Добър ендокринолог в София

• 731 217
  • 849
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Може ли и аз да получа номера на Др Начев Praynig

0888 89 68 43

# 316
  • София
Много благодаря,утре ще му звъня и ще ви държа в течение Peace

Добро утро  bouquet
такааааа,звъннах му на Др.Начев,стори ми се доста симпатичен по телефона,попита ме как са ми изследванията,дали до сега ме е гледал разни др.въпросчета и ми даде тел. на МЦ Панацея,да си запиша час,тъй като там може да ме види и на ехограф...иначе трябва 2-пъти да се разкарвам Peace.Освен това ми каза,че няма да пия лекарства,категорично...след като TSH-то е в норма Mr. Green.И така записах си час за следващата сряда Peace
А сутринта бях на вътрешни болести за тези мои болки и тя след като ме прегледа ми даде направление за невролог Mr. Greenта общо взето тези дни ще си обикалям по лекари,дано в крайна сметка всичко е наред,както при мен,така и при всички вас,хубава седмица ви пожелавам  bouquet

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 10:59 от k@li

# 317
  • Бургас
С диагноза Хашимото от вчера се записвам, че ще имам нужда да съм наясно с лекарите Mr. Green

В момента нямам възможност да пътувам до Сф и да посетя д-р Начев или други като него.
Някой има ли впечатление от д-р Лъчезар Лозанов? В нета намирам само негови интервюта за теглото на българите, интересува ме  с болести като Хашимото занимава ли се и до колко успешно го прави? Питам за него, защото идва веднъж в месеца в Бс и искам да знам има ли смисъл да го посещавам или да не си губя времето и парите.
Благодаря на отзовалите се   bouquet

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 16:29 от Мон...

# 318
Привет,
Искам да попитам някоя от вас запозната ли е с престоя и изследванията които се правят в Клиниката по Ендокринология,понеже аз съм от Русе,а тук се убедих че няма кадърни ендокринолози. #2gunfire Искам да си направя пълни изследвания понеже имам проблеми със считовидната жлеза от 2011г и досега имам съвсем малка промяна
Чета за този д-р Начев,може ли да помоля за координати за да мога да си запиша час?
Благодаря предварително
Хубав ден

# 319
  • София
Привет,
Искам да попитам някоя от вас запозната ли е с престоя и изследванията които се правят в Клиниката по Ендокринология,понеже аз съм от Русе,а тук се убедих че няма кадърни ендокринолози. #2gunfire Искам да си направя пълни изследвания понеже имам проблеми със считовидната жлеза от 2011г и досега имам съвсем малка промяна
Чета за този д-р Начев,може ли да помоля за координати за да мога да си запиша час?
Благодаря предварително
Хубав ден
Аз съм лежала, но понеже Начев не работи /поне преди/ с касата, мисля, че не може да ти даде направление за хоспитализация. Обади се на Лазарова да ти каже какво ти трябва, но за да лежиш се записва ден за постъпване, може би месец напред. Опитай по телефона за да не се разкарваш два пъти. Иначе си правят всички изследвания, които са необходими. Сутрин слизаш до лабораторията за поредното боцкане. В клиниката е след ремонт, чисто, светло, ново, модерно, топло, храната е много добра до отлична.

# 320
   Здравейте ! Имам направление за Ендокринологията - Майчин дом . Попаднах на тел. на д-р Мария Янева . Работи и в МЦ Лора.
    Някой има ли отзиви за нея?

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 22:15 от mama qna

# 321
  • София
Не я познавам май, или не помня. Аз от клиниката в майчин бях при Лазарова и Начев, но той не е по каса, и после се качих за хоспитализация в болницата.

# 322
  Благодаря , насочих се към Лазарова , след изчитане на форума . Ще търся назад телефон .
    Тя на кой етаж преглежда?

# 323
  • София
Като се влезе от главния вход после се завива в първия коридор в дясно и след края по стъбите надолу, там е клиниката по ендокринология, Там са и Лазарова и Начев, в едно като мазе но е много уютно и приятно.

# 324
здравейте, от 2 години лекувам пролактином с бромкриптин и сега след ядреномагнитен резонанс се е увеличел.моля за съвет.

# 325
  • София
здравейте, от 2 години лекувам пролактином с бромкриптин и сега след ядреномагнитен резонанс се е увеличел.моля за съвет.

Не познавам този аденом, но прочетох тук за тези, които растат.
http://www.hapche.bg/blog/mariana/prolaktinom
Лежах с жена, която имаше опериран аденом на хипофизата, операцията е била през носната кухина във военна болница и каза, че богославя лекарите си.

# 326
Привет,
Благодаря предварително
Хубав ден
Аз съм лежала, но понеже Начев не работи /поне преди/ с касата, мисля, че не може да ти даде направление за хоспитализация. Обади се на Лазарова да ти каже какво ти трябва, но за да лежиш се записва ден за постъпване, може би месец напред. Опитай по телефона за да не се разкарваш два пъти. Иначе си правят всички изследвания, които са необходими. Сутрин слизаш до лабораторията за поредното боцкане. В клиниката е след ремонт, чисто, светло, ново, модерно, топло, храната е много добра до отлична.

х_diabet_mama, аз имам планувана дата за хоспитализация на 24.04 (която можем евентуално да променим според цикъла, но ще е пак някъде там). Можеш ли да ми дадеш по-подробна информация за самата хоспитализация - един ден ли стоиш там, пренощуваш ли в болницата, как са стаите, има ли телевизор, въобще, каквото се сетиш  newsm78 Ще съм ти много благодарана, обичам да съм предварително подготвена Simple Smile

Искам да кажа мнението си и за Начев...е, аз не съм доволна от него! Откровено си ме претупа, да, беше добронамерен, но само ми обясняваше глупости, как едва ли не да прилъжа мъжа си за дете и т.н.... Много неприятно впечатление ми направи... А от Лазарова съм много доволна Simple Smile  bouquet

# 327
  • София
Препоръчбам Катя Тодорова. Сега работи в Плевен, но има и частен кабинет в София. Мисля, че преглежда неделя!

# 328
  • София
За Тодорова съм писала много.

Мишле, има ТВ, стаите са перфектни, след основен ремонт, чисти, красиви, като хотелски. По три легла в стая. Банята е в коридора. Храната е чудесна, или поне беше преди година. Носи си прибори и чаша, чиния, купа. В отделението имаше вендинг машина за сладички неща ако ти се прийска по никое време. Не знам колко дни ти е пътеката, моята беше от понеделник до понеделник. Следобед се прибирах в къщи и пак се връщах рано сутринта за първото боцкане. Имаш право на това. Но за визитация трябва да си си в стаята.

# 329
Здравейте
някой да е ходил при ендокринолог Веси Михнева в Военна болница  днес ще ходя за първи път при нея и ако може някой да даде мнение за нея .

Общи условия

Активация на акаунт