Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~195

• 47 686
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
И аз много ви благодаря за коментариите.  Постепенно ще разберем  всичко.
Приятна  вечер.

# 616
Песните от тази вечер....

Тази вече я знаем...

https://www.youtube.com/watch?v=ODd0O3EhACs

и другата....

https://www.youtube.com/watch?v=P2gppHDA75k
Лека нощ! smile3524

# 617
Лека нощ. Приятни сънища.  До утре.

# 618
Гости  Hug
Скрит текст:
Честита нова работа  - да ти върви по вода  newsm10 newsm10 Вече и ти ставаш софиянка  Peace Да ти бъде на късмет  Flowers Four Leaf Clover

Тази вечер времетраенето на епизода май беше по-малко... Thinking сякаш мина много бързо времето....
Есма вече няма никакво време да се занимава с домочадието....Има си друга занимавка - Гарип бей.....Много ми стана мило като играха на карти и заспаха с очилата.
Не харесвам Ипек и никога няма да я харесам. Много ми се искаше Фикрет да се беше събрал с Есра. На практика Ипек никога не е обичала Фикрет, няма и да го обикне.....А като си спомня, че в интервюто Дилара А. беше казала, че нейната героиня Ипек ще постигне мечтата си и ми призлява.....
Тази вечер Сюрея търпи критика.....Пак дяволчетата я направляваха. Беше наранена от Дилара за пореден път и си го изкара на Фарук.....
За Дилара ще се въздържа от коментар.....
Не разбирам, защо Фарук не може да приеме Гарип.......Осман беше прав - майка им е щастлива.....
Акиф се появи за кратко и както винаги беше нахокан....Липсваше ми....

Вече е определена дата за премиерата на Вургун - ако правилно съм разбрала 06.02. - сряда...Ето и четвъртия фрагман....

https://www.youtube.com/watch?v=D-7aGBCPZ4M

Лека и спокойна нощ  Hug

# 619
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,благодаря за 4-ти фрагман на Вургун! Hug

Хайде да ни е честито! Wink В сряда се изправяме с/у ист.сериал с най-висок рейтинг''Diriliş Ertuğrul'',както и ''Sen Anlat Karadeniz''(на него започна малко да му пада след като вече го изпреват Чукурова...Кадън и Чукур в седмичния рейтинг)! Peace

Превод на фрагмана

Нажива 1. 4 фраг. русс.саб.
https://vk.com/vurguns?z=video506672097_456239098%2F11d32f07dbae … l_wall_-146971059

Ето и репликите отделно....
Цитат
Перевод✍🏻:
Ты такой сладкий!
Теперь начнут приходить те, кто никогда не приходили?
Моя жизнь будет разрушена.
И мне потребуется время, чтобы построить новую.
Погляди, Эрдоган.
Твой племянник очнулся, а ты даже не знаешь.
Он никогда не простит меня!
Где Беян?
Где мой сын?!
Стой.
Держи.
Твоя смерть будет от моих рук!
Все делают лучшее, на что способны.
Когда женщина становиться матерью.
Отныне она мать.
Я прикончу тебя!
Прикончу!
Брат!
Как ты мог поступить так со мной?!
Как?!
Отец!
https://vk.com/vurguns

На ИН все още не пуснат превода на руски ез.! Peace И рейтинга също не е излязал! Peace

Ех,Фикрет...

Желая ви приятна събота! Hug Hug Hug

# 620

Добро утро, мили момичета.  Приятен  ден  и  хиляди  положителни емоции.

Ани,  бъди щастлива  Ани /помниш ли го  този  филм  от  младите  години/  хиляди благодарности  за  новината - сряда - 06.02.2019 година - премиерата.

Да си направим днес красив  уйкенд, нищо, че сме си у  нас.
У нас  е  най-хубаво, защото сме си в  своите  домове.
Гости,  Гостенце, ставаш  софиянка.  Честито.
Младичка си   ще  ти  прилича.
И ние с  Ани  ще  сме  софиянки,  ама  нека  да  поостареем  и  тогава.
Моите синове и  двамата  ми  казват, че няма кой да идва  в  Троян  да  ни  гледа.
Ние  ще  ходим  при  тях. И на Ани децата са в София и  моите и те са там.
Та,  на  по-напреднали  години  може  да си пием  кафенцето с  Ани и  теб  в някое кафене.
И при нас  ще идват  нашата Лу, нашата  любима Криси,  Светълчо,  Нина  НН  и  всички  останали.

Златинче,  младичката  бабка.
Сега  ти е   живота  докато  Слъчицето  е  мъничко и  ти  носи  само  радости. Бъди  щастлива.

Да знаете  само  колко  ви  обичам - нямам думи.

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 10:06 от sisi55

# 621
Златинче, много ти  благодаря за поста.  Ще го  преведа, ама  първо да настаня гостбата  на  котлона  и после.  Благодаря ти за  кафенцето, пия си го реално.
С теб сме писали едновременно.  Нищо.

# 622
Добро утро и от мен  Hug
Злати вече си изпих кафето в реала, но изчаквах някой да пусне пост, за да не нарушавам правилата....
Докато си пия кафето изгледах и изслушах информацията за зимното бедствие....От това, което видях и чух, нямам право да се оплаквам от нашия силен и смразяващ вятър и дъжд, който става моментално на лед....Зима е.....
Относно денят на излъчване на Вургун - откакто следя сериали онлайн, знам, че сряда е най-натоварения ден със сериали с висок рейтниг...Ще видим какво ще се случи. Пожелавам им успех и късмет  newsm10

Медицинската сестра Ася и дъщеря й Ейлюл....

Хубав и щастлив съботен ден момичета  Hug

Докато пиша е минала и Сиси  Hug

# 623
Сиси HugАни Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията!Тъкмо си изпих моето реално! Wink

Изчаквах да пуснат рейтинга,където следя,но нещо не са го качили!Но намерих на друго място все пак! LaughingТази седмица при всички сериали имаше по-малко спад така,че и при ИН е така! Peace

Тотал:
1. Опасные улицы - 10.28%⬇
4. Гюльпери - 6.25%⬇
6. Моя дочь - 5.15%⬇
8. Право на престол. АбдулХамид - 4.89%⬇
11. Невеста из Стамбула - 3.98%⬇

АВ:
1. Невеста из Стамбула - 6.91%⬇
3. Право на престол. АбдулХамид - 5.46%⬇
4. Опасные улицы - 4.61%⬆
5. Моя дочь - 4.15%⬇
8. Гюльпери - 3.36%⬇

===========

сравнение....

Рейтинг серии📊

📍Total 📍
11 место - 3,98%(-0,11%)

📍АВ 📍
1 место - 6,91 % (-0,48%)

📍АВС📍
5 место - 5,46% (-0.69%)

✔Социальный рейтинг✔
📍4 место📍

# 624
Сега, исках да ви преведа  точно  какво искат  да  ни  подскажат,  ама  не  успях.

Каквото  съм   разбрала  ще  го напиша,  а  вие  ще  ме  коригирате.

Първо  да  пиша,  че  първото  изречение  на  рускините  в  превода  не  е  вярно.
Превеждат го  от  турски  така:   Ти  си   толкова  сладка !!
Това не е  вярно.  Става  въпрос  за  диалог  в  мъжки  род,  а не в  женски.

Аз го превеждам  така.

Рейхан  казва  на детето си:  Ти  си  толкова  сладък !!

Това тя  го  казва  на  детето  си  на рождения  му  ден  още  в  началото.

Второ  -  Нали  детето на Рейхан  и  Кемал  се  казва  Керем. /Керем  се  казваше  детето,  което  Сабиха  му  роди  на  Галип./  Защо  Кемал  тук  в  репликите  казва,  че  детето  му  се  казва   БЕЯН.
Кое  е  вярното  име ??  Явно  нещо  не  съм  разбрала.
                   Продължавам  с  превода:

Ася,  мед.  сестра  на  Кемал,  който  все  още  е  в   кома: /Тук  защо  го  дават  и  сега.  Нали  го  имаше  в   предния  фрагман??/

Ася  на Кемал,  който  е  в   кома  и  е  в  клиниката:  "Сега ще започнат  да  идват   тук  тези,   които  никога  не  са  идвали ??/Не знам  защо  има  на  края  питанка.  Кого  пита  Ася ??

Ведат  на  себе  си  - Моят   живот  ще  бъде  разрушен.
                                И  на  мен  ще  ми  бъде  необходимо   време,  за  да  си  построя  нов.

Д-р  Михри  на  чичото  Ердоган - Виж,  Ердоган, твоят  племенник  се  събуди, а ти  дори  и  не  знаеш.
Туран  на  Ведат  плачейки - /И това  го имаше в  предния  фрагман/.
                     - Той  никога  няма  да  ми  прости. /Става  въпрос  Кемал да прости  на  брат  си/.

Кемал  към  Туран  -  Къде е  синът  ми?? Къде  е  моят  син ??
                                 Къде  е  БЕЯН ??

Сега -  някаква  кръчма,  хора  по  масите. Петима  човека  се  боричкат,  от  тях  познах  Ведат, Туран  и Кейхан. Другите  два  не  познах.

Някой  казва:  Стой  на  място.

Дръж се.

Туран  към  чичо  си:  Твоята  смърт  ще  бъде  в   ръцете  ми. /Тук не съм  сигурна  така  ли  е??/

Не знам  кой  го  казва:  Всички  правят  най-доброто,  на  което  са  способни.

Следват  думите,  които  Рейхан  си  спомня-  Тя  или  слуша  някого,  който  й  говори  или  си  спомня времето   когато  е  родила  дъщеря  си  от  Ведат.
                Думите са  следните:
              -  Когато  една  жена  стане  майка.
              -  От  сега  тя  е  майка.

В  офиса  на  фирмата.  Кемал,  Ведат  и   Туран.  
            Кемал  хваща  отпред  сакото  и   ризата  на  Ведат  и  го  раздруса.
            Туран  ги   гледа  отстрани.

Кемал  на Ведат  -  Ще  те  убия !.....Ще  те  убия !!...

Туран  на  Кемал  -  Братко !!....

Кемал  на  брат  си  Туран -  Ти как  можа  да  постъпиш  така  с  мен???
                                        -   Как  можа ??.....                
                 В  този  момент  в  коридора  влиза  детето  му.  То  се  затичва  към  Кемал  и  извика  силно:
Детето :      ТАТКО  !!!........ТАТКО !!!.....

Чувства на изненада,  удивление,  учудване,  слисване, сюрприз обляха  като  с  вряла  вода  душата  на  Кемал.

к       р       а         й

Моля  ви,  поправете  ме  където имам  пропуски. Предварително  ви  благодаря.
            Не  знам   защо  са  оплели  втори или  трети  с   четвърти  фрагмани??  Не  ми  е  ясно  с   каква  цел  са  го  направили ???

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 23:03 от sisi55

# 625
Привет момичета  Hug

Злати благодаря за рейтинга - беше ми интересно след като сериалите не бяха три седмици на екран, какъв ще бъде резултата....

Сиси благодаря за превода и разсъжденията  Hug

И Хати без грим в утрото на уикенда....

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 17:09 от MAMA-AN

# 626
Ани, поспа ли поне малко?  Сега с  твоя  ремонт  ти е  много  трудно,  ама няма как.
Ако имаш  обръщане  на  прозорците, трябва да го  направят  майсторите,  защото ще ти  духа  през  зимата.
За Хати винаги  сме коментирали, че почти не си  слага  грим.  И  е  толкова  красива -  като  ангелче  е.
Тя си има   собствена, природна  красота.
Хати  е  една  от  най-красивите   дами  в  Турция,  ако  не  най-красивата.  Толкова и я обичаме,  че  винаги се  възхищаваме  от  нея.
А тя е  окрилена от  любов.  Нейната  любов  е  пълна,  много   силна  и  истинска.  Нейната  любов  е огънят  и  енергията  на  истинския  живот.
да бъде  щастлива  до  дълбоки старини.

Тая  снимка е  много  хубава,  която си  поставила. Да не я  копирам, обещах ти. Радвам се,  че  главните  герои  нямат  бради и мустаци.

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 17:48 от sisi55

# 627
Сиси
Скрит текст:
Не съм спала. Една дружка идва да си избира конци започвала да шие гоблен и си окомлектова конци сама....
Днес се чувствам изморена...Исках да погледна някои моменти  от снощния епизод с превод, ама май няма да стане....

Който желае може да гледа епизода с руски превод тук....

https://vk.com/istanbullgelin?z=video-78538620_456240150%2Fcf255 … _-78538620_141717

# 628
Мили момичета,  много ви моля  за  нещо:

Скрит текст:
Ще има концерт  на  маестро  Георги  Черкин -  нашия  виртуоз  пианист, но не разбрах  кога  и  къде.
Само го  чух  веднъж  да го  споменават  като  реклама.
Много ви моля, ако някое момиче  знае  да  ми  пише - очарована  съм  от  неговите изпълнения.
Свири  класическа  музика - Чайковски, Бах, Моцарт, Бетовен, Брамс,  Шуберт, Дебюси  и  други.  Ще  го дават  по  телевизията.   Рекламата  я  чух  по  БТВ  или  по  канал 1  -  и това не  знам.  Бях  в  другата стая, когато  само  го  чух.
Знаете, той  е  внук  на големия  наш  композитор  и  музикант  Георги  Златев  Черкин  от  Русе.
Много ви  благодаря.

# 629
Добро и приятно неделно утро  Hug

С първото кафе за деня ви пожелавам приятен и забавен почивен ден  Hug

Сиси Hug

Скрит текст:
Не съм видяла по телевизията рекламата за която питаш и не мога да ти бъда полезна....

Въпреки умората снощи погледнах малко от епизода....Ипек и Сюрея седят на едното диванче, срещу тях Фарук и Фикрет....Ипек се чуди какво правят сега Мама Есма и Гарип...Сигурно спят по това време....пълно мълчание....Ипек продължава да мънка напевно все в тази посока....Сюрея започна да се смее, прикривайки се....И по едно време Фарук се ококори  hahaha hahaha hahaha hahaha Изглежда Фарук не може да се примири, че майка му е с друг мъж.....

Да бъде прекрасен денят ви момичета  lovekiss lovekiss lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт