Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 16 дек. 2018, 09:50 ч.

Мъжът ми не ме понася

 • 11 335
 • 117
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 9 666
Ако ме "награби от вратата" такъв шамар ще му извъртя, че ще забрави къде се намира поне за 30 минути. Но това гадженцата без деца, няма как да го разберат. Намират неуместния нагон за израз на любов. Мързела - също.

И после - аз знам, какво искам ... и какво е то? Разгонен мързеливец, който да ме награбва от вратата и да правим секс в трохи и мръсни чинии, до купа мухлясали ябълки?

# 46
 • Варна
 • Мнения: 6 546
Аз съм с деца, обаче това не ти го разбирам, дори ти препоръчвам професионална помощ по проблема.

# 47
 • Мнения: 9 666
Аз ще ти препоръчам. Защото, когато се прибера, очаквам да ми разглоби количката и да пренесе поне едното бебе + каквото там имам за пренасяне, не да ме награбва и да зарежа децата в коридора. И не да се прибера, а той бея да я ял там нещо и да си е оставил цялата мизерия, защото "не е по битовизмите ...".

# 48
 • Варна
 • Мнения: 6 546
Цял живот бебета ли гледаш? Докато му се нагласиш, кой знае какво и що.
Simple Smile

# 49
 • Мнения: 158
Мацко, една седмица готви само за себе си и децата. А на третият ден като те пита какво става му кажи, че те дразни.
Оправия няма

# 50
 • Мнения: 9 666
Цял живот бебета ли гледаш? Докато му се нагласиш, кой знае какво и що.
Simple Smile

Не. Но това с непрекъснатото награбване става тъпо след един момент. Толкова тъпо, че чак ненормално. То и затова никой не го прави цял живот. Може би кучетата ... да, кучетата биха качили кучката от вратата, всеки път, но те пък не живеят толкова дълго.

# 51
 • Варна
 • Мнения: 6 546
Е, съвсем се обърка, но ти как му охлаждаш страстите - с шамари ли, не разбрах. Или пък хич му ги не разпалваш?

# 52
 • Мнения: 167
Бре, да му се не види! Защо се предполага, че съм запозната с личния ти живот, та трябва и да го коментирам? И изобщо, други семейства освен твоето няма ли?
Репликата ми беше отправена към друга съфорумка, ако не се лъжа?
Исках да кажа, че все някой трябва да направи първата крачка и опит да си подобрят отношенията и да си оправят в брака и той ако не прави нищо и само си стои на компютъра тя е тази, която трабва да пробва да бъде по мила да прояви загриженост да се постарае поне 1 седмица да е мила и любяща жена и да не му крещи и мрънка и ако не види никва промяна може би съвмесния им живот и брака им нямат никво бъдеще . Но няма как да стане, ако само си мрънкат един на друг и чакат чудо Simple Smile

# 53
 • Мнения: 620
Авторката спомена, че има склонността да крещи и издава заповеди. Това убива отношенията и е добре да се постараеш да озаптиш подобни пориви. Не ти набивам канчето. Пиша го, защото аз самата съм такова чудо на природата и си давам сметка, че ако искам да запазя добрите отношения с близките си, е добре да връзвам триглавата ламя, скрита в мен.

Аз съм на същия принцип, но на милото и на майка ми и баща не мога да викам. Брат ми също. Сърце не ми дава, а за милото съм толкова чувствителна, че една дума на криво да му кажа и се чувствам зле, защото е много дипломатичен и спокоен човек.

# 54
 • Мнения: 9 666
Е, съвсем се обърка, но ти как му охлаждаш страстите - с шамари ли, не разбрах. Или пък хич му ги не разпалваш?

Не си показваме страстите със сграбчване от врати. Това е дебилно.

# 55
 • Мнения: 1 859
Не си показваме страстите със сграбчване от врати. Това е дебилно.
Че кой говори за постоянно сграбчване, аз дадох пример какво различно от вечното мрънкане може да се направи.
Също толкова дебилно е да си въобразяваш, че готвенето на манджи те прави някаква невероятна жена. Ми не, не те прави. Даже, представяш ли си, ако си взела мъж, който те цени само заради мусаката - поздравления, направила си първа стъпка към живот с мамин златен.
Момиченцата масово се заблуждават, че има някаква романтика в мъжкото изискване и женското прислужване, после пускат теми как не гледал достатъчно децата. Това е дебилното, а не сексът.
На някои жени манталитетът им е такъв, че хем са възпитани да мрънкосват за ужасните мъже (които сами са си избрали точно заради ужасността, но как да и го признаят сега...), хем не поемат обяснения за баланс. Вместо да мрънкат как мъжът не им помагал, докато те са в майчинство, по-полезно ще е да забъркат кекс.

# 56
 • Мнения: 25 186
Всъщност ситуацията е съвсем нормална и не бих казала, че има нужда от професионална помощ, с изкл. на професионална чистачка от време на време. Изобщо не следва да се слушат апокалиптичните приказки колко е ужасно с две деца и каква огромна цена се плаща.

Сега, ясно е, че човек, който само работи, няма как да върши "емоционалната работа" около едно домакинство, тоест да помни кое как и кога и да върши тая работа спонтанно. Обаче с времето може да му се разпределят задачи, докато започне да ги смята за "свои". Примерно мъжът ми не сменя памперси на новородени...обаче пазарува много добре, подробно и без забравяне. Познай кой е снабдител вкъщи.

Аз съм с три деца, две общи - ами имало е уикенди нищо да не ни се прави. Дори и аз се припотявам от разходка с 2 малки деца. Нормално е да не е като по рекламите - всички грейнали с усмивки и пият портокалов сок.

Та така, давай му повече "негови" неща. А, и не му давай да седи на компа - това повече уморява и подтиска. Не е почивка. Да спи, ако трябва, да гледа в една точка, ама не на компа.

# 57
 • София
 • Мнения: 651
Странно, че за пример се дават истории от лятото, когато не искал да иде на плаж. Май си му насъбрала. Вдигни скандал за всичко, изсипано тук - изсипи му го на него.

# 58
 • Мнения: 66
Ти сподели ,че и ти имаш много "трески за дялане ", какви са?

# 59
 • волно калдъръмче
 • Мнения: 4 141
Ти сподели ,че и ти имаш много "трески за дялане ", какви са?
Че мърмори, а когато и това спре да работи - вика. Поела е изцяло грижата за дома и децата и когато се умори, чака някой да се сети, че и тя е човек и има праг на търпимост. В такъв момент е по-склонна да заповядва, вместо да се примоли учтиво половинът да я отмени в някои дейности. Последното е нещо обикновено в последно време - жената да се моли помощ за неща, за които би следвало да е ангажимент и на двамата. Тя няма работно време, за да изключи и да презареди. Все някой я дърпа за нещо. Това са ѝ треските за дялане.

Мен ако питаш, много е търпелива даже. Щом още не ги е строила в две редици да козируват...

Общи условия

Активация на акаунт