Винаги ще има утре..

• 5 161
  • 70
  •   1
Отговори
# 45
И аз не разбрах много, авторката не даде повече подробности. Явно става въпрос за бивш, към който продължава да таи чувства и не може да забрави. Е случва се понякога, сега ако продължава да поддържа комуникация с него, нормално е всичко това да се засилва. И е голяма грешка. Ако не- лошо, но нищо не може да направи, не е хард диск да го форматираш и да запишеш на него квото искаш.

# 46
Може би, ако спрат да се виждат, чуват, и да се питат как си, какво правиш... ще успее да си го избие от главата.
На новите им не им било приятно, но явно продължават да поддържат връзка.

# 47
  • София
Аз честно не мога да си представя кой нормален човек търпи половинката му да стои и да се гледа влюбено през масата с някой друг.

# 48
"Винаги ще има утре.."
Сещам се за ония виц:
-Миме, някой казвал ли ти е колко си хубава днес?
-Не.
-Е, нищо. И утре е ден..

# 49
Аз не знам как някои се хващат с толкова объркани хора, като авторката. Но явно се намират и такива.

# 50
  • в очите на дъщеря ми
Мхмхмх...авторката изчезна/ изтрезня.....

# 51
Когато загреят сегашните им гаджета, ей тогава започва истинският купон. Била съм в такава ситуация, напълно разбирам какво е написала авторката. Това наистина е проблем, защото такива усещания не са контролируеми от човешката воля.

# 52
Обясни тогава, моля те, какво е написала авторката. Имат чувства един към друг, няма обективна пречка да са заедно, но въпреки това те са с настоящите си партньори и се мислят един друг. За мен е безсмислено и не разбирам. И освен това тя си е с някакви надежди за в бъдеще. Защо не се събират с този?

# 53
Според мен, той не знае, че духовната ви връзка е на такова високо ниво.

# 54
Мхмхмх...авторката изчезна/ изтрезня.....
Ох, не всички хора кибичат 24/7 във форума. Едва снощи е пусната темата.

Иначе - да, има такива хора, има и такива отношения. Една друга перспектива: много хора говорят за невероятно привличане и химия с партньор, с който впоследствие трябва да се разделят, защото вадят само най-лошото един от друг и отношенията им са токсични. Понякога, че нещо не се е получило, може да е било за добро. Simple Smile

# 55
  • Terra incognita
Всичко е в главите ни. Склонни сме да идеализираме хора, с които знаем, че нямаме бъдеще, с които не сме живели достатъчно и съответни не познаваме достатъчно. Просто мозъкът има нужда от допамин и от малко драма. Хубаво е да се пренасочиш към други такива източници, които не са токсични за душата и тялото.

# 56
Тъй като в момента нямам чувства към никой мъж, ми е много чисто и ясно. Знам, че нямам чувства и не бих се събрала с никой от миналото.
Свободна съм в душата си! Моето утре е като бял лист, на който ще напиша нова приказка.

След това откровение:
Имате 69 непрочетени лични съобщения в пощата си.

Ако не е така, значи не останаха истински мъже - ни в реалния свят, ни във форума Simple Smile

# 57
  • Далечният изток
Вече предположих токсична връзка, авторката каза, че не била такава. То изобщо връзка имало ли е, нямало ли е, неизживени трепети някакви ли са само, не става ясно. Мъжът питал как е, добре ли е... Да не би това внимание тя да го бърка с друг вид интерес и да е налапала въдицата, не знам...

# 58
  • Terra incognita
Нещо като нищо.
Уж не е любов, пък какво е?

# 59
Тя каза, че е имало и кекс. Също били на една вълна за музика като се чуели-пишели.
За мен си е неизчерпана любов.
Маскират се под имането на нови партньори и че няма нищо.
То си тлее.

Общи условия

Активация на акаунт