На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 23

• 122 571
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • у нас
Цената на пръстените много зависи от модела, от каратите и тн. Иначе има доста зл.магазини - на центъра, в уличка до центъра, до Селимие джамия.

# 631
  • Стара Загора
Бадемите при нас са 25 лв/кг, което прави същото като в Одрин. Лешниците обаче са почти наполовина! Тук 30 лв, там 45-50 лири.

# 632
Турция е най - глемият производител на лешници в света. Предполагам това е причина да са значителлно по - евтини от другите ядки.
Взеха да ми посвършват жизненоважните продукти от Одрин, вкл. и лешниците. Simple Smile

# 633
  • Бургас
Мислим да ходим до Одрин с цел търсене на  брачни халки. Може ли ако някой е купувал да сподели  от къде, на каква цена и какво е качеството?
Благодаря
По главната улица в Одрин има десетки златарски магазини. В пресечката има и още. Обаче златото не излиза по-евтино от тук,  но пък им я богат избор. По принцип за злато бих ви посъветвала да отидете до Истанбул или Люлебургаз. По-евтино е. В Одрин цените на всичко е супер надуто заради нас и гърците.
Преди 2 месеца купих от мола в Люлебургаз  златни обеци и платих 1/2 от цената им, за която се продаваха в нашите магазини.

# 634
Бадемите при нас са 25 лв/кг, което прави същото като в Одрин. Лешниците обаче са почти наполовина! Тук 30 лв, там 45-50 лири.

Последно купувахме през ноември - 90 ТЛ на борсите, 70ТЛ на центъра до Рюстем паша.

# 635
Миналата седмица бяхме на гости. В Onur имаше Finnish 90 таблетки за 28лири.

# 636

Последно купувахме през ноември - 90 ТЛ на борсите, 70ТЛ на центъра до Рюстем паша.
Цената на лешниците вчера беше 80 лири. Доста по-скъпи от България. Тук ги вземам на 19 лв.за килограм.

# 637
В парфюмерията МАД може ли да се плаща с карта?

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 18:47 от krystal93

# 638
Скрит текст:

[/quote]
Цената на лешниците вчера беше 80 лири. Доста по-скъпи от България. Тук ги вземам на 19 лв.за килограм.
[/quote]

Scream    Scream

findık - 50 tl
badem - 75 tl
kuru üzüm - 18 tl
kuru incir - 40 tl

# 639
Здравейте,

Спешно! Къде във Варна да преведем пълномощно на турски, на нормална цена! Благодаря ви!

# 640
  • Стара Загора
Лирата не се е обезценила с 10 ст. Кога пък станаха 80 лири лешниците и къде? Аз взех от центъра 45 лири небелени преди месец.

# 641
Лирата не се е обезценила с 10 ст. Кога пък станаха 80 лири лешниците и къде? Аз взех от центъра 45 лири небелени преди месец.
Аз също купувах преди около 2 месеца белени на 47 лири, но в сряда на пазара в Лозенград ми поискаха 80.

# 642
  • Стара Загора
Да си искат. Те се на*ират като видят, че хората ходят на пазар, но щом се правят на хитри, стоката им ще застоява. Ние не сме балъци и сравняваме кое къде колко струва.

# 643
  • София
Здравейте! Ще ходим до Истанбул и Одрин на екскурзия. 😊 Къде е по изгоден пазара, защото навръщане във вторник ще сме в Одрин? Мисля да купувам боти, дънки шуба, бельо..

# 644
  • у нас
Здравейте! Ще ходим до Истанбул и Одрин на екскурзия. 😊 Къде е по изгоден пазара, защото навръщане във вторник ще сме в Одрин? Мисля да купувам боти, дънки шуба, бельо..
В Истанбул изборът е по-голям.

Общи условия

Активация на акаунт