На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 23

• 122 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Димитровград
До колкото знам в Турция цените на лекарствата са регулирани от държавата и цената им в сайта http://www.ilacabak.com 
е актуалната.

# 721
  • ...живея на последния етаж...
И аз знам , че е така. Само дето някои лекарства ги няма налични. Ей сега проверих Тайлола, действително е 26 лири в момента в сайта. Преди Коледа беше 14.

# 722
Ех, лошо! Някой каза преди Нова година, че са вдигнали минималната работна заплата с доста и се очакват големи поскъпвания. Дано комшиите се справят. Грам не разбирам от политика и икономика, за хората ми е...

Имате ли представа/наблюдения до кога са зимните намаления?

# 723
  • Пловдив
Във втрник като бях почти навсякъде вадеха вече пролетна стока, а повечето зимни бяха на 50%. Миналата година обаче за 8март като ходехме все още имаше зимна стока, е, в по-ограничени количества,но на много изгодни цени, може би 70%.
Лошо,че вдигат лекарствата... Те като гледам всичко бавно,но славно вдигат...

# 724
Сийнгърл, благодаря! А би ли казала откъде точно ги купи?

# 725
Маслото от черен кимион е 45 лири при момчето на пазара и 20 лири на борсите. Но на борсите си е фабрично. Не го правят пред теб..
45 лири за колко мл?

# 726
  • Пловдив
Рали, от борсите ги взех. Ама как да ти обясня точно... със стрийт вюто не се справям много... В един от големите складове. Не този,който е веднага след строителния магазин,още малко по-надолу, горе-долу срещу хлебарницата мисля се пада... дано да ме разбереш. Бяха в един кашон струпани по средата и аз даже помислих първо,че е някаква подправка. После по обясненията на едното момче реших,че са витамини и затова ги взех. И в нета видях какво всъщност е. Пия ги от 2-3 дни,но нищо не мога да кажа.

# 727
  • Русе
Относно капсулите - във фейсбук групите за продажба на турски стоки се продават за 22 лв.

# 728
Днес на Лесово много бързо преминаване. 20 мин и двете граници. Първи впечатления, цените са нагоре. Ходихме само в Ераста че стана много късно. Спокойно общо взето. Нищо не ми грабна окото обаче. Няма избор на пролетни дрехи. В ченча 100лв/290лири.100ев /580лв.Хотела /Султан/на много хубаво място. Като цяло става. За тези пари е добре.

# 729
  • ВАРНА
Едирне в трескава  подготовка за утрешното посещение на Ердоган Бей....

# 730
  • София /Абсурдистан
Момичета, за лекарствата искат ли рецепта в аптеките, или може и без?

# 731
  • ВАРНА
Ще зариибява одринци  Ердоган утре - мазни речи-подготовка за изборите за президент на 31 март.

# 732
  • Varna
Доколкото знам там народа не е от тези които долюбват
Ердоган Бей. То и за това по малко пари се отпускат по
онези места.
Това съм го чувала от познати турци, живеещи там.
Също там до скоро да видим една, две забулени жени за сметка
на Истанбул.
Но от миналата година виждам повече такива жени.
Та както ММ ми е вменил, че Ердоган Бей ми е аркадаш, Laughing та аркадаша ми явно отива да ги навива за подкрепа хората там.

Извинявам се за офф-а bouquet

# 733

Sinara - понеже често се дискутира преминаването с паспорт, който е валиден, но изтича скоро, ако сметнеш за удачно при нова тема да вмъкнеш инфо на 1-ва страница. Само туристическите агенции имат такова изискване. Когато е индивидуално пътуването, докато е валиден паспорта - може да се преминава границата. Независимо дали остава месец или седмица до изтичането му. Племеничката ми последно мина с паспорт, който изтичаше на следващият ден.

# 734
Не давайте такива съвети на летището няма да Ви пуснат с паспорт валиден 1 месец има си международна система за Турция валидността трябва да е 6 месец имат пълното право да те върнат винаги . А за самолетите пък това се следи много стриктно. Това, че пускат по границата не гаранция, че утре друго ще процедират защото това е даклирано с каква валидност на паспорта може да влезеш във всяка една държава.

Общи условия

Активация на акаунт