърбяха за него. Не знаех, че Максима е адвокат, страхотно! Тиарите им са много красиви, обаче не толкова пищни. Явно английския двор има доста бижута, другите са по-бедни Simple Smile
Кийра Найтли какво се е прегърбила така, съвсем ще се счупи Sad

# 34
  • Истински се вижда само със сърцето.
Отново с удоволствие прочетох първият пост, благодаря Радика  bouquet
Хареса ми изумрудената тиара Simple Smile

# 35
  • До сърцето...
Допълних първият пост с резиденциите на семейството. Довечера ще добавя и държавните ордени.

Благодаря за милите думи!

# 36
Кийра е мега странна на тази снимка - шапката така ли се носи, все едно играе във филм за Хайди? Косата - несресана. Харесвам я много, но тук не се е постарала.

Тя и доста грозно беше критикувала Кейт за тялото и и начина, по който изглежда след раждането.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 12:06 от Анонимен

# 37
Какво е казала Кийра?
Тя Кейт, относно вида след раждане, е направо нечовек. Wink

# 38
Радика, прекрасни теми правиш! Добре оформени с интересна информация. Благодаря!

Кийра пък за какво точно е критикувала Кейт? newsm78 жена, на която часове след раждането не ѝ личи, че е родила, а изглежда свежа и прекрасна. А като се сетя как наскоро гледах папарашки снимки на отпуснатото тяло на Кийрето, божке!

# 39
  • София
Нещо беше казала от рода, че появяваниятя на Кейт часове след раждането, изглеждаща чудесно с прическа и грим, на ток и т.н. отпрявя грешни послания...някакъв феминистки зов беше https://www.elle.com/culture/a23626403/keira-knightley-kate-midd … zed-book-excerpt/

# 40
Да, беше сравнила собственото си раждане с това на детето на Кейт (май Шарлот беше) и как това, което сме видели от Кейт - хубава, направена, т.н. било само защото хората такава са искали да я видят, не защото реално била такава. Тоест - излез от родилното неизкъпана, несресана, превиваща се на две от болка, щото такива са "всички " жени след раждането... Ако Кейт не можеше физически да го постигне това, нямаше въобще да се появи, никой не може да я накара да стане от леглото.

# 41
  • София
...Ако Кейт не можеше физически да го постигне това, нямаше въобще да се появи, никой не може да я накара да стане от леглото.
Така смятам и аз, чела съм че Летисия е имала трудно раждане ли, бременност ли, може би втората. Не ми се рови, но не вярвам да са я накарали да стане и да се появи, ако не се е чувствала добре.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 13:03 от Lana

# 42
Да, вероятно Кейт се е чувствала сравнително добре, но и да не беше така, точно желязната дисциплина, включително и в такива моменти ще я направи кралица някой ден. Аз в началото не я харесвах, но с времето я наблюдавах как се превръща в достойна за кралица жена. Много уважавам хората, които знаят, че нещата от живота имат своята цена и когато решат, че искат нещо без колебание плащат цената за него.

# 43
Е, то и аз мога да кажа, че Кийра отправя грешни послания като ражда в топ болница с ВИП екстри, а не в  някоя средностатистическа болница като нас простосмъртните, но нали тя се бори за феминизъм докато си харчи милионите. Наистина ако Кейт не можеше да излезе тя просто нямаше да го направи, щяха да публикуват после снимки на новороденото и да генерират още по - голям медиен интерес и това е.

Скрит текст:
Изобщо заради такива бели рицарки на справедливостта, които в голяма част са се впрегнали да се занимават с глупости, модерният феминизъм е една огромна шега, която оправдано е подигравана.

# 44
  • Sydney
Зависи дали цената е за собствена сметка или за чужда. Кейт роди престолонаследници, не е като да не са били цял антураж специалисти (лекари и стилисти), че да не може да се покаже после. А и може да са били леки раждания. Имам приятелки за трийсет минути раждат и тва е, просто индивидуалност. Надали ако беше родила секцио щеше да излезе пред всички...

Както и да е... БТВ - Кийра е с Шанел, който го интересува...

Баба с Андрю:

https://www.facebook.com/151274568227715/posts/2166965813325237/

Общи условия

Активация на акаунт