На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 23

• 122 672
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Varna
Басаран,
Благодаря bouquet И да ти се връща добрината която правиш!

Светли празници за вас и вашите обични хора, момичета и момчета!!!

# 91
  • Бургас / UK
шушито,хората са мюсюлмани и не празнуват Коледа,така че всички магазини работят...

Халим, благодарим за пожеланията Blush

Весели Коледни празници на всички момичета и момчета Hug

# 92
Благодаря, Халим!
Радвам се, че си в темата, както и в останалите теми за Турция, много си ни от полза!  Simple Smile
Весели Празници на всички!!!

# 93
Весели празници!

# 94
# 95
Преди малко обявиха мин.заплата 2020тл това е %26 повече оt предишната 1603тл..
значи след нова година ще има яки подсъпвания у нас..

# 96
  • гр. Бургас
Халим, благодаря! Весели празници на всички!

# 97
# 98
Добро утро,
първо искам да пожелая на всички весели и светли празници!
Бих искала да попитам, кога започват намаленията в US Polo /Сега е до 50%, но обувките, които съм харесала са на 30%/  и в другите магазини, дали е като при нас на 26-ти? Би трябвало да работят магазините на 26-ти, нали?

днес в онлине сайта пуснаха  плати една купи две
ако гледате сезонни дрехи няма да намалят пове4е от %30..

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 13:48 от BsrnX

# 99
Халим, в кой сайт са най-добрите намаления? Мисля че до Нова година онлайн ще има добри сделки.

# 100
Честита Коледа, група! Здраве, мир и благополучие във всеки дом!

Халим, благодаря! И аз се интересувам от онлайн пазаруването и как става доставката.

# 101
sevgi : трябва да се ровиш почти всички правят разни пормоции..

daniela.qnkova : сайтовете нямат реални доставки извън страната, аз правех доставки на някои неща от турските сайтове но сега заради зимата прекратих известно време, не се пътува в студеното Simple Smile

# 102
Благодаря ти, Халим!  Наистина ми беше интересно как стават доставките. Нямах представа, че ти си човека Simple Smile 

# 103
Здравейте, някой знае ли какво е работното време на магазините в Турция по новогодишните празници - Мигрос, Уайкики и т.н. Ще пътуваме на 29-ти, но реално 30 и 31 декември ще са ми свободни, но дали ще работят магазините тогава? Рових из сайтовете им, но хич ме няма с турския и не мога да се ориентирам къде да търся инфо.

# 104
Здравейте, някой знае ли какво е работното време на магазините в Турция по новогодишните празници - Мигрос, Уайкики и т.н. Ще пътуваме на 29-ти, но реално 30 и 31 декември ще са ми свободни, но дали ще работят магазините тогава? Рових из сайтовете им, но хич ме няма с турския и не мога да се ориентирам къде да търся инфо.

Yok problem Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт