Винаги ще има утре..

• 5 127
  • 70
  •   1
Отговори
# 30
  • в очите на дъщеря ми
Не пиша в подобни теми, нооо тук хем  ми е смешно (ох, ах, чувства, личи си и т.н )и това не са 15/16 годишни тинейджъри, хем ми е жал за "половинките", хем си мисля, божее  колко мъка има на тоя свят.

# 31
  • Далечният изток
JoyJoy  ако беше това- да е забравено до сега, ама..Когато е трябвало - сме се плющяли.
Няма как да се държим за резерва, виж за самочувствие - може. Да си знаеш, че има още някой който те обича. А чувствата са взаимни. Личи. За всички. Няма смисъл да го мисля повече, знам.
Дано наистина ти самата си знаеш за какво става въпрос, щото аз нищо не разбрах.
И щом виждаш, че няма смисъл, какво го мислиш? Или наистина ракията ти дойде в повече снощи?!

Егати тъпата тема...

# 32
  • София
Имала съм един-единствен такъв мъж в живота ми. Бях на 15, той на 17. Бяхме заедно близо 2 г. Детска любов, изгаряща, а преди това бяхме израснали заедно. Решихме, че сме малки и трябва да опитаме и други връзки. Разделихме се, срещахме се с други хора повече от година. Но все си бяхме близо,защото животът ни е такъв. И двамата страдахме от раздялата. Буквално усещахме кой какво мисли,какво чувства. Събрахме се и днес сме заедно от 32 г. и имаме 5 деца, а връзката ни продължава да е точно толкова силна.

# 33
Като жена, която е била във връзка, знаейки, че друга е била повече обичана от мен (но не са им се получили нещата) и в която връзка те двамата продължаваха една подобна невинна комуникация, ми е много мъчно за настоящата ти половинка. Честно. Не ти го пиша, за да ти стане гадно, или за да съм зла, а защото е жестоко от твоя страна.

Ако сегашните им половинки стоплят, че тия двамата още "мислят за отминалото време" може да последва поне един развод. Като я чета толкова е налапала въдицата, че ако "приятелят" й звънне за една извънбрачна афера и белята станала. Тя емоционално вече мами партньора си, до физическа изневяра стъпките са много малки.

# 34
Аз, за да взема решение, че трябва да прежаля някого, значи ще го прежаля и има защо.

# 35
Заглавието "Винаги ще има утре" какво означава? Искаш да кажеш, че може и да се съберете някое "утре"?
Ако е така, темата не е за непрежалими хора и връзки, а за надеждата, която умира последна.

# 36
JoyJoy  ако беше това- да е забравено до сега, ама..Когато е трябвало - сме се плющяли.
Няма как да се държим за резерва, виж за самочувствие - може. Да си знаеш, че има още някой който те обича. А чувствата са взаимни. Личи. За всички. Няма смисъл да го мисля повече, знам.
След като вече е решено, наистина няма смисъл да го мислиш. Остава само да залагаме кой от участниците в четириъгълника ще разтури седянката. Имам двама съученици в подобно на твоето положение. На една годишнина от завършването  с изумление разбрах, че още си има това-онова помежду им.

# 37
Еми щом толкова се обичате и ви личи, кофти, че не можете да сте заедно. Не виждам защо, но вие си знаете.

Но да знаеш, че хората не случайно казват "Дето е текло, пак ще тече". В смисъл, не че нещо ще стане да се съберете, но сума ти народ таи щения и би  се праснал с някоя бивша за старото врвме. То затова настоящите половинки недолюбват бившите и са нащрек, ако се мотаят наоколо и си  мятат белтъци, та чак си личи.
Няма какво да се каже, освен да гледаш да не останеш от два стола по средата. Ако този мъж беше чак толкова влюбен и той, щяхте да сте заедно.
Общо взето чувството да си с един, пък да искаш друг е неприятно, спор няма. Но ми се струва, че любовта ти по-скоро е несподелена.
Дано да няма и деца замесени в тази драма.

# 38
  • София
Тъй като в момента нямам чувства към никой мъж, ми е много чисто и ясно. Знам, че нямам чувства и не бих се събрала с никой от миналото.
Свободна съм в душата си! Моето утре е като бял лист, на който ще напиша нова приказка.

# 39
  • София

Какво да изживеем? Минали сме пред всички етапи, само дете нямахме.

Ами съберете се, направете си и си живейте щастливо!

# 40
За какво е темата, какво означава заглавието, нищо не разбирам. За всички си личало, че имате чувства, ама не ставало въпрос за любов, имате си други половинки, ама мислите eдин за друг, ама не можете да сте заедно, защото така... много напекла тема, а уж температурите се поуравновесиха...

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 10:59 от Spiritlight

# 41
  • София
Сигурно ли е, че и той вижда нещата по същия начин?

# 42
Една позната два-три пъти след като се раздели с някой обясняваше същите неща. Мъжете не мисля, че подозираха за тяхната продължаваща телепатична връзка, защото някои се ожениха, забремениха жените си, купиха си жилища, ходеха по почивки.

# 43
Заглавието "Винаги ще има утре" какво означава? Искаш да кажеш, че може и да се съберете някое "утре"?
Ако е така, темата не е за непрежалими хора и връзки, а за надеждата, която умира последна.

Да ме убиете, не знам за какво е темата - заглавието е взето от филм, авторката описва някаква невъзможна, но пък и възможна любов, която всъщност не била любов, защото пък си имала мъж, обаче другият бил непрежалим...
Дето вика Аида - снощното питие е говорило вместо авторката.

# 44
Или не пишеш всичко тук, или брутално се самозаблуждава.
Или пък се бъзикаш.
Май съм на мнението на Абуто.

Общи условия

Активация на акаунт