Юлски мами 2019г. 2. Юлските мами подарък имат вече, в нас живее мъничко човече!

• 43 622
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Сливен
На 31 години от град Сливен,втора бременност,термин 27.07, пол:момче

# 481
  • София
Момичета, за малко помощ/съвет се обръщам към вас. Някоя ползвала ли е при предишна бременност волтарен и подобни гелове или да е имала възпален/прещипан нерв?
Малко са нещата, които можеш да използваш. Консултирай се с гинеколога си.
След 1та бременност имах ужасно болки във врата. Правиха ми снимка (със защитно облекло). "Понеже си кърмачка... почти нищо не мога да ти изпиша". Мазах се с някакъв крем и мина бавно.
При 2та бременност имах захапан нерв на таза. "Стискай зъби и търпи" Rage

# 482
Точно това имам и аз, защипан нерв на таза, то не може сега снимки, нищо през устата, само дето противоречиви мнения. Може ли, не може ли волтарен... Вие какво гелове, мразила ползвахте? АГ ми каза само да махна панадола, ако не е крайно наложително.

# 483
  • София
Абсолютно нищо не ми изписа тогава.
Посъветвай се с гинеколога дали можеш да отидеш на масаж.
Попитай дали можеш да пиеш Невробекс или Милгама.

# 484
Включвам се и аз ,отдавна  не съм писала но ви следя.
Термин 27.07.19
На 26г съм
София
Първа бременност
Пол все още неизвестен

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 15:16 от BlondyDjitsy

# 485
Момичета, за малко помощ/съвет се обръщам към вас. Някоя ползвала ли е при предишна бременност волтарен и подобни гелове или да е имала възпален/прещипан нерв?

Ох това е ужасно,аз имам възпалени нирвни коренчета на вратът и мажа с гел при силна болка.   
Аз съм с ишиас и питах доктора дали мога да отида да ми освободят нерва каза че няма проблем докато корема ми е малък и мога да лежа на него

# 486
  • София
Хора, оплаквам се от себе си. Живея си седмица назад и това е.

В петък бях на ЖК и лекарката ми вика "15та г.с.". Викам "Ааа, не е възможно. Приложението ми казва 14+2, значи съм в 14та.". Тя (мъдро) отказа да се разправя с мен. Grinning

И чак днес ме озари, че е права. 😀 Разгледах си хубаво Ovia-та и гледам, че тя брои от нулева седмица.

Това ще рече, че пълното тълкувание е 14 пълни седмици + 2 дена от следващата. Иначе казано - в 15г.с.

Много съм зле, честно! Grinning

# 487
Това със седмиците и мен много ме объркваше отначало, но и моят лекар така ги води, примерно 14+2 = 15та седмица. По-рано някой беше пуснал едно колело, което ползват лекарите, видях наистина такова и в кабинета, и по него може да се ориентирате.
http://www.ladypill.com/calendar.php

# 488
  • София
Много благодаря! Аз го търсих туй кръгче, ама безуспешно.

Иначе, то е много разбираемо. Мога ли отнякъде да си взема истинско...?Grinning Че на телефона не ми зарежда.

# 489
Питай АГ-то, може и да ги дават.

# 490
Или просто смени апликацията. Използвам Pregnancy + -> няма несъответствия в седмиците

# 491
Момичета, бих искала да Ви питам, имате ли желание за секс?
При мен, откакто забременях драстично намаля..

# 492
На 32г.
От София
Първа бременност
Термин- 04.07.2019г.
Пол- неизвестен

# 493
  • София
Момичета, бих искала да Ви питам, имате ли желание за секс?
При мен, откакто забременях драстично намаля..
И аз съм така. Само гледам като се върна от работа, да се наям и да си легна да се лежа.  Нищо не ми де прави. Подува ми се корема, имам и газове и това още повече ми намалява желанието за секс.

# 494
Здравейте момичета, не съм писала от много време, но много ми се насъбра напоследък. Иначе сме добре с бебо (май ще си имаме момченце 💙)! Иначе за таблицата данните ми са:
36 години
Първа бременност
Термин - 21.07.2019 г.
Момче 💙
гр. Хасково

Общи условия

Активация на акаунт