Юлски мами 2019г. 2. Юлските мами подарък имат вече, в нас живее мъничко човече!

• 43 479
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
И на мен много ми харесва приложението, страхотно е! Аз освен това ползвам и Flo и съм много доволна. Относно симптомите при мен са на приливи и отливи един ден ми е ок, на другия не мога да мръдна от леглото. А за това, че ако ти пуснат да чуеш тоновете е вредно за ембриончето е пълна измислица и няма никаква логика. Ако беше така нито един АГ не би си рискувал работата да навреди на бебето като пусне тоновете на майката. По скоро са приказки на старото поколение лекари с остаряла апаратура, доза мързел и претупване на прегледа. Моята АГ ми прави снимка на всеки преглед и ми пусна сърчице два пъти. Имам и пълно доверие за всичко, много е внимателна и ми обяснява всичко подробно. Държа да отбележа, че съм при нея по ЗК и до момента не ми е отказала нищо. Всичко зависи на какъв лекар ще попаднеш.

# 91
И аз съм в Св. Петка! Може и да е обсъждано вече, но аз не видях, вие къде смятате да раждате?

# 92
  • София
Stelavi, откога те чакам да кажеш как мина ФМ, аз мислех че си била петък, но явно съм сбъркала. Поздравявам те за хубавите новини, важното е че сте добре, щом е казал докторът си почивай. Все пак вие с бебчо сте по-важни от работата.
Аз се записах на ЖК и ми пуснаха изследавния, вчера като взех резултат кръвната захар ми беше малко над нормата, в петък ще повторя резултати. Тогава ми е и ФМ Simple Smile
Имали момичета, които първото раждане е било секцио. Мен много често ме боли операцията, а е била 4,5години. Може би е нормално, но ми се получава при по рязко ставане, кашляне, кихане. Имали и други така?
Аз също бях секции, преди 6, почти вече 7 години и от време на време ме придърпва нещо операцията, дискомфортно ми е на мястото.

# 93
gret91,  аз съм от гр.Русе и наистина моят доктор разполага с може би най-съвременната апаратура в града Simple Smile Термина ми е за 10.07. Благодаря за пожеланията, дай Боже всички бебета да са здрави и после да растат щастливи.

Stelavi, ти при кого се следиш? Аз съм при Зарзаланов, с термин 04.07. Като цяло съм доволна от него, но наскоро четох из форума отзиви за него и взех да се разколебавам.

# 94
gret91,  аз съм от гр.Русе и наистина моят доктор разполага с може би най-съвременната апаратура в града Simple Smile Термина ми е за 10.07. Благодаря за пожеланията, дай Боже всички бебета да са здрави и после да растат щастливи.

Stelavi, ти при кого се следиш? Аз съм при Зарзаланов, с термин 04.07. Като цяло съм доволна от него, но наскоро четох из форума отзиви за него и взех да се разколебавам.

Александър Кунев

# 95
Здравейте, момичета! С радост споделям, че днес бях на скрининг в Св.Петка при д-р Стратиева и според нея всичко е наред - както тя каза "бебчето изглежда перфектно". Heart Eyes Кръвните резултати ще излязат на 02.01., но все пак се успокоих малко. И също така, както се надявах, ни каза и предполагаемия пол (според нея на 75%) - момиче! Heartpulse Беше много любезна, не знам дали щеше да има други момичета при нея, но аз съм доволна. И клиниката като цяло ми се стори ОК. Весели празници на всички и успех на вашите прегледи! Hug

# 96
Suadela, страхотна новина! Честито момиченце ❤️❤️❤️

# 97
Suadela, прекрасна новина!! Честито момиченце!🤗🤰👶

# 98
Ей ама само хубави новини да се чуват честито на печелившите. Сега за няколко седмици ще се изредиме всички на скрининкг и ще разбереме каква ще е изненадата в яйцето. Аз също да се похваля няма вече ешерихия коли и няма вече антибиотик и от 3 дни не пуша даже мога да кажа че не е трудно само трябваше да кажа край. Така че момичета който иска може аз не вярвах че ще ги откажа но за сега успявам а пък и се чувствам по добре или поне си въобразявам което ме устройва.

# 99
  • Варна
Ех,  че хубави новини! 
Как ще издържда до 8-ми и 10-ти Януари,  на знам. Чак тогава съм на ФМ и колкото и да ме успокояват,  аз се притеснявам заради лекарствата,  които са  налага да приемам. От вчера даже ми включиха ултразвук и лазер на синусите...

# 100
Suadela, и аз съм при нея! Честито за резултатите Simple Smile Момичета, къде смятате да раждате, имате ли вече нещо в главата?

# 101
  • София
Браво! Имаме вече едно разкрито момченце и едно момиченце! Simple Smile И аз нямам търпение да разбера - дъщеря ни иска сестричка, а ние искаме момченце.
Аз ще раждам, живот и здраве, пак в Токуда.
Днес казахме и на баща ми и брат ми, та лека по лека все повече хора разбират...

# 102
Живот и здраве в Софиямед, доволна ли си от Токуда? Иначе и за Вита чувам хубави неща! Ние смятаме на Коледа да споделим, само дето всички са болни и Колед а може и да не празнуваме, пък аз с моя инсулин само за постички манджи съм Joy

# 103
Мами има ли някоя от вас със ишиас и как успокоявате болката? Миналата година масажистката ми го откри и ходех често при нея да ми отпуска нерва за да спре да боли , но сега не знам как да действам в 8 г.с съм.Отдавна не ме беше боляло, но може би ежедневието ми го е предизвикало.Почти цял ден върша нещо вкъщи. Паля си печката и съответно гледам да не нося  повече от две дръвчета като се разкарвам по 10 пъти на ден , пускам прахосмукачка всеки ден,готвя почти всеки ден не знам много ли ми идва натоварването, че започна да ме боли. Много е кофти едвам се изправям от леглото някой път като ме заболи, дайте съвет кога ще мога да отида пак да го освободят 🙄

# 104
За съжаление получих тревожна новина от кабинета на доктора. Резултата от БХС ми е кофти. Възрастовия ми риск за Даун е под норма - 159 при норма 250 мин. Настояват за Пренатест и сега се чудя откъде да извадя 1000 лева по празниците.  А ще почна 12 ГС...Sob

Общи условия

Активация на акаунт