Кралски работи и клюки - 22

• 52 217
  • 749
  •   1
Отговори
# 600

Камила липсва ... Къде ходи тази жена?

# 601
Пак това тъмно. И в делник и в празник. То тя не се вижда чак.
Иначе Кейти-кралица-внучка са вмъкнали червено в тоалетите. Едва ли е случайно. И в цветовете има някаква йерархия.

# 602
  • Бургас
Да бе, Камила пак я няма! Все още ли е болна?
Кейт защо все в едни и същи палта? И тя като мен, милата, има две палта и ги върти.
И Кейт скоро беше с ботуши. Какъв е проблема на ботушите?

# 603
Бременна е-голи крака и токчета не са подходящи за зимата. Слага ботуши - не са подходящи и те. Това е проблемът Joy

Меган е в тъмносиньо, а не в черно.

Тук изглежда много по-добре от кейт, която се е облякла доста пенсионерски. Иначе я харесвам, но този аутфит не е Ок.

# 604
... Какъв е проблема на ботушите?
Никакъв.
Не ми харесват.

# 605
По-класически изглежда Кейт, докато Мегън по-модерна. Търсен ефект и от двете най-вероятно. Хубави си и четиримата.

# 606
  • Down south
В тези тъмни цветове, Мегън се губи изцяло. Самата тя се слива и няма аксент дори на лицето.

# 607
В лицето няма акцент,но шапката и е супер!

# 608
  • Някъде там
Разгледах снимките и ми направи впечатление че рекациите на двете една към друга са естествено дружелюбни и искрени.Може и да греша и всичко да е за пред хората, но ми се струва че всички глупости които изписаха "достоверните източници близки до семейството" са пълен фарс.
Продължавам да съм разочарована от Кейт че не е взела и децата.Сърдита съм и.😉

# 609
Разгледах снимките и ми направи впечатление че рекациите на двете една към друга са естествено дружелюбни и искрени.Може и да греша и всичко да е за пред хората, но ми се струва че всички глупости които изписаха "достоверните източници близки до семейството" са пълен фарс.
Естествено. Повечето писаници от “източници, близки до двореца” са представени така, за да не звучат като пълни измишльотини. Грам не вярвам и че Кейт е ревала за шаферската рокля на Шарлот.
Меган е в тъмносиньо и ми харесва. То май е излишно да го казвам вече. Кейт е в хубав цвят, но този тип шапка-диадема е много бабешка. С такава беше и на кръщенето на Луи и после пак един-два пъти. Не е добре, доста състарява. Не знам, стилът й ми идва много традиционен,  все повече й липсва живец. А е още млада.

# 610
  • Истински се вижда само със сърцето.
Коледното обръщение на Кралицата https://www.bbc.co.uk/news/uk-46666362
Харесвам излъчването на тази жена.

# 611
Не ми харесва стила на Кейт, омръзна ми да я гледам с тези войнишки шинели. И шапката ѝ наистина е бабешка, дори баба Бети и Камила не носят подобни старомодни семпли шапки, а много по-красиви и екстравагантни.

# 612
Nature Sparkles  Време е Кейт и Уилям  да си вземат една малка почивка само двамата
някъде в топлите и екзотични страни в кралството им..да  изкарат романтична седмица
Кейт да си почине далеч от грижи, обективи и постоянен стрес и след това ще изглежда отново
перфектна..както в лице така и с  повече и по стилни нови тоалети, както преди последното раждане..

Скрит текст:

# 613
  • София
И аз не харесвам този тип шапки/диадеми на Кейт. Сбабичосват я.
Мегън не ми харесва тук...най-вече цветът и шапето.
Не вярвам на статии за вражди. То даже е банално-всички възможни снахи ги скарват, сакън да не се разбират.Скучно е, няма материал за жълтини.

# 614
На последната снимка Кейт е много красива.

Общи условия

Активация на акаунт