Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~195

• 47 672
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Привет! Hug

Явно в следващия 68еп. ще е сватбата...

# 136
 за VURGUN

Ролята на синът на Рейхан и Кемал ще се изпълнява от Айбарс Картал Йозсон /Aybars Kartal Özson! Peace Гледала съм го  в 3 сериала-''Обикнах едно дете'',ВВ-там игра с Дениз Чакър и в ''Гордиев възел''

скоро да очакваме и фрагман според мениджъра по рекламата..

# 137
Злати мерси за инфото  Hug
Бях се отказала, че ще има сватба....но явно, че Сюрея ще каже на Гарип какво се случва с Есма и той ще се откаже да заминава.....

Много русоляв е сина на Кемал от Вургун - и двамата родители са с тъмни коси........ Thinking Thinking

# 138
İstanbullu Gelin 67. Bölüm 2. Fragman

https://www.youtube.com/watch?v=33nONkCQxLg

репликите...
Цитат
— Не смей принимать решение до меня о том, когда мои дети должны об этом узнать!
— Ни одно бедствие не является сильнее, чем мы.
— Ты в порядке?
— Я в порядке.
— Ты разобьёшь мне сердце, если для тебя это имеет какое-то значение, госпожа невестка.
— Это для меня гораздо важнее, чем вы думаете, госпожа Эсма.
— Что будет даже если ты забудешь? Что? Моей памяти хватит на нас двоих.
— Мы всё преодолеем вместе, не так ли, мама?

=========================

Ето и песента....от фрагмана....

Erkin Koray - Sevince

https://www.youtube.com/watch?v=X-oSHvkkwHI

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 18:48 от Zlatina3

# 139
Злати мерси за фрагмана и песента  Hug

Ето и разказа на Сафие Бекирова за случващото се във фрагмана....

Цитат
Есма ,предупреждава Сюрея,и и казва..Да не си посмяла ,да кажеш преди мен това на децата ми! Остави,аз да преценя кога ! Просто,сърцето ми се нарани,ако има значение за теб невесто! А ,Сюрея и каза ...Има значение..и то много повече,отколкото предполагате,г-жо Есма !Фарук,когато попита Есма ,Мамо ,добре ли си? Тя ,отговори,че е много добре! Гарип,явно вече знае,и и каза ! Нито,едно бедствие,не е по-силно от нас! И какво,от това че,ще забравиш??? Моята памет,нали няма да се изтрие? Тя,е достатъчна и за двама ни!!!

Ами не е права Есма....Усложнява нещата....А Гарип е голям сладур.....Какво по-хубаво от това да имаш такъв партньор в живота си.....

# 140
# 141
Добро утро и от мен  santa2

Днес е последният работен ден преди светлите Коледни празници Да бъде спорен и щастлив денят ни  Flowers Four Leaf Clover

Днес е денят и на Невестата....Дали ще бъде последния епизод за тази година, или ще има още един..... Thinking

Сиси  Hug

# 142
Добро утро! Hug

Сиси HugАни Hug,благодаря за кафенцата и пожеланията!

Днес отново е нашия ден за кино! Party Довечера няма да мога да съм с вас,поне в началото!Ще бъда на Коледен концерт от 19ч.!Надявам се да хвана края! Peace

И днес има именници,да им е честито! bouquet
Скрит текст:

Приятен петък на всички! Hug

# 143
Приятно кафенце!

# 144
Злати  Hug Лу  Hug
И аз си пия следобедното кафенце.......заедно с вас  Hug

# 145
Ново....

# 146
Лу Hug Ани Hug

Откъсът от новия епизод...

https://www.youtube.com/watch?v=t2zs5COqQ6k
Цитат
Отрывок к серии:

— Не уходи. Не уходи, не уходи! Как сильно я хотела прокричать тебе это вслед. Если бы ты знал, что уходя ты забрал с собой моё сердце.
Я ведь не хочу быть дочкой царя! Я хочу быть птицей, что сможет летать вместе с тобой! Ты думаешь, что я сделала выбор... Но ты ошибаешься. Мне не предлагали сделать выбор. У меня не спрашивали чего я хочу. В этот день я отказалась не только от тебя, но и от себя!
Смогла ли бы я изменить конец этой сказки, если была бы сильнее? Не знаю. Мои слезы текут по щекам, но ничего не происходит. Вот, видишь, мы не в сказке! Жизнь не показала нам своих чудес.
Если бы только я смогла сделать так, чтобы ты вспоминал меня с любовью. Но как сильно ты будешь меня ненавидеть, так же сильно ты будешь держаться за жизнь.

Пожелавам ви приятно гледане по-късно! Hug Hug Hug

====================

и хаштага-#sevince - #когдалюбишь

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 17:27 от Zlatina3

# 147
Май изпуснах началото на епизода...Имаше ли озет....Мислех, че епизода ще започне в 8.00 часа наше време.... Thinking

Злати мерси за хаштага и откъса от епизода  Hug

До сега епизода е много тъжен...Когато има недоизказани неща на никой в семейството не му е хубаво...Сигурно всеки си мисли за по-лоши неща, отколкото са в действителност...

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 21:03 от MAMA-AN

# 148
Прибрах се и загледах....

Въпреки мерките...пак ще има произшествие на къна вечерта.... Laughing извикали са двама танцьори и  единия танцува а другия ограби всички бижута....А преди видях танца на Акиф... Laughing че имат и бавачка рускиня... Laughing....
Затвориха ги в хамама.... Laughing
Мъжете пристигат....

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 22:41 от Zlatina3

# 149
Май този път Сенем е организатор на партито и пак стана сакатлък....Изобщо Дилара и Сенем когато организират нещо стават произшествия......

Общи условия

Активация на акаунт