На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 23

• 122 669
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Varna
А, баш, че и медицинските дрехи излизат!!!

# 76
  • вкъщи
Някой днес ходи ли до Одрин? Ние се гласим за 26, уж на спа и междудругото шопинг, но четох че имало км опашки и нещоооо взех да давам назад.

# 77
  • Пловдив
Майка ми на обяд минаха през Капитан Андреево за около 30 минути. В момента са в Одрин. Ще видим как ще се приберат. Simple Smile

# 78
  • у нас
Не съм се замисляла, но Бедестен или там както се изговаря Безистен ли значи?  Иначе, да, Делта много хубаво го е обяснила, а снимката е точната, която е качил Papaone.
Заснежен Одрин сигурно е много красив, но предпочитам да го гледам на снимки. В такъв студ не ми се обикаля.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 79
  • Varna
Синарич,
ти ме накара да проверя .....и излизат и двете наименования да са верни.
Ако някой е по-навътре с произнасянето и точното писане, нека да пише.
Ще бъде добре да знаем. Поне за мен, защото ще е кофти да пиша невярно.
Благодаря, предварително bouquet

# 80
  • у нас
Върти ми се, че май Бедещен се изговаря, но дали е така? Някой запознат с езика ще удари едно рамо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 81
Здравейте! На 27-ми имаме намерение да ходим до Одрин с преспиване,та може ли да ми препоръчате хубав хотел. Насочила съм се към Рамада,само не мога да се ориентирам дали е след или преди Кипа. Ще се радвам ако ми помогнете с мнение.

# 82
Върти ми се, че май Бедещен се изговаря, но дали е така? Някой запознат с езика ще удари едно рамо. Stuck Out Tongue Winking Eye
Как се пише, утре ще питам за произнасянето.

# 83
От това,което видях в Интернет е Bedesten-Бедестен. Когато в думата има буква Ş се
чете Ш.

# 84
здравейте!
много отдавна не съм следила темата, защото се изписват страшно бързо напоследък Simple Smile
моля за предложения къде мога да заведа дете, на малко над 3г като забавление..
знам само в закрития МОЛ на последния етаж, и на открития има един открит. нещо друго ?
моля за предложение за хубав хотел, изведнъж решихме да отскочим да си напазаруваме, основно хранителни стоки
все още има ли ограничение за млечни стоки, че ние основно такива си купуваме .
благодаря предварително за отговорите Flowers Bouquet

# 85
  • Varna
За млечни продукти винаги е имало ограничение, но митничарите са си затваряли очаците Simple Smile

За бедестен или безистен, аз се интересувах, как е правилно да се изговаря и пише на
български. newsm78 Иначе видях, че се изписва и по двата начина на различни места
и може би е прието да се изписва и по двата начина.
Ще видим още някой ако се включи и е научил още нещо по този въпрос.

# 86
Здравейте. Във Вт и ние сме попаднали под сняг и вятър, ама ето какво намерихме:

в Margi outlet - Baklava house (цените са различни, от моите - 75 ТЛ/кл).

другите сладки от Aşina Kuruyemiş

крем - 26,36 ТЛ, хапчета - 9,94 ТЛ.
Щяхме да минем бързо, обаче хванахме смени Sob
Весели празници

# 87
                Здравейте.

Има ли в групата бургазлии, които ще ходят скоро до Лозенрад?
      Искам да поръчам нещо, което пропуснах да купя от Мигрос? /не е храна и препарати/

Весели празници на всички!

# 88
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро,
първо искам да пожелая на всички весели и светли празници!
Бих искала да попитам, кога започват намаленията в US Polo /Сега е до 50%, но обувките, които съм харесала са на 30%/  и в другите магазини, дали е като при нас на 26-ти? Би трябвало да работят магазините на 26-ти, нали?

# 89
Mutlu Noeller.. Simple Smile

h

Общи условия

Активация на акаунт