Винаги ще има утре..

• 5 123
  • 70
  •   1
Отговори
  • Атина
Дълго се чудех, дали да пусна тема, ама прецених, че всеки един коментар може да ми е от полза.
Чудех се, дали има незабравими хора в живота ни?!? Непрежалими.. В смисъл, човек, който да те погледне и да те разтопи?
Не, не сексуално желание, не нещо неизживяно. Не и невъзможно. Просто знаеш, че няма смисъл. И се разделяте, забравяте се, не си честитите празници, не се виждате, но се..усещате, знам ли как да го кажа...
Не е любов, не изпадайте в романтични мисли.
Случвало се е да ми звънне по съвсем безсмислен повод, а аз да съм си пуснала музиката, която той слуша.
Опитвали сме, да сме заедно. Не става. Събрахме се с други хора- получи се, обаче временно... Избягваме се.. засега. А после?

# 1
  • София
Скрит текст:
Дълго се чудех, дали да пусна тема, ама прецених, че всеки един коментар може да ми е от полза.
Чудех се, дали има незабравими хора в живота ни?!? Непрежалими..
Скрит текст:
В смисъл, човек, който да те погледне и да те разтопи?
Не, не сексуално желание, не нещо неизживяно. Не и невъзможно. Просто знаеш, че няма смисъл. И се разделяте, забравяте се, не си честитите празници, не се виждате, но се..усещате, знам ли как да го кажа...
Не е любов, не изпадайте в романтични мисли.
Случвало се е да ми звънне по съвсем безсмислен повод, а аз да съм си пуснала музиката, която той слуша.
Опитвали сме, да сме заедно. Не става. Събрахме се с други хора- получи се, обаче временно... Избягваме се.. засега. А после?
Оооо, грешка. Темата била за мъже. Май.

Не мисля, че бих имала непрежалима връзка. От близките – детето ми би било непрежалимо.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 21:47 от milenaka

# 2
Не съм сигурна, че разбирам темата. Особено с уточнението, че не става въпрос за любов... а май става въпрос за любов.

Непрежалими хора има,  разбира се, за мен такъв непрежалим човек е покойният ми баша.

Ако темата е за любов, все пак и  причините да не става да сте  заедно са, че е алкохолик, зависим, женкар, криминално проявен, обвързан, неподходящ по възраст и /или на другия край на света - случва се.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 21:45 от Iris04

# 3
  • Melmak
Разбирам, че питаш за романтични връзки, а не за непрежалими като родители, деца и пр.

Аз имах късмет да срещна голямата си любов и да нямаме пречки да сме заедно. Наистина вярвам в голямата любов, която ако е толкова голяма и истинска, ще пребъде. И съм благодарна, че я имам.

Преди да го срещна съм имала такива въпросителни като теб. Нямаше как да сме заедно, сигурно такава връзка щеше да ме срине. Беше много специален човек за мен, даде ми много, научи ме на много. Дойде като гръм от ясно небе. Знам, че мисли за мен, аз се сещам понякога, по-скоро като спомен, към човек, на когото съм благодарна колко много научих от него, колко емоционално ми даде и ми показа, че животът е такъв, какъвто си го направиш.

# 4
  • на село
За мен тати е непрежалим, 20 години ще стане, а още ми липсва, много Cry.

Любовните истории, минават и заминават, там чак непрежалими няма,  когато дойде новата тръпка се забравя.

# 5
  • Далечният изток
Ти си омъжена, той е женен. Кога се срещнахте, след като вече имахте семейства и връзката ви е невъзможна ли?

Ако не е това, то е била някаква токсична връзка, щом не е продължила.

# 6
  • Атина
Сори, аз не коментирам за наистина непрежалими хора- за родители и дете деца.
 Но днес понеже съм малко по- чувствителна от обикновено, та затова, да си питам.
Не е токсична връзка, не сме били Ромео и Жулиета, няма религиозни причини.
От преди да се обвържем с други бяхме заедно. После просто сме се виждали. В смисъл и половинките се познават. Не им е приятно, но наистина няма нищо сексуално. Няма целувки, няма прегръдки.Наистина. Не мога да го обясня.

# 7
  • Melmak
Бяхте заедно? Смисъл не е неизживяно, но защо не се получи?

# 8
Не е нужно да забравиш някого, за да живееш без него. Представяй си, че е умрял. Шегувам се. Какво има да му мислиш, след като не можеш да живееш с него…Ни с него, ни без него.  Неизживяни, фантасмагорични мисли - щом така ти харесва - трови се, все ще има кой да те съжалява, а ти ще си седиш все тъй разочарована.

# 9
  • Атина
Бяхте заедно? Смисъл не е неизживяно, но защо не се получи?

Нямам отговор.
Стечение на обстоятелствата е най- лесното да кажа. Несериозност. Страх.
Но връзката( не физическа)си е продължавала винаги.И от хиляди километри и през всичките години.
Не, не се оправдавам. И не съм разочарована.
Пиша си.

# 10
  • Далечният изток
Някакви трепети твои, ясно. А той? Не тогава, сега в момента?

# 11
БАш неизживени трепети са.
Менталната връзка с един човек оставя дълбоки следи и ако не е консумирана, винаги ще тлее желание за контакт.
Подсъзнателно си влюбена в този човек, защото ти пасва на мисленето.
Сантимент, мечтания и романтика прозират от постовете ти.
Аз не бих могла да седя мирна при подобни нагласи.
Но всеки си знае.
//
Имам непрежалими хора, да.

# 12
  • Melmak
Мисля, че не е изживяно. Не е доведено до край и за това тръпнете. Километрите дори не са пречка. Не си решила, не си действала. Не те подтиквам, да не го приемеш така.

Моето знам, че е преживяно и е отминало, не мога да забравя този човек, защото е било много силно преживяването, но и всичко с времето си, останал е в миналото.

# 13
  • София
Всичките ми минали връзки, изживени, полуизживени, неизживени, всичките съм ги прежалила. Даже прежалила не знам дали е точната дума, просто са избледнели и изчезнали от живота ми. От моментите, в които още не са били, съм научила следното - всяко нещо минава, ако го пуснеш. Ако решиш да стискаш, кой знае колко време може да откараш. Човек е способен сам да генерира и усилва емоция дори без реална причина. Та си мисля, авторке, има нещо неизживяно при теб, и нещо, което не искаш да пуснеш. Какво и защо, само ти можеш да си отговориш. Отговорът може да няма нищо общо с въпросния мъж, между другото.

# 14
😅
Тежко е да си жена.

Общи условия

Активация на акаунт