Професионални серии за коса - тема 123

• 65 086
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Да ви попитам,дано някой ми отговори.
В Коса.бг има намаление на Керастаз 20 % ,но слагам в кошницата и ми начислява ДДС,и така намалението се обезмисля?
При вас така ли се получава?Колко е намалението,толкова ДДС слага отгоре и цената пак става почти същата.
Извинете за въпроса,ако не е за тук.

Сега пробвах и в кошницата си разбива цената на базова и прибавя ДДС, но крайната си е тази от намалението.

00404, ти си взела Архитект, ние говорихме за Терапист, която е за по-увредена коса, Архитект не съм ползвала аз, само Терапист и нея маска хвалех. Лесно е да ги объркаш, защото и двете серии са от Резистанс класа.
Освен това не е добре да ползваш шампоана на Ектенсионист, който си показала с маската Архитект, защото шампоана предполагам е по-хидтратиращ от маската, а трябва да е обратното или поне и шампоана да е по-протеинов. Но аз и двата показани продукта нямам и само теоретично пиша.

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 12:01 от Си*

# 646
00404 - На мен ми се струва, че си взела Архитект, а не Терапист Anguished не, че е лоша, но като действие се отличава от Терапист.

# 647
  • на земята
Момичета,
Densifique Сгъстяване и уплътняване
или
Подсилващ шампоан за дълга коса Kerastase Bain Extentioniste
Става въпрос за тънка,нормална към суха коса,средна дължина.
Благодаря

# 648
Имам маските на Денсифик и Екстенсионист, Денсифик има повече протеин, става и за скалп, Екстенс повече хидтратира, бих взела Денсифик шампоан, за да мога да имам повече избор с последващата грижа за маски и балсам, освен това е И за скалп.

# 649
  • София
Охххх,
Си*, Karamele може ли снимки на Терапист, поне този, когато свърши да поръчам правилният другият път, хахах.
Принципно не съм го отваряла и мога да го върна и да го заменя, но не ми се занимава.. ще го пробвам и ще драсна за него, пък на следващата поръчка ще взема Терапист да сравня.

# 650
  • Някъде там
Денсифик е единствения шампоан на керастаз който не ми е дразнил скалпа, за съжаление остъргва косата и пресушава дължините страшно много .

# 651
Денсифик е единствения шампоан на керастаз който не ми е дразнил скалпа, за съжаление остъргва косата и пресушава дължините страшно много .

Хммм, много полезно мнение, да знам да не го вземам, маската е много добра обаче!
Лаленце, а защо не вземеш Хронологист шампоан, имам го и е много различен от останалите шампоани - оставя косата много гладка и подредена, но аз нямам проблем със скалпа, така че тук не знам - ако имаш проблемен скалп.

https://www.kosa.bg/product/1145/vazstanovyavashta-maska-za-siln … piste-200-ml.html
Ето го Терапист.

# 652
Да ви попитам,дано някой ми отговори.
В Коса.бг има намаление на Керастаз 20 % ,но слагам в кошницата и ми начислява ДДС,и така намалението се обезмисля?
При вас така ли се получава?Колко е намалението,толкова ДДС слага отгоре и цената пак става почти същата.
Извинете за въпроса,ако не е за тук.

Сега пробвах и в кошницата си разбива цената на базова и прибавя ДДС, но крайната си е тази от намалението.
Мерси,явно при мен се е бъгнало нещо пфууууу
И при мен се начислява ДДС.

# 653
На кой етап ви начислява ДДС и цената става по-висока от обявената в сайта, аз само в кошницата гледам, следващата стъпка е за плащане и иска регистрации и данни, аз нямам и на тоя етап не ми е нужно, така че  не продължавам и казвам само за момента, когато е добавен в кошницата.

# 654
Момичета,
Densifique Сгъстяване и уплътняване
или
Подсилващ шампоан за дълга коса Kerastase Bain Extentioniste
Става въпрос за тънка,нормална към суха коса,средна дължина.
Благодаря

Аз съм много доволна от шампоана за дълга коса. Косата ми е като твоята, но склонна към омазняване.

# 655
Някой да е ползвал това:

Интересува ме как се усеща откъм протеин и какво е действието?

# 656
Мили момичета, бих искала да ви помоля за съвет. Косата ми е дълга, боядисана и е с най-баналния проблем - мазен корен и сухи краища. Насочих се към шампоан Bain divalent и маска Chronologiste. Въпросът ми е - подходяща ли е комбинацията? Досега не съм пробвала шампоан от Kerastase, но обожавам маската и ми се ще да направя удачен избор за моята коса.  И още един въпрос - кой от бустерите  Fusio харесвате? Благодаря!

# 657
Присъединявам се към питането за бустерите  Fusio, много са ми интересни в различните комбинации, до сега съм ползвала Fusio бустер Брилянс с концентрат Денсифик и съм много доволна от резултата. Обмислям следваща комбинация за тези дни.

lunna pateka - ако търсиш протеин взимай маската, пробвала съм я на тестер.

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 13:55 от Karamele

# 658
  • София
Си*, чак се разочаровах.. цялото ми объркване с това какво съм поръчала идва от там, че навсякъде си пишат каквото искат.. Sad((((

Виж сега примерно извадих снимките и описанията на маската и от двата сайта. Шампоана поне е е добре, че го исках за по-бърз растеж, поне там май съм уцелила... евентуално...

На снимка 1 и 3 съм извадила маската от KOSA.bg, на 2 и 4 са от Нотино:

Все едно са им разменени. На тази, на която пише, че е за цъфтящи краища в единият сайт, в другият пише за силно изтощена коса и обратното........

Сега наистина се чудя дали да не я върна поне маската.. Какво ще ме посъветвате?

# 659
Здравейте отново! Преди време писах, ни никой не ми отговори на въпроса, Та пак да питам:
1) някой пробвал ли е боите и продуктите ма Естел профешънъл (руски)
2) вашите маски с кафява капачка на Маракан Ойл имат ли надписи на руски на опаковката?
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт