Професионални серии за коса - тема 123

• 64 980
  • 769
  •   2
Отговори
# 60
  • Варна
 Ето го https://www.hqhair.com/sebastian-professional-dark-oil-styling-o … 5ml/11241300.html

Много ми харесва,но е много различно от всички други,които съм имала. Има супер плътна консистенция и трябва да се внимава с количеството. Дифинира ми къдриците. Стават едни меки и еластични,а в същото време трайни.

# 61
  • на земята
А предложение за хубава маска и шампоан кератинови?

# 62
Да попитам момичетата, които ползват серията Лалга, дали се редува с друга серия или определен период само нея се ползва? И маската май се нанасяше и по скалпа?

# 63
  • Велико Търново
Аз редувам серията на Лалга с шампоана на Медисютикълс - Биокленз, тогава използвам и кератиновата маска на Напура. Не съм нанасяла маската на Лалга по скалпа, не съм прочела упътването явно Wink

# 64
  • Варна
 Около три седмици ползвах Лалга нон стоп като веднъж седмично правех преуош с Еластисайзър екстрийм. Косата си беше ОК. Редно е обаче да се редува с нещо хидратиращо особено ако опитът с профи продуктите не е голям и не познавате още добре косата си.

Предната неделя се боядисах и в момента съм на хидратация с Маркоан с кафявата капачка смесена с хидратиращия балсам. Първия път беше супер,втория почти. Малко ми останаха сухи връхчетата  newsm78. Днес ще пробвам комбинация от Керастаз за дълга коса с хидратиращия Марокан  Laughing.

# 65
  • Някъде там
email имам от агора
Най-мощната възстановяваща система на LANZA за критично увредени коси Keratin Healing Emergency Service!

Базирана на тъканно-инженерна технология, тази терапия от две стъпки възстановява и обновява по несравним начин най-тежко увредените и изгорени от химически процедури, термична обработка, силно слънце и лоша поддръжка коси.

През цялата седмица, всички серии на LANZA ще са с 20% отстъпка.
А както обещахме, само абонираните за нашите новини клиенти, ще имат привилегията да ползват допълнителна отстъпка на цялата марка!
Използвайте код VIPLANZA, с който ще получите още 5% отстъпка до сряда, над обявените 20%!
*Намалението важи от 17 до 23.12 или до изчерпване на количествата.
*Кодът се комбинира с намаленията в сайта и е валиден до 19.12

имат и боя за коса реклама

Боята за коса ми допадна по описание в сайта , но в интернет намерих не добри коментари за нея.Не била трайна и не била щадяща .
Пробвах и Лалга, но нещо не съм много очарована.Може би защото очаквах твърде много.Да, косата стана хубава , но това го постигам и с маски на Керстаз .Не сложих никакъв финиш и по върховете косата беше леко суха и на места леко заплетена, това с маската за дълга коса на Керастаз не се случва.Най спокойно мога да пропусна финиша и косата ми остава мекичка и хубава и може да се разреши само с пръсти направо лигава ми става с нея косата .На свършване ми и няма да рискувам с нищо ново,ще заложа отново на маската за дълга коса .
При по продължителна употреба може и да ми хареса Лалга и наистина да има ефект върху косата .
За сега ще се въздържа от покупка на шампоан и маска .
А да не говоря за супер силния аромат на шампоана и маската.
Рано сутринта се изкъпах и този аромат ме удари и ме задуши буквално , не ми допадна много.Не е лош , но харесвам по ориенталски аромати или аромата на Марокан .Жалко .че не може всички серии за коса да миришат на Мароканците  Simple Smile .
Олиото на Ланза също не ми харесва като аромат а много от вас го харесват .

# 66
  • София
И мен ме дразни миризмата на олиото на Ланза. Мароканойл наистина са с много приятен аромат. Маската за дълга коса на Керастаз и аз я харесвам.

Сега съм си взела кератиновата маска на Alfaparf и се надявам да не ми заплете косата... Ще видим.

# 67
  • Варна
 Мен ме чопли терапията  newsm78.... Ама много пари да и се не види  newsm78. Тоя месец няма да е,но другият вероятно ще разделя една с някого.

Ароматите са относително нещо...На мен ми харесва тоя на Лалга. Зимата ползвам убийствени парфюми тая е лилавата орхидея на Том Форд  Laughing та аромата го усещам до първото поливане с чичо Том  Laughing. Двата аромата се допълват според моя нос тъй,че проблем нямам.
 Откакто застудя обаче олиото на Ланза ми мирише на сурови яйца  Laughing ужас направо. Колкото ми харесва действието толкова ме дразни тая смрад. Преди малко измих с Алтерна Бонд рипеър и на суха коса завърших с Ланза. Утрепа ми любимия арамот на хайверените алтерни тая гад  Laughing пфу. Докато беше по-топличко не я усещах така  newsm78. Май ще го накажа до пролетта  Laughing.

# 68
Лалгата ми мирише божествено - не мога да спра да си душа косата 2-3 дни след измиване с нея. Heart Eyes

Медисютикълс Биокленз шампоанът - дали ще ми измие драстично къната?
Купих го преди време, но не съм го ползвала. Дали да го включа преди къносване или може и по друго време?

# 69
  • на земята
Лалгата ми мирише божествено - не мога да спра да си душа косата 2-3 дни след измиване с нея. Heart Eyes

Купих го преди време, но не съм го ползвала. Дали да го включа преди къносване или може и по друго време?

Медисютикълс Биокленз за каква коса е?
От Лалга,коя серия мирише така хубаво?
За каква коса ги използвате?

# 70
  • Някъде там

Aз споделих снимка на мострите които имах.
Нямам на идея дали всичките са с един аромат, но определено не ми е по вкуса Simple Smile
Както каза принцесата  ароматите са относително нещо за всеки  Simple Smile
Споменах какви аромати харесвам от профи продуктите, да добавя и аромата на ФК за обем , този който е с кокос.Обожавам го Simple Smile Маската за дълга коса на Керастаз като аромат също много ми харесва, много лек и приятен и остава на косата до следващо измиване.Маската на Керастаз дисциплин , не ми харесва като аромат а много от пишещи тук я харесват Simple Smile

# 71
Скрит текст:
От Лалгата купих тези Шампоан и Маска - за изтощена коса. За мен лично - фаворит откъм аромат.

Медисютикълс Биокленз  - за стимулиране на растежа на косата. Не съм го ползвала още, но беше много хвален тук.

# 72
Егати цените имат тия Лалга - 100мл маска за 50 лв. Ако е само за аромата им...

# 73
  • Варна
 Лалга няма серии... Имат един,шампоан,балсам и маска плюс термо и хидратиращ термо спрей,плюс два вида ампули реконструираща и за боядисана коса Имам шампоан,маска и хидратиращото термо както и рекоструираща ампула. Всичките са с един и същ аромат.
 Хубави продукти са,даже много хубави,но не са чак чудо невиждано. За манячки като нас,които са пробвали почти всичко са интересни определено,но не са първостепенни. На третирани коси в лошо състояние определено ще си оппоравдаят цената.
 Днес за подарък на скъп човек много се чудих какво да взема  newsm78. Девойките в нашата риба никак не ми помогнаха. Накрая заложих на сигурно с Хроноложист ШиМ. Дамата е с къдрава боядисана коса...дано да и харесат.
  Шампоаните на Меди са балансирани. Не съм забелязала хидрокленс да ми сваля боята,а го ползвам редовно.
  Fifiana освен да пробваш....Но не на първо и второ измиване,а след това. След боя задължително залагам на хидратиращия урбан на Шу или на някоя от хайверените алтерни/интенз или инфинити/. Последните бетонират цвета.

# 74
Момичета, отдавна искам да ви напиша, особено на тези, които сега прохождат в профи продуктите и се чудят откъде да започнат, какво точто да изберат, как да пробват и да намерят толкова пари за супер споменаваните в тази тема марки на стойност почти минимална работна заплата.
Не е нужно да е скъпа серия, нито пък това е гаранция, че точно на вас ще ви действа добре. Вижте и евтините, може да ви изненадат. Например аз съм супер доволна, при това съм по скъпотиите и мога да си позволя, от In Sight сериите, за които разбрах тук във форума и пробвах случайно, защото иначе никога не бих купила. 500 мл. за 10 лв. в квартални аптеки примерно. Сериите са много добри, много. Аз съм с много дълга, суха изрусявана от повече от 20 години коса и ми действат страхотно, на семейството ми също. Не съм купила все още нито Лалга, нито Ланза, защото не ми трябват.
Сега имат нов шампоан за чувствителен скалп, купих го за дъщеря ми преди две седмици, за да редуваме този за пърхот, защото е в пубертета и и се появи.
Не миришат "уау", но това е положението за 10 лв. Тествани са за никел.

Общи условия

Активация на акаунт