Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~195

• 47 660
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Сиси Hug

Пуснали са новите снимки за 1-ви епизод на Вургун....взех ги от сайта на Фокс тв.

Vurgun 1. Bölüm Galerisi

и озета....
Скрит текст:
1. Bölüm Özeti

Aşık olduğu karısı Reyhan ve oğluyla beraber çok mutlu bir hayat yaşayan Kemal Vardar, oğlunun ikinci yaş gününü kutladıkları gece aklına takılan bir iş için uyanır ve sahip olduğu fabrikaya gider. Kemal şirkette çıkan yangın sonucu büyük bir kaza geçirir. Doktorlar Kemal’in tıbben öldüğünden emindirler. Kemal yıllarını komada geçirirken, Reyhan ve yakınları yaşamaya devam etmek zorundadır. Kemal’e komada kaldığı süre boyunca Asya hemşire çiçek gibi bakmıştır. Öyle ki hastanede çalışan herkes onun bu ilgisinin altındaki gerçeği merak etmektedir. O gün Asya hemşire Kemal Vardar’ın durumunda bir farklılık hisseder. Ve sonunda Kemal komaya girdikten 10 yıl sonra büyük bir mucizeyle uyanır. Ancak Kemal’in öldüğü ve etrafındakilerin yaşadığı bu 10 yılın sonunda onu hayalindeki gibi bir kavuşma beklememektedir.
превод на руски ез.
Цитат
Озет к 1 серии
Кемаль Вардар который влюблён в свою жену, живет очень счастливой жизнью со своей женой Рейхан и сыном.как обычно просыпаясь он идёт на работу к которой очень привязан, в ночь, когда его сын праздновал свой второй день рождения Кемаль попал в большую аварию в результате пожара в компании. Врачи уверены, что Кемаль умер с медицинской точки зрения. Кемаль провел годы в коме, а Рейхан и его родственники должны продолжать жить. Во время его пребывания в коме медсестра Асья ухаживала за Кемалем как за цветком. Настолько, что каждый, кто работает в больнице, интересуется правдой, которую она скрывает . В тот день медсестра Асья почувствовала разницу в состоянии с Кемаля Вардара. И, наконец,происходит большое чудо Кемаль просыпается спустя 10 лет после того, как вошел в кому. Однако в конце этих 10 лет, когда он умер и снова ожил вокруг него, он не ожидает воссоединения, с близкими для него это как мечта.
Перевод от нашей группы 🔥Не копировать только репост 😎

# 676
Сиси видях, че пишеш сценарии и реших да пусна един пост да те редувам, ама Злати вече го е направила  Peace

Злати благодаря за снимките и озета на Вургун  Hug

Ася - медицинската сестра сигурно е поддържаща героиня и ще се бори за Кемал.....Но като разбрах, кой е съпруга й - актьора, който беше доведен брат на Елиф от Съдбата и който стреля по нея.....Та си мисля, че едва ли героя на Мехмет Б. ще има положителна роля в този сериал... Thinking

Така ме сърбят ръцете да си излея душата за Дилара, ама не....ще разваля всичко.....

# 677
Ама сте диамантени момичета.  Не ви очаквах.  Ама, Бог си  знае работата.
Ани, скъпа, моля те пиши  кой  е  тоя  дето играе  на  Ася  съпругът й.  Не се сещам. А пък и съм слаб  физиономист.  Мисля си за един, ама  съм  го  забравила.

Ами той  тук  във  "Вергун"  ще  играе  отрицателна  роля,  заедно  с   Туран  и  Ведат -  тримата  ще  вилнеят.
А  оная  снимка,  дето  Рейхан ги  снима  Кемал  и  Ведат  я  намерих във  Фейса  и как съм  я пренесла  тук,  не  зная,  ама  стана.
Златинче,  много ти благодаря  за снимките  от  премиерния  епизод.
Сега  да видя  превода и да го напиша.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 07:53 от sisi55

# 678
                           Превода  на  Злати  от  първи  епизод.

Кемал Вардар, пословично  влюбен  в  жена  си  живее  много  щастлив  живот  със   съпругата  си  Рейхан  и  сина  им.   Както  обикновено  сутрин  след  като се  събуди  отива  на  работа,  която  му  доставя  удоволствие  и  я   върши  с   обич.
             В нощта,  когато  празнуват  втория  рожден  ден  на  сина  си,  Кемал работи  в  офиса си,  който  е  подпален и  пожара  изгаря офиса  му,  а  и  него.
             Лекарите  са сигурни,  че  Кемал  е  умрял  от  медицинска  гледна  точка.
             Кемал  прекарва  в  години  в  кома,  а  жена  му  Рейхан  и  близките  му  трябва  да  продължат  живота си.
            Докато  Кемал  е  в  кома  в   клиниката  за  него  се  грижи  медицинската сестра  Ася  много  внимателно   като  цвете.  Тя  толкова  усърдно  се  грижи  за  него,  че  персонала   се  интересува  от  тайната,  която  Ася  крие.
           В  този пословичен  ден  мед. сестра  Ася  почувствала  разлика  в   състоянието  на  пациента й.
           И на края се  случва  голямото  чудо - Кемал  излиза  от  комата  след  10  години.
           Но в края на  тези  10  години,  когато  той  умря  и се съживи,  той  не  очаква  да  се  присъедини  към  близките  си,  а  роднините  за  него  са  като  бленувана  мечта.

к        р        а      й

Б.М.  Щом  като  на детето  празнуват  втория  му  рожден  ден,   това  значи,  че  детето  е  на  1  годинка.  Това  е  така,  защото  първия  му   рожден  ден  е  когато  се  е  родило,  но  е  била  нулева  година,  за  това  рождените  дни  вървят  с  1  напред  от  навършените  години.  Така  е  с  цял  свят.
Или    на  детето  празнуват  втория  рожден  ден,  а то  е   на  1  годинка.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 16:42 от sisi55

# 679
Сиси
не помня как се казваше героя му, но изглеждаше така

В Съдбата играеше ролята на незаконен син на бащата на Елиф. Съюзи се с Дафа, стреля и уби шофьора на Елиф, а колата хвръкна в морето и Елиф беше в колата. След това Максут я извади.....
Но не съм сигурна дали си гледала Съдбата....Както вече веднъж отбелязах, ти гледаш с нас само сериали в които участва Еркан....А в останалото време си гледаш други сериали. Сериалите, които ние гледаме и обсъждаме тук, не са достойни за твоя вкус.....

# 680

Ани, скъпа, тези жълти  рози са  за теб. Моля те "сложи" ги в една ваза  да  те  радват.
Защо да си мислиш, че не  гледам  сериалите с  теб???  Грешка ! Нали  там  главната героиня  е  моето откритие - Хатидже   Шиндил.  Гледала  съм  го  и  на  турски,  и  на  руски  и  го  превеждах  и  на  български,  после  пък  го  гледах  и  по  българската  телевизия.  Даже  и сега  го  излъчват  някъде.
Всичко  гледам  и  всичко  знам,  но  съм  слаб  физиономист.
Златинче, добро утро  и  на  теб.  
Закъснях  за работа, ама  се  разтакавам,  защото  шефката  ми  е  на  екскурзия  в  Бейрут - Ливан.
Сега  тръгвам.
Да ви е  сладко кафенцето.  Пийте го  с  обич.
Край с  януари.  Днес  е  първи  февруари.  Ще мине и  той  и ще дойде  баба Марта.

# 681
# 682
Добро утро момичета  Hug
Първия месец се изтърколи и ето днес дойде малък Сечко. Да ни е честит месеца на любовта и виното  Two Hearts Two Hearts Wine Glass Wine Glass да бъде топъл и слънчев  Flowers Sunflower Да ни се случват само хубави неща  Hug

Сиси  Hug Лу  Hug благодаря за кафето, поздравите и пожеланията  Hug

Днес е денят на Невестата - очаквам с нетърпение новия епизод  smile3539

Днес е първия работен ден на Гости на новата работа - пожелавам й успех  newsm10

Щастлив ден момичета  Flowers Four Leaf Clover

# 683
От фейсбук.....

Цитат
"ПЕЧАЛБА" - Кратко описание на епизод 1'.
Кемал Вардар, много щастлив, живее щастлив живот със съпругата си Рейхан и малкия му син Керем. Той е много привързан към работата си, и с удоволствие се отправя всяка сутрин към нея. По време на честването на двете години на малкия Керем, с Кемал се случва трагедия. Фирмата има пожар и Кемал в резултат на трагедията попада в кома. Диагнозата на лекарите е ужасна, Кемал умира от медицинска гледна точка. Докато Кемал е в кома, семейството му продължава да живее. Ася, сестрата на Кемал пази тайна, която е интересна за много хора, тя е свързана с Кемал и се грижи за него като цвете. След 10 години се случва чудо, Кемал излиза от кома. Пропастта между Кемал и семейството му е на 10 години и преодоляването на този залив е мечта за него.
 /Хитовите турски сериали ®

# 684
Добро утро! Hug Hug Hug

Добре дошъл Февруари !
Много здраве ,щастливи и незабравими мигове през новия месец!

Честит ни нов месец! Party
Честит Трифон Зарезан! Wine Glass
Честито на именниците! bouquet

Сиси HugЛу HugАни Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! bouquet bouquet bouquet

Днес е денят на ИН! Party

От другата седмица сме вече с два сериала-сряда и петък! Wink Party

А моите за гледане ще станат 7,седмицата е запълнена! Joy С 4 съм онлайн! Wink

Откъсите за 70 еп. ! Peace

този е от вчера...

и от днес....
70. Bölüm 2. Ön İzleme

https://www.startv.com.tr/dizi/istanbullu-gelin/ekstralar/70-bol … -startvcomtr-ozel

и в Контакта-https://vk.com/istanbullu_gelin?z=video-64090011_456239773%2Fb51 … pl_wall_-64090011

Гюлистан казва,че е дошла Анастасия...и лелята започна да пита за нея!Сюрея й обяснява....за децата и Есма...

Щастлив ден за всички! lovekiss

ПП Ани,,за БГ превода на озета! Hug

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 09:45 от Zlatina3

# 685
  • Варна
Здравейте, момичета!
Още не съм гледала последната серия и не зная кога ще я погледна.
Скрит текст:
Миналия петък – рано сутринта синчето ми ме сюрпризира, че са решили да ходим до Одрин и сутринта в 6 ч ще дойде да ме вземе. Така, без подготовка, без пари, без нагласа даже, заминахме за два дни „да се поразмотаем“- по неговите думи. Прибрахме се късно вечерта в неделя. А на сутринта отново сюрприз, но този път много неприятен – мойколега и много близък приятел беше станал жертва на грипа. За съжаление единствената дъщеричка на колегата живее в Кипър и успя едва вчера да се прибере във Варна. Така доста от тежките и административно отвратителни подробности легнаха на гърба на приятелите. Не, не се оплаквам, защото той заслужава много повече от това, което правихме и продължаваме и днес да правим, но сериала остана настрана. Днес ще го изпратим по вечния му път и довечера, дори да гледам серията, вероятно няма да съм в състояние да пиша.
Животът, за съжаление, понякога е много жесток!
Исках да знаете, че не съм ви изоставила, а просто нямам възможност да съм с вас и довечера.

# 686
Бризче Hug
Скрит текст:
Съжалявам за колегата ти!Да почива в мир! Praynig
3-ти откъс са пуснали....Есма-Ипек

Отрывок к серии:
https://vk.com/istanbullu_gelin?z=video-64090011_456239774%2F297 … pl_wall_-64090011

# 687
Привет дами  wavey
Минавам само на бързо да се обадя, защото
Скрит текст:
Днес отново имах майстори - да си оправят работите, които бяха свършили през куп за грош....Дойдоха сърдити, но след половин час с усмивка им предложих кафе и те не можеха вече да се сърдят. Дори този път пометоха грубия боклук, от което останах много изненадана....Но вече мога да пусна прахосмукачката и затова минавам на бързо, за да мога довечера да съм на линия....

Злати благодаря за откъсите, ама ще ги гледам когато свърша да бръмча.....

Бризче  Hug

Скрит текст:
Да бъде светла паметта на твоя колега и приятел  Praynig Много лош изход от грипния вирус. Понякога колегите и приятелите са по-близки от роднини. Не се съмнявам, че така би постъпила и с човек, който не заслужава, но той освен колега е бил и добър човек. Вечна да бъде паметта му  Praynig

# 688
Здравейте и от мен! И аз се завръщам след един месец да си следя сериалчето. Очаквам с нетърпение серията довечера и да видим какво ще стане между Ипек и Фикрет. Честно казано не знам дали да съжалявам Фикрет или не .. тази тяхната връзка ми е малко "токсична". Хем се срещат с други и флиртуват, хем не могат без другия като се издънят. Трудно им е - опитват да закърпят отношенията си, личи си и не е лесно. Защо ли ми се струва, че Ипек след като научи за изненадата може и да си промени решението? Даже честно Сюрея и Фарук не са ми толкова интересни вече. Сюрея го раздава прекалено спокойно и малко се рее в облаците. Никакво развитие там. Освен, че в предишната серия за мен тя просто си потърси повод да се скара с Фарук. Нали се сдръпаха и с Дилара. Леко скучновати станаха. Даже Есма и Гарип са по-интересни. Rolling Eyes

# 689

Довечера  сме  на  кино.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 16:53 от sisi55

Общи условия

Активация на акаунт