Професионални серии за коса - тема 123

• 65 048
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Karamele, Благодаря!Според теб този размер подходящ ли ще е за моята коса./Снимката на аватара е моя/ bouquet

# 676
  • На ръба..
Ама те и в Арлен ги има.

# 677
И аз благодаря, Karamele!

# 678
 Според мен 44 мм е ок за твоята коса. Може евентуално да вземеш следващия размер или даже май директно вземи следващия, но не повече от това. Все пак си с къдрици доколкото знам от постовете? При къдрици е по-лесно сама с дебела четка, защото е голямо дърпане и е по-удобно. Аз имам най-дебелата четка, страшно парче е. Марокън нямат такава дебелина или поне аз не съм виждала. Колкото по-дебела, толкова по-добър резултат при моята дълга къдрава коса.

# 679
bananadana, златна си !Благодаря! bouquet

# 680
Тази марка гребени и четки ги купувахме с Densi   Hug още 2015 ако не се лъжа, от Енцо тогава, сега Нотино. Даже и подарък малка четка към тях даваха. И сега предлагат марката като гледам https://www.notino.bg/olivia-garden/?f=1-3-8817-17488
Аз използвам тази, но ми отнема от обема и ми се струва че ми омазнява косата по-бързо:
https://www.notino.bg/olivia-garden/ceramic-ion-supreme-greben-za-kosa/

# 681
Тази марка гребени и четки ги купувахме с Densi   Hug още 2015 ако не се лъжа, от Енцо тогава, сега Нотино. Даже и подарък малка четка към тях даваха. И сега предлагат марката като гледам https://www.notino.bg/olivia-garden/?f=1-3-8817-17488
Аз използвам тази, но ми отнема от обема и ми се струва че ми омазнява косата по-бързо:
https://www.notino.bg/olivia-garden/ceramic-ion-supreme-greben-za-kosa/
Точно така е. Heart Eyes Hug bouquet
Аз още си ползвам моите и много ги харесвам.

# 682
От два месеца се мия със серията Хронолоджист и косата ми като че ли взе доста бързо да се омазнява.Измивам я в понеделник вечерта и в четвъртък вечерта отново,не мога да я изтърпя до петък.Дали е от козметиката за коса,или от времето,или....и аз не знам?!?Някой друг има ли такъв проблем от серията?

# 683
Момичета,няма този размер,,който искам 45 или 50 мм.Препоръчаха ми тези за по-лесно изправяне.

# 684
От два месеца се мия със серията Хронолоджист и косата ми като че ли взе доста бързо да се омазнява.Измивам я в понеделник вечерта и в четвъртък вечерта отново,не мога да я изтърпя до петък.Дали е от козметиката за коса,или от времето,или....и аз не знам?!?Някой друг има ли такъв проблем от серията?
От серията е. Утежнява ти. Аз я ползвах едни път, най-много два пъти в месеца. Маската се нанася задължително и в скалпа и се натрив. Как всеки път, ще трябва да се мия всеки ден, ако го правех. Редувай много серии, подходящи за твоята коса.

# 685
  • на земята
При мен Хронолоджист,не действа така,да тежичка е серията,но не ми омазнява.
Но аз я мия по често моята.От понеделник ако чакам до четвъртък ми се е слепнала яко,права ми е като клечки и обема изчезва.
macadamia,пробвай друга серия на Керастаз или Алтерна и Напура ,аз от Напура много доволна останах.

# 686
  • На черешатааа
Изписали сте света  мацки Laughing . bananadana  да косата ми не е с тънък косъм, а дебел и твърд, та затова се чудя за тераписта... Косата ми и се чупи/къса  в крайчетата, с какво да я китосвам.. ? В момента ползвам  олиото на Ланза- харесвам го много, но само с нето ще ми писне. Една защита на жан пол имам също, но още немога да дам мнение. Термо защита на Chi ползвам, но ми поомръзна май май. Кое беше с камелиятана ШУ ?

# 687
Здравейте, момичета! Heart
Виждам, че няколко пъти имаше въпрос за хидратиращата маска на Marrakesh - https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/original-chuvstveni-podpra … esh-moisture-mask
Писах веднага след първата ѝ проба и нарочно не писах после доста време, исках да съм сигурна в действието ѝ.
Аз определено, както споделих още след първото ползване не усещам хидратация каквато от други хидратиращи маски до сега. Косата има омекотяване и става лееко лигава при отмиване, но като краен резултат е обемна, леко твърдичка (дори и след еластисайзер екстрийм на ФК), никоя хидратираща маска не ми е действала така. Ако на предно измиване съм ползвала нещо по протеиново си става като пресушена, ако съм правила преуош с масла или еластисайзер ФК стои хубаво, гладка, напомпена, стегната - много добре, но не както се очаква от хидратиращ продукт. Балсама на Маракеш ми действа прекрасно и него го усещам хидратиращ, обаче маската определено не.
Дано да съм била на някой полезна. Имаше още няколко момичета, които купиха тази маска, те са и с различен тип коса от моята, надявам се да споделят и те впечатления след като я пробват.

# 688
  • Някъде там
Благодаря за отзива за маската на Маракеш , серума на маракеш ми действа по този начин.Суха коса и никакво омекотяване на върховете , та дори и леко втвърдява косата .
Маската отпада от списъка ми.

# 689
Здравейте, влизам с много въпроси. От 1 година си боядисвам косата с 8-за,постепенно постигнах желания цвят. От март до сега всеки път водя дебати с фризьорките да ми постригват връхчетата, а те решават,че ми е зле косата и обират с ножицата вертикално нагоре. В резултат имам къси, стърчащи косми в горните пластове и косата ми стои като изтощена и накъсана след измиване. На другия ден вече е позагладена и не си личат. Боядисвам само корени от август до сега, а миналата седмица ми каза,че косата ми е зле поради 2 причини-или номер 8 ми е силна боя, или защото не боядисвам дължините. Ползвам сешоар само от време на време, а в топлите месеци изобщо. И се чудя дали да не пробвам анти фриз продукти, само това не съм опитвала.
П.С. много ми харесаха цветовете в каталога на Матрикс. Някой ползвал ли е техни бои?

Общи условия

Активация на акаунт