На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 23

• 122 625
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Зависи от къде пътувате Simple Smile. Ние обикновено тръгваме в 6 от Бургас и около 9 сме в Одрин.

# 376
Заслужава ли си за техника?

Винаги е било изгодно за пазаруване /ходя от 5г/а и емоцията си заслужава.

# 377
  • Пловдив
Зависи от техниката, но
от една страна, няколко месеца преди нова година обявиха, че ще продават всичката бяла техника без ДДС
от друга страна трябва да прецениш дали те устройват условията за ползване на гаранцията.

проверявала съм един и същ модел съдомиялна в технополис и техния текзен - 700 лв. разлика...

изводи може да си правите сами......какво печелите и какво губите

# 378
  • Пловдив
Гугъл мапс ще ви покаже километри и време на пътуване

# 379
Здравейте! Споделете изгодно ли е да се купува злато /14к/ от Одрин. Каква е цената за грам? Simple Smile

# 380
  • Пловдив
В неделя-58 лв., но трябва да проговориш малко....

# 381
Много благодаря! Не мога да се пазаря, но ще опитам Simple Smile. Четох някъде за цена над 70 лв.

# 382
  • София
В неделя-58 лв., но трябва да проговориш малко....
А  къде беше на тази цена?(магазин, капалъто???)

# 383
  • Варна
Някой да ходи до Одрин тази събота от Варна с автомобил,мога да споделя част от транспортните  разходи?

# 384
  • ВАРНА
Искаш да пътуваш или само да ти купят нещо?

# 385
Здравейте,
Има ли магазин за чанти o*bag в Одрин? Ако да, моля за ориентир.
Благодаря предварително!

# 386
  • Варна
За пътуване попитах.

# 387
  • Пловдив
А  къде беше на тази цена?(магазин, капалъто???)

Да, купихме от покрития базар до лалетата. Ама - два пъти се отказвахме и  накрая  на връщане сам ни извика .... и пак на мойта стана.

# 388
  • гр. Бургас
Добро утро на всички! Относно Салепа, бях писала скоро, че в къщи всички го обичаме особено зимата, купуваме от Бизим или Мигрос, захар не слагам. И както винаги, когато споделям, някой ме отряза, че това било картофено нишесте, не бил оригинален салеп..., другия бил в торба с мерителна лъжичка! Нека всеки сам си прецени, кое е по - доброто за него и защо се правят забележки....

# 389
  • Varna
Роси,
ако ти е казано остро и не любезно, че това не е салеп а картофено пюре, напълно те
разбирам Hug
При това положение ще трябва да питаме някой от приятелите тука, които знаят турски
кой салеп е салеп, а не картофено пюре.
А, селепа го предпочитате зимата, защото това е загряващо питие и се пие предимно
през този сезон.
Браво на вас, че може да пиете салепа без захар. Аз ако не си сложа мъничко шекерче
не ми е вкусно. Ето, всеки си има вкус. Simple Smile

Ама и аз не съм се сетила да питам моята явка във Одрин кой от продаваният салеп
не е кръщаван с картофено пюре....голяма съм муня 'начИИИ smile3538

Общи условия

Активация на акаунт