Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~195

• 47 687
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Фикрет се извинява, че няма да вечеря със семейството...Не е знаел, че ще се върнат и е направил други планове.....

# 601
Не знам за вас, но на мен Гарип и Есма ми харесват - да си осмислиш живота, когато си останал сам....на тези години е чудесно....

# 602
Мустафа води Ипек при Фикрет,но се обади Окан....

Емир попита Гарип как да го нарича-дядо или чичо? Laughing

# 603
Окан се обажда на Ипек трябвало да отиде спешно, да се срещат с някакъв клиент....
Сега май ще стане патакламата....

# 604
  • Плевен / София
Не знам за вас, но на мен Гарип и Есма ми харесват - да си осмислиш живота, когато си останал сам....на тези години е чудесно....
да така е...а Адем ме ядоса...Дилара беше решила да се разведе...той я спря и и даде надежда за ново начало...а между другото започна да се среща с Гюнеш...всеки би го заболяло.....а знаем, че при бременност емоциите са в повече....

# 605
Емир май разведрява обстановката на вечерята - пита Гарип дали трябва да му казва дядо....

# 606
Мустафа каза на Фикрет къде е отишла Ипек....и ще стане изненада...

# 607
мустафа отива при Фикрет сам. Фикрет пита къде е Ипек - щяла да ходи на рожден ден....Щяла да пише на Фикрет...Но Мустафа каза, че Ипек е отишла в големия хотел...Предполагам, че и Фикрет ще цъфне там....

# 608
  • Плевен / София
Като гледам сега Фикрет и се сещам за приказката, че на всеки му се връща тъпкано......сега той е на обратна страна.....

# 609
  • Плевен / София
Май няма никаква среща с клиент ...Окан си е уредил 4среща4 с Ипек....

# 610
Май така ще  свърши  Thinking

Злати  Hug Гости  Hug Криси  Hug Сиси  Hug

благодаря ви за компанията тази вечер  Hug Радвам се, че не останах сама и за всичко споделено...Сега ще се върна да ви изчета, да не съм пропуснала нещо в бързането да гледам и да пиша......

# 611
Май няма никаква среща с клиент ...Окан си е уредил 4среща4 с Ипек....

И на мен така ми се струва...Окан каза докато ги чакат да пият по нещо, но ми се стори, че не седнаха на маса за повече хора....Може да не съм видяла нещо....

# 612
Ани Hug Гости Hug,благодаря за преводите и поясненията от фейса! bouquet bouquet

Ани HugГости HugКриси HugСиси Hug,благодаря ви за коментарите и компанията тази вечер! Hug

Цитат
И на мен така ми се струва...Окан каза докато ги чакат да пият по нещо, но ми се стори, че не седнаха на маса за повече хора....Може да не съм видяла нещо....

# 613
  • Плевен / София
Да...това ще е за тази вечер....Благодаря на всички за компанията...
Не знам другата седмица дали ще бъда с вас...
Скрит текст:
Започвам нова работа в София и времето за форума ще ми бъде ограничено...
Колко бързо изчезна любовта на Адем....

https://www.youtube.com/watch?v=ziKaUFtr4X0&t=89s

# 614
Цитат
Не знам другата седмица дали ще бъда с вас...
Скрит текст :
Скрит текст:
Започвам нова работа в София и времето за форума ще ми бъде ограничено...
Гости,честита нова работа! newsm10 Оставяш Плевен и отиваш при синчето-студент! Wink

Общи условия

Активация на акаунт