Професионални серии за коса - тема 123

• 64 973
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Може ревю на антифриз серията и сравнение примерно с другите хайверени ако си ги ползвала.

# 46
Разбира си, само да ги пробвам и вкъщи, за да приджбия повече впечатления 🤗
Иначе любимата ми на Алтерна е Caviar RepairX.

# 47

Не можах да се сдържа Grinning

# 48
Тя нищо не прави, ние я правим на нищо. Joy

# 49
Да се включа и аз докато не е е стигнала темата до средата Smile
По въпрос 1 - харесвам шапки, но не ми отиват, затова зимата слагам топла качулка.
По въпрос 2 - накупих толкова много неща, че от дядо Коледа козметика не искам, молбата ми е да ми донесе наръчник за правилната ѝ употреба Simple Smile
Принцесата, благодаря, че подаде сигнал за маската Марокан - не издържах при тази цена Smile

# 50
  • на земята
Дали ще пуснат намаление в Златната рибка по коледа и колко,някой ако си спомня да го изчакам,че съм набелязала някои неща,доста неща де хихихи
Благодаря

# 51
email имам от агора
Най-мощната възстановяваща система на LANZA за критично увредени коси Keratin Healing Emergency Service!

Базирана на тъканно-инженерна технология, тази терапия от две стъпки възстановява и обновява по несравним начин най-тежко увредените и изгорени от химически процедури, термична обработка, силно слънце и лоша поддръжка коси.

През цялата седмица, всички серии на LANZA ще са с 20% отстъпка.
А както обещахме, само абонираните за нашите новини клиенти, ще имат привилегията да ползват допълнителна отстъпка на цялата марка!
Използвайте код VIPLANZA, с който ще получите още 5% отстъпка до сряда, над обявените 20%!
*Намалението важи от 17 до 23.12 или до изчерпване на количествата.
*Кодът се комбинира с намаленията в сайта и е валиден до 19.12

имат и боя за коса реклама

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 15:24 от pinko

# 52
  • на земята
Може ли мнение за дълбоко хидратиращия шампоан и балсам  на Ланза и кератиновата маска,мисля да поръчам.И едно олио да пробвам,че много хвалено.

# 53
  • Някъде по Дунава
Здравейте. По въпросите:
1. Нося шапка редовно. Смачква ми косата, но имам стара травма на главата и не излизам без шапка.
2. Бих искала продукти за грижа за скалпа.

# 54
Може ли мнение за дълбоко хидратиращия шампоан и балсам  на Ланза и кератиновата маска,мисля да поръчам.И едно олио да пробвам,че много хвалено.
Ако питаш за балсама Healing Moisture, на мен ми напомня по консистенция и действие на хидратиращата маска на Мароканойл. Поне при мен ефектът е един и същ.

# 55
Момичета, това ли е олиото на Ланза, за което чета, че почти всички харесвате:
"Възстановяващо олио за коса LANZA Keratin Healing Oil Treatment".
Ползвам Марокан, но е на свършване вече и ми се иска да опитам нещо ново...

# 56
Да, това е и е жестоко. Heart Eyes

# 57
Да, това е и е жестоко. Heart Eyes

Много благодаря, densi! Heart Поръчвам!

# 58
  • Някъде там
Момичета, това ли е олиото на Ланза, за което чета, че почти всички харесвате:
"Възстановяващо олио за коса LANZA Keratin Healing Oil Treatment".
Ползвам Марокан, но е на свършване вече и ми се иска да опитам нещо ново...
Лично за мен е по добро от марокан,но има и момичета които не го харесват.

# 59
Prinzesata, кое е дарк олиото на Себастиан, което на няколко пъти споменаваш? Взех си Ш Penetraitt и много го харесвам, та ми се ще още нещо на марката да взема. Но сега имам нужда предимно от термозащита/ финиши 😊

Общи условия

Активация на акаунт