Винаги ще има утре..

• 5 125
  • 70
  •   1
Отговори
# 15
Нямам непрежалими хора, с които съм била във връзка. Всички любови съм ги изживяла до етап, до който съм сметнала, че има смисъл да продължава тази връзка.

# 16
В момента ти е скучно или се намираш в труден период. Идеализираш.
Или слез на земята или се разведи и си намери нова тръпка. Настоящият не ти дава това от което имаш нужда, омръзнал ти е, приела си го за даденост.

# 17
Не е непрежалима връзка, а неизживяна. Правете разлика и ще си спестите много терзания и ненужни драми, хора.

# 18
  • Атина
О, момичета, аз съм прочута драма куйн.
Ама и това не е. Ако имах обяснение - нямаше да ви разтягам локуми.
Обичаме си половинките, не ги лъжем, не се държим за ръце под масата..просто..имаме нужда да се чуем. Да знаем как сме. Къде сме. Добре ли сме.
Какво да изживеем? Минали сме пред всички етапи, само дете нямахме.
Не е скука. При нито един от двама ни.

# 19
Трябва малко още да си пообщувате май и да изживеете всичко, че да ви мине и да спрат илюзиите или да се разгори още повече огънят. Но това са опасни игри, после да не мислите за сегашния… Щом съзнанието ви е ангажирано, не бива да го отричате, неизживяно е, там сте още и не можете очевидно да го контролирате. Ако не ви пукаше, нямаше да я има нуждата от общуване с него. Имате проблем, с две думи казано.

# 20
Аз имам обяснение. Още малко ще те търпи и ще те изплющи накрая.
Докато се чудиш.

# 21
  • Melmak
А кое те тормози, че пусна темата?

Понеже ако не те ядеше нещо отвътре, щеше да си живееш с това спокойно и нямаше да пишеш тук.

# 22
  • Някъде там
Доста объркано написано.
Ако той сега ти почука на вратата и ти каже, че не може да живее без теб и те иска в живота си на всяка цена, ще се върнеш ли ?
А ако наистина е незабравим би ли направила същото за него ?
Ако отговорите са да, каква е причината да не се получава да сте заедно след събиране?

Лично аз не съм забравила нито един човек и връзка в живота си, но те са минало от което съм взела максимума и съм си научила уроците. Щом не са настояще и няма изгледи да са бъдеще, това означава, че съм взела максимума от връзката и е дошло време да продължа, за да не губя ничие време и да не губят моето.Здравей здрасти, ако се срещнем и толкова.
Непрежалимо за мен е само семейството и децата.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 08:15 от daviz

# 23
И той ли споделя същите чувства като тебе, защото мъжете ако искат наистина някоя жена,  не оставят такива  половинчати неща. Виж, ако иска да те държи на каишка за резерва, или да си поддържа егото, точно така правят -  обаждане от време на време, "имам нужда да знам как си"... Нищо чудно, че половинките ви не се чувстват комфортно.

# 24
Аз имам обяснение. Още малко ще те търпи и ще те изплющи накрая.
Докато се чудиш.
Хахахаха
Това е велико
That’s it
Laughing

# 25
  • Атина
JoyJoy  ако беше това- да е забравено до сега, ама..Когато е трябвало - сме се плющяли.
Няма как да се държим за резерва, виж за самочувствие - може. Да си знаеш, че има още някой който те обича. А чувствата са взаимни. Личи. За всички. Няма смисъл да го мисля повече, знам.

# 26
И защо е цялата драма, защо не сте заедно като сте се обичали толкова взаимно?

# 27
Като жена, която е била във връзка, знаейки, че друга е била повече обичана от мен (но не са им се получили нещата) и в която връзка те двамата продължаваха една подобна невинна комуникация, ми е много мъчно за настоящата ти половинка. Честно. Не ти го пиша, за да ти стане гадно, или за да съм зла, а защото е жестоко от твоя страна.

# 28
Като е толкова непрежалим, защо не сте заедно?
Да не те прежали настоящият, докато не прежалваш бившият? Ако бях аз, отдавна щях да съм те пратила където трябва.

# 29
На мене ми изглежда като емоционална изневяра. Да мислиш за някой повече отколкото за партньора си. Друг да владее мислите и чувствата ти.. лошо звучи. Не ме кефиш.

Общи условия

Активация на акаунт