Юлски мами 2019г. 2. Юлските мами подарък имат вече, в нас живее мъничко човече!

• 43 476
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
И аз се записах в Св. Петка за ранен скрининг, за 10-ти януари.
Чета темата от около седмица, но не се осмелявах да пиша преди да чуя сърчице, което се случи вчера.
След инвитро съм и ми е първа бременност.
Всичко ще бъде наред! Пожелавам ти лека бременност! При кой доктор се записа н Св. Петка?

# 76
Благодаря!
При д-р Янкова. А ти?
В Св. Петка ли ще се следиш през цялата бременност или само първият ти скрининг ще е там?

# 77
  • Варна
И аз съм на 10-ти Януари в св. Петка за скрининг. При Сигридов ли ще сте?

# 78
Благодаря!
При д-р Янкова. А ти?
В Св. Петка ли ще се следиш през цялата бременност или само първият ти скрининг ще е там?
Аз се записах при д-р Богданова. Искам тя да следи бременността изцяло. Тя изражда в Токуда и мисля при нея да си раждам.

# 79
Благодаря!
При д-р Янкова. А ти?
Аз съм на първи скрининг при нея на 27.12. Нямам идея какво ще ми прави, но ми казаха 160лв и малко ми потънаха гемиите, че тоя месец и без това е бая скъп Joy На ЖК съм при Венкова, слава богу всичко е наред с изследванията и поне аз си мисля че от както спрях да се притеснявам, всичко е доста по добре. Расте и е точно по календар.
Иначе и аз съм чувала, че на запад не бързат с прегледи и тн, което от една страна е добре. Тука като ходим по прегледи само се притесняваме дали всичко ще е наред.
 В крайна сметка това е едно от най-естествените неща през които преминава една жена. Ведро и спокойно Simple Smile

# 80
Момичета и аз се присъединявам към Вас ! Днес бях на преглед и докторката каза 8г.с. и 1 ден ,а на Pregnancy + ми показва, че трябва да съм 9г.с. и 5 дена .Малко съм притеснена нормално ли е докторката нищо не каза само се усмихна. :*

# 81
Момичета и аз се присъединявам към Вас ! Днес бях на преглед и докторката каза 8г.с. и 1 ден ,а на Pregnancy + ми показва, че трябва да съм 9г.с. и 5 дена .Малко съм притеснена нормално ли е докторката нищо не каза само се усмихна. :*

Limonkabonbonka , докторката ти изчисли, че си в 8+1 седмица и на прегледа плодът отговаря също на това, а ти си изчисляваш 9+5 чрез приложението ли? Или и тя изчислява, че си в 9+5, а плодът е с размери за 8+1? В първия случай дали не изчисляваш грешно с приложението, а във втория - случва се да има изоставане от няколко дни, което не би трябвало да е страшно. При мен също календарът показваше 7+6, а на ехо размерите отговаряха на 7+1 и ми обясниха, че не е притеснително. Случва се и на доста други момичета.

Иначе и аз запазих час за първия скрининг на 14.01 при др. Панайотова в Надежда. Така като гледам това не е най-често разпространеният избор, но се надявам да е Ок.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 19:28 от Не се сърди, човече

# 82
  • Сандански
Мен пък днес тотално ме объркаха, защото се бях разбрала да ходя при моята лекарка на БХС, като аз на моя глава си записах час за ФМ при друг лекар (защото моята не прави ФМ). Та днес звъня на доки и и казвам за ФМ и тя ми обясни, че се правила 18г.с., само скрининга е от 11-14г.с. и че така ще си ходя и ще си давам парите. Между другото и доктора при който ходя на ЖК и той ми спомена, че 18-20г.с. се прави ФМ, ама аз сметнах, че се е объркал. На вас кога ви е ФМ, доки каза, че сега е твърде малко, за да му огледат органите.

# 83
При предишната ми бременност ФМ беше в 19 или 20 седмица.

# 84
  • Варна
1-вата ФМ се прави в период между 11-та и 13г.с. +6д. Тогава се оглежда бебето за синдром на Даун,  мери се нухалната гънка. 
2-рата ФМ е в период от 18-та до 22-ра г. с.  и се оглежда подробно сърчицето,  както и другите органи.
3-та ФМ се прави между 28-ма и 32-ра седмица....
За мен изобщо не е излишно даване на пари. Следи се кръвотока към бебето и още един куп важни показатели.

# 85
antonka, съгласна съм с Arven_89, има добра статия https://bremennost.bg/ranna-fetalna-morfologiq.html

# 86
Привет и от мен в новата тема Simple Smile Днес бях на ранна ФМ и БХС. Резултати след празниците от БХС, но според доктора, бебчо е добре, и е МОМЧЕ Heart Eyes Дори ми разпечата снимка с атрибута. Гледахме го на 4 D, 5 D, 4 D live  и вече си имам запис на флашка. Освен това ми пуснаха сума ти изследвания, вкл. за желязо, кръвна група и не знам още какво. Предвид това, че имам сериозни отоци заради Хашимотото, настоява да изляза в болничен след 15 януари и да не се връщам на работа повече. Качила съм 8 кг. от задържана вода и не ми дават да пия диуретици Sad Но сме добре, което е най-важното.
В коя седмица сте?

gret91 в 11 ГС съм Simple Smile

И аз съм в 11 г.с. И вече нямаме търпение да разберем какъв е полът на бебчо! Моята докторка може би няма 4, 5 Д, но ако знаех къде мога да отида и аз бих искала да видя. Нека се развивава живо и здраво момчето! Честито! И ние искаме момченце! Терминът ми е за 7 юли. Вие за кога сте?

# 87
Привет и от мен в новата тема Simple Smile Днес бях на ранна ФМ и БХС. Резултати след празниците от БХС, но според доктора, бебчо е добре, и е МОМЧЕ Heart Eyes Дори ми разпечата снимка с атрибута. Гледахме го на 4 D, 5 D, 4 D live  и вече си имам запис на флашка. Освен това ми пуснаха сума ти изследвания, вкл. за желязо, кръвна група и не знам още какво. Предвид това, че имам сериозни отоци заради Хашимотото, настоява да изляза в болничен след 15 януари и да не се връщам на работа повече. Качила съм 8 кг. от задържана вода и не ми дават да пия диуретици Sad Но сме добре, което е най-важното.
В коя седмица сте?

gret91 в 11 ГС съм Simple Smile

И аз съм в 11 г.с. И вече нямаме търпение да разберем какъв е полът на бебчо! Моята докторка може би няма 4, 5 Д, но ако знаех къде мога да отида и аз бих искала да видя. Нека се развивава живо и здраво момчето! Честито! И ние искаме момченце! Терминът ми е за 7 юли. Вие за кога сте?

gret91,  аз съм от гр.Русе и наистина моят доктор разполага с може би най-съвременната апаратура в града Simple Smile Термина ми е за 10.07. Благодаря за пожеланията, дай Боже всички бебета да са здрави и после да растат щастливи.

# 88
О мн е яко приложението на майко мила, най-малкото е сто пъти по-добро от прехвалената feia, която се скъсаха да я рекламират и накрая се оказа платен преведен вариант на всички други аппове, които са безплатни...

# 89
Симпатично е, но още имат бъгове.. на мен на едно място ми пише, че съм в 9та гс, а на друго пише 42ра Grinning. Иначе до сега си използвах Ovia pregnancy и ми е фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт