Винаги ще има утре..

• 5 126
  • 70
  •   1
Отговори
# 60
Точно защото не може да го определи какво е, ѝ е влязло толкова под кожата. Когато успее да му даде име, ще ѝ мине.

# 61
Обясни тогава, моля те, какво е написала авторката. Имат чувства един към друг, няма обективна пречка да са заедно, но въпреки това те са с настоящите си партньори и се мислят един друг. За мен е безсмислено и не разбирам. И освен това тя си е с някакви надежди за в бъдеще. Защо не се събират с този?
Заедно са на емоционално, духовно ниво. Когато са били някога заедно, някакви страхове са ги спирали. Продължили са уж напред с други връзки, но не могат да се забравят, но и ги е страх да рискуват и да жертват сегашните си връзки и казват, че си обичат партньорите. И това обаче не е любов, защото реално ги лъжат. Човешките взаимоотношения са сложни и винаги рискови, точно заради начина, по който сме устроени психически. Ако нямаше нищо между тях, щяха да са така, както го е описала Лъвица. Според мен, най-доброто в такава ситуация е да се видят двамата и да се изясни кой как се чувства точно, без какъвто и да било страх, защото има замесени четирима души. Тя в момента, макар и без да иска, лъже мъжа до нея; физически е при него, но мисловно е при другия.

# 62
Няма да го направи, защото не е сигурна, че отсреща човекът мисли същото. По-лесно и приятно е да си фантазираш неща, които може и да не са така, отколкото да се излагаш с неподозирани признания.

# 63
Тоест, да разбирам, че с бившия още се обичат, винаги ще се обичат, но са с други хора. Мога да разбера. Това, което не разбирам, което и авторката не може да обясни или самата тя не е наясно, е какво иска да каже с тази тема. Не разбирам в какъв дух очаква да са коментарите. Иска да се съберат, но той не иска вероятно? Или вече някой от двамата има деца и става по-невъзможно.

# 64
Тоест, да разбирам, че с бившия още се обичат, винаги ще се обичат, но са с други хора. Мога да разбера. Това, което не разбирам, което и авторката не може да обясни или самата тя не е наясно, е какво иска да каже с тази тема. Не разбирам в какъв дух очаква да са коментарите. Иска да се съберат, но той не иска вероятно? Или вече някой от двамата има деца и става по-невъзможно.

+1
И аз мисля, че един от двамата (или и двамата) са с деца и едно такова увеличение може да навреди на много повече хора.

# 65
  • Terra incognita
Ще ѝ мине като си представи връзката на битово ниво. Обикновено такива феерични трепети изчезват в мига, в който започнете да си перете бельото и да се карате кой да измие банята. Докато не го познаваш добре, мозъкът го идеализира и доизмисля прекрасни сюжети. В повечето случаи се оказва един съвсем обикновен мъж с недостатъци ( както всеки човек).

# 66
Няколко години обсъждаш мъжът на приятелката си във форума ...,не е психопатско,мхм.
Нищо чудно тази тема да е точно за него.
Струваш ми се вятърничав човек,извинявай!

# 67
Няколко години обсъждаш мъжът на приятелката си във форума ...,не е психопатско,мхм.

Сериозно ли тая драма се развива няколко години?! Ужас...

# 68
Бившият непрежалим е мъж на нейна приятелка, така ли? Как ще го забрави, я какъв тъпоъгълен триъгълник са си спретнали.

Иначе темата е пълн а смешка. Мъжът ти, авторке, явно е много слабохарактерен и наивен. Ако мой мъж си се чува с негова бивша непрекъснато и декларират колко се обичат и колко са духовно свързани, ще го натиря на секундата и ще го замерям с партакешите му, докато бяга.
Доста си нахална и безочлива. Неприятен човек си, оставяш едно такова усещане за мръсно.

# 69

И аз полюбопитствах - Бехлюл и Бихтер пасти да ядат Smiley
Сериозно - такива отношения същестуват и не са нещо нечувано и невиждано. Повечето хора обаче деликатно избягват да ги разнасят на всеослушание. Авторката може да поработи малко върху това. Моментът не е лош, от темата става ясно, че с въпросните хора вече не контактуват по друг начин, освен по телефон и интернет.

# 70
Искрено се чудя на ей такива недоизживяни любови 😄 Големи хора сте, пробвали сте, видели сте, че сте несъвместими, защо продължавате с тези потайни трепети? Още повече, че така заблуждавате половинките си и си карате на самотек с тях. Или бъдете справедливи и се съберете на чисто с реалните си сродни души, или спрете да си фантазирате някакви неща, за които имате опит, да ви доказва, че не се получават.

Намерете си някакви хобита, странични занимания, поставете си цели с настоящите ви половинки. Положете труд да запазите и надградите това, което имате, вместо да въздишате по това, което е можело някога да имате.

Общи условия

Активация на акаунт