Кралски работи и клюки - 22

• 51 890
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Down south
Много ми харесва снимката на Кейт и Уилям. Страхотно семейство са. На кого изпращат тези картички?
Принципно такива картички (актуална снимка), се наричат "Коледни картички", изпращат се на близки и познати. Може би при кралското семейство, кръга е дори по-широк.

Картичката може да е придружена от коледно писмо, нещо като newsletter, в което хората описват какво се е случило през годината с тях и семейството им.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 15:05 от Daylily

# 61
Господи! Никога нямаше да позная, че това е Хари!
Уилям и Кейт имат страхотно семейство - да са живи и здрави и те, и децата им!
Тяхната картичка е най-хубава. Ех, ако можеше и на мен да ми пратят една!...

# 62
Мисля, че картичките се пращат като отговор на всеки, който им е изпратил писмо за Коледа.

# 63
  • Пловдив
Шарлот ми е любимка! Толкова готино, толкова изразително дете!

# 64
На тя снимка въобще нямаше да разбера, че са Х&М, ако не бяха писали. И може ли секунди след коледната картичка, да изтипосат и двамата младоженци? Нямам търпение да си разделят ПР-а.
И за двете семейства Коледа е на една и съща дата. Какъв ПР да разделят?

# 65
  • На топло
Мерси за новата тема ! 🌹

Как могат да изберат снимка на която Хари изглежда като плешив чичка?

Това нещо.....

......напомня много снимката от поканата за първата сватба на Мегън. Грозно съвпадени 🙄

# 66
Как могат да изберат снимка на която Хари изглежда като плешив чичка?
Това нещо.....
......напомня много снимката от поканата за първата сватба на Мегън. Грозно съвпадени 🙄
Да,наистина.
Горката Мегън-каквото и да направи,все не е както трябва...

А за Хари,еми,такъв си е...какво да го правят,той и Уилям има писта на главата си.
Ако бяха показали някой с буйна грива,щяхме да обвиним булката,че се гушка с друг на сватбата си.

# 67
  • Някъде там
Харесват ми всички картички.
Благодаря за темата Радика.

# 68
# 69
На тя снимка въобще нямаше да разбера, че са Х&М, ако не бяха писали. И може ли секунди след коледната картичка, да изтипосат и двамата младоженци? Нямам търпение да си разделят ПР-а.
И за двете семейства Коледа е на една и съща дата. Какъв ПР да разделят?

Обмисля се разделянето на екипите на двете семейства, защото сега едни и същи хора се грижат за пр-а, и очевидно не се справяли много добре. Официалният акаунт kensingtonroyal (в инстаграм и туитър) ще остане за Уилям и Кейт, а на младоженците щял да е друг. Може би от новата година ще ги разделят, все още май няма официална дата за това.

# 70
Погледнете мъжете до нея, яко са развълнувани  Laughing. Много въздействаща жена, спор няма.

Обмисля се разделянето на екипите на двете семейства, защото сега едни и същи хора се грижат за пр-а, и очевидно не се справяли много добре.
Това според Мегън ли?  Sunglasses
Ще поживеем, ще видим промяната.

# 71
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Максима е с разкошно жълто! Тази жена каквото и да облече, винаги изглежда ослепителна! Heart

Картичките хич не са ми коледни, поне една елха да имаше Sad

Малко интересни снимки

Даяна с червен лак Simple Smile

Годежните им портрети - Даяна и Чарлз, Уилям и Кейт, Мегън и Хари

Принц Чарлз и Зара Филипс

# 72
  • София
Не ми изглеждат естествени нещо Уилямови. Щастието им е като потопена в захарни пръчици. Като по картинка. Егати и работата, дето я имат. Абсолютна предпоставка за всякакви личностни отклонения и семейни драми.
За мен си бих избрала да съм скромна, малко известна милиардерска надследница, без титла, но далеч от камерите. Joy

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 17:24 от бъръльо-бъръльо

# 73
  • София

Годежните им портрети - Даяна и Чарлз, Уилям и Кейт, Мегън и Хари

Точно пък на тази снимка, където се гледат Кейт и Уилям, тя ми изглежда с ехидничка усмивка, за което често е обвинявана Мегън.
А на Уилям му е много насилствена усмивката, по-добре да не се хили със зъби Joy

# 74
  • Бургас
Мегън и Хари изглеждат по- естествени
Не ми харесва това копиране на годежа ,което е направено при Уилям и Кейт

Общи условия

Активация на акаунт