Добър ендокринолог в София

• 731 214
  • 849
  •   1
Отговори
# 330
И аз моля за мнения за доктори във ВМА,който работят със здравната каса.Трябва да оперират гушата на баба ми,но тя само там е лежала по другите отделения и пак там иска да ходи.
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 331
Здравейте,
някой може ли да ми каже мнение за ендокринолога д-р Иван Кръстев от София? Има ли лекувани от него с успешен резултат?
Нека, ако има някой лекуван от него да ми пише лс.
Благодаря.
Peace

# 332
  • UK
Здравейте,
някой може ли да ми каже мнение за ендокринолога д-р Иван Кръстев от София? Има ли лекувани от него с успешен резултат?
Благодаря.
Peace
Съншайн
засякохме се и в една друга много хубава тема Hug
Търсиш ендокринолог в София, аз знам за един много добър такъв д-р Начев!
Почти всички, които имат проблеми преди, по време или след бременността си, са негови пациентки. Преглежда в МД София и в МЦ Панация.
В подфорум здравословни проблеми мисля, има тема Автоимунен тиреотид на Хашимото, заповядай  bouquet
Там ще намериш много приятели и съмишленици ако мога така да се изразя, както и координати на добри ендокринолози Peace

# 333
Здравейте,
Благодаря.
Peace
Съншайн
засякохме се и в една друга много хубава тема Hug
Търсиш ендокринолог в София, аз знам за един много добър такъв д-р Начев!
Почти всички, които имат проблеми преди, по време или след бременността си, са негови пациентки. Преглежда в МД София и в МЦ Панация.
В подфорум здравословни проблеми мисля, има тема Автоимунен тиреотид на Хашимото, заповядай  bouquet
Там ще намериш много приятели и съмишленици ако мога така да се изразя, както и координати на добри ендокринолози Peace

Благодаря ти, явно тук наистина не е мястото за питане. Peace  bouquet

# 334
Доц. Красимир Визев-  просто е невероятен и много компетентен, благодарение на него съм добре .Справи се блестящо с проблема ми и отървах ножа.

# 335
  • София
Говори ли ви нещо името на Маргарита Виткина от МЦ "Сърце и здраве" в Лозенец?

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 19:38 от july1993

# 336
Говори ли ви нещо името на Маргарита Виткина от МЦ "Сърце и здраве" в Лозенец?
При нея беше ходила моя позната, но в качеството й на диетолог. Зная, че е и ендокринолог. Нямам обаче конкретни впечатления от работата й.

# 337
Бях чувала добри неща за Д-р Галя Генчева от 22-ра п-ка и я посетих 2-3 пъти. Красива, млада и любезна .... Нямам впечатления за компетентността й, но се надявах, че е добра. Днес обаче ме разочарова с неадекватното си отношение, с което много ме обиди!!! В коридора на поликлиниката каза нещо, което не беше вярно и няма да я посетя повече ...

# 338
  • София
Здравейте,
има ли някой впечатление от д-р Куртева от 20-та поликлиника или д-р Брънчева от МЦ на ул. Хубча 16?

# 339
Здравейте интересува ме има ли някой, който е посещавал ендокринологът д-р Нато Венецовски от ВМА. Препоръчаха ми го като кадърен специалист, относно диабет тип 1. Работи ли със здравна каса и как става записването за преглед? Ако не работи с касата колко струва прегледът при него. Ако имате по добър пример за ендокринолог  разбиращ от диабет тип едно, ще съм ви благодарен ако ми препоръчате. Благодаря предварително на отзовалите се. 

# 340
И така напълно съм съгласна със съфорумката от началото на темата- няма добри и лоши ендокринолози ,а такива от които сме доволни,защото лечението което предлага традиционната медицина е едно -операция и хормонозаместваща терапия, ако това изобщо може да бъде лечение за хипо и хипер функция.След наложилата ми се обиколка на въпросните специалисти стигнах до извода че в ендокринологията нещата са много неясни и трябва да се чете и обмисля всичко. Защо никой от  т.н специалисти не обяснява на пациента рисковете от операцията, а те не са малко, сякаш те изпращат на фризьор, да не говорим за доживотния абонамент за елтироксина също със странични ефекти.Отговарът е един- осигуряване работа на хирурзите, източване на касата и подсигуряване клиенти за  фармацевтичната индустрия.И така смятам че добър е този ендокринолог, който е отворен към алтернативното лечение,  чете новостите в тая насока проследява състоянието на пациента, на жлезата, не включва веднага в менюто тежката артилерия и не манипулира и притиска пациента с операция която може и да не се извърши.Как би се отразил един стрес на жлезата с операция?Дали ще оздравее-едва ли.В нета има доста интересни статии за това какво би помогнало на жлезата да функционира добре, само трябва да се открие.Успех на всички ,които сами търсят решение на проблемите със щитовидната жлеза!

# 341
И кои са тия ендокринолози, които препоръчват алтернативно лечение? Аз поне до този момент не съм срещала такива.....А и наче е вярно, чев  ендокринологията като че ли само поддържащо лечение е възможно - пълно излекуване едва ли. Поне моето впечатление е такова.

# 342
Ами лошото е че почти никой от ендокринолозите не е толерантен към алтернативното лечение защото буквално са им промити мозъците , а това което се предлага вреди на пациента .Пълна незаинтересованост и безхаберие, не се  проследява пациента, не му се обяснява достатъчно ,сам да направи своя избор.Изобщо всички добавки, витамини и разни други средства се смятат за бабини деветини, а не е така.Да не говорим че в разстояние на седмица за две ехографии имаше разлики от по 5мм, което не е допустимо според мен, независимо каква е апаратурата.Светило в бранша не разпозна или не искаше да разпознае ''подостър тиреоидит,'' а препоръчваше операция за по- лесно Е.. как да им вярвам?

# 343
Ще помоля за телефона на проф. Анна Борисова. Пишете на лични.

# 344
.А и наче е вярно, че в  ендокринологията като че ли само поддържащо лечение е възможно - пълно излекуване едва ли. Поне моето впечатление е такова.
И аз не съм прочела никъде за някой излекуван...дори и след лечение с еутирокс или там подобните заместители на хормона! Дори не знам с какво право се наричат Лекари!? Като никой не са излекували...а само ни правят зависими от хапчета! Затова и на никой не вярвам, сама избирам на кой и до колко да вярвам...доста изчетох по темата, но лечение за момента не виждам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт