Професионални серии за коса - тема 123

• 65 052
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Какво си пишат по сайтовете аз не гледам - за Керастас Терапист по упътване е за увредена коса степен 3-4, Архитект за степен 1-2 на увреждане. Преди година като четох и се интересувах кой да избера имаше много момичета да хвалят и Архитект, но моята коса е доста малтретирана, не се утежнява почти и затова избрах Терапист. И си ми стана любима серия, не е корав протеин при мен, ухае вълшебно също така.
Лубена, май нямам надпис на руски на Марокан, но моите  са от Амазон от Израелски продавач.

# 661
  • София
Ами, искаше ми се да е направо 3-4, ноооо мацката от Нотино каза, че връщането ще стане между 14-30 дни, попълване на формуляри и ходене до Еконт с плащане на още доставки, тааа май ще я оставя и другият път ще внимавам повече.
Не съм запозната с продуктите им, аз, заради това така разпитвах ама нали реших да скоча. Дано поне ми понесат добре, може пък да се окажат моите.

# 662
Хайде дано се окажат твоите, пиши как ти понасят Blush То винаги има какво да се желае при поръчка, ето аз си получих едни неща на Алтерна, но пък и ме е яд, че не взех и шампоанче. Сега ако го искам ше платя 4 Евро доставка, аз не го искам чак толкова много, обаче да питам за него. Става въпрос за Репеър шампоана за обем.
https://www.keshop.com/es/alterna-caviar-volumen/caviar-volume-shampoo-250ml.html

И някакъв детокс Ш има
https://www.keshop.com/es/alterna-caviar-clinical/caviar-clinica … ampoo-250-ml.html
Кой е по-добър, детокса например може ли за Дълбоко Почистващ да ползвам?

Та така, не е свършил светът, ползвай това и сигурно ще ти хареса, Керастас са гоооолеми майстори, само с шампоаните им трябва да се внимава.

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 14:17 от Си*

# 663
Благодаря, Си! Моята е от ЗР, но нямаше етикет на Бг и ми се видя странно, че имат надписи на руски, бях писала че ползвам и Ш,Б curl отново на Марокан (от фриз.салон) и те нямат руски надписи... Ефекта от маската ... ми не е WOW. Даже доста лекичка в сравнение с на Макадамия например..

# 664
  • София
Хайде дано се окажат твоите, пиши как ти понасят Blush То винаги има какво да се желае при поръчка, ето аз си получих едни неща на Алтерна, но пък и ме е яд, че не взех и шампоанче. Сега ако го искам ше платя 4 Евро доставка, аз не го искам чак толкова много, обаче да питам за него. Става въпрос за Репеър шампоана за обем.
https://www.keshop.com/es/alterna-caviar-volumen/caviar-volume-shampoo-250ml.html

И някакъв детокс Ш има
https://www.keshop.com/es/alterna-caviar-clinical/caviar-clinica … ampoo-250-ml.html
Кой е по-добър, детокса например може ли за Дълбоко Почистващ да ползвам?

Та така, не е свършил светът, ползвай това и сигурно ще ти хареса, Керастас са гоооолеми майстори, само с шампоаните им трябва да се внимава.

Да, почетох си за проблемите със скалпа и пърхот и всякакви подобни странични ефекти при някои жени.. ще слагам по-малко в началото да видя как ще е.
Аз, за съжаление обаче няма да мога да ти помогна, за твоите, за които се чудиш, от година и нещо ползвам на Аметист нещата и не съм пипала друго..

# 665
Момичета, може ли препоръка за хубава кръгла четка за изсушаване.Имам 2 от ДМ, но си мисля, че не са хубави.Някак си косъмът хвърче сред като съм го завила в края на дви.жението.Предпочитам да погледна във физически магазин.Благодаря! bouquet

# 666
Lubena, така и не съм опитвала маска на Макадамия. Но Мароканската загряваш ли я за около 10 мин и да поседиш с нея малко, аз така правя и много ми харесва резултата.

# 667
Аз имам марокън, но повече ми харесват четките на Оливиа Гардън или Оливиа нещо си, забравих точното име (намират се лесно в гугъл и така). С няколко евро по-евтини са, но не заплитат като марокън и са по-удобни. Ползвам най-голямата им четка да кажем веднъж на 2 седмици и си изправям косището супер лесно с нея. Внимание диаметърът е около 10на см или повече. Има всякакви размери. Мацката от магазинчето за коса ми я преоръча, макар че можеше да ми пробута втора марокън за повепе пари. Каза, че ако не държа на марката, Оливия се справя по-добре. Иначе четките на Ибиза и като цяло тези с естествен косъм са за изправяне тип слийк ефект, демек без много обем. Оливия с наклонени чертички дава страхотен обем.

# 668
  • на земята
Си,Хронологистго имам и маската имам.
Чудя се Терапист шампоана или за дълга коса шампоана и балсама,щом Денсифик изсушава,знам ли кой то двата..))

# 669
  • Велико Търново
Ако имаш Хроноложист, не ти трябва и Терапист, вземи за дълга коса Wink

# 670
Си, Не я загрявам, но стоя с нея поне 5 минути. Доста лекичка ми идва. Сравнявам със старата на Маладамия и тази за тънък косъм - тях също не съм ги загрявала, но усещах косата си по-лигава и хидратирана с тях. Като минус мога да отчета, че много ми изправят косата (Макадамията).
Косата ми е руса (изрусена) ниво 9-10; къдрава тип 3А; тънък косъм; не е рядка , но не е и гъста; дължина под раменете. Освен Марокан използвам Епруваж възстановяващ Ш, М; Лакме Ш против косопад, Кюн Ш, М сатин възстановяващи. Финиши- маракан олио, Арганово на Лакме и Топ Тен на Лакме.
А относно руските продукти Естел??? Някой чувал ли ги е? В салона на маникюристката ми видях каталога и цветовете са уникални. Фризьорката каза, че ставали едно към едно, и че продуктите били вълшебни... Та се чудя дали да не ме боядиса с боята да я пробвам (макар че, ходя при друг фризьор и ползвам боите на Лакме и олиосета).

# 671
bananadana, Благодаря!Погледнах, че има фирма вносител с адрес Стара Загора.Ако някоя съфорумка от Бургас знае дали има магазин, където да се продават четките от тази марка Оливиа Гардън?

# 672
  • на земята
Благодаря момичета,поръчах.
Много мерсиии

# 673
bananadana, Благодаря!Погледнах, че има фирма вносител с адрес Стара Загора.Ако някоя съфорумка от Бургас знае дали има магазин, където да се продават четките от тази марка Оливиа Гардън?
Оливиа гардън използват в салон DECALOGUE в Бургас, но не знам дали продават за клиентки, наистина косата с тях става супер! Simple Smile

# 674
Относно маската на Морокан с кафявата капачка и на моя такава пише на руски, а е купувана от Англия, та мисля, че няма повод за притеснение, вече за Бг превода трябва да има такъв задължително.
Оливия четка съм взимала от Арлен,  44 мм. мисля, че все още я предлагат те и найстина си струва.

Общи условия

Активация на акаунт